Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
deina0071

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от deina0071 »

Здравейте,сладурки :plezya se Има ли днес навити за ПОД?Аз със сигурност ще съм,защото съм в МЦ и се чувствам много надута :1062 Дано ми помогне оризчето да се освободя от излишните течности.Хубав и усмехнат понеделник ви желая :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ще ви наглеждам, че така съм по куражлийка като знам, че има и други, които се трудят по въпроса със здравето и килцата :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, момичета! :923 Днес съм на ПОД-а с бял ориз с канела и мед и плодове! Желая на всички успешен ден! :329
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Здравейте! Точно ми е ден за ПОД, но няма да го осъществя. Хем се бях и обещала на компанията, но ще остана да ви наглеждам отстрани.
Успех :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Булка Марулка написа:Хем се бях и обещала на компанията, но ще остана да ви наглеждам отстрани.
И аз така. :oops: По стечение на обстоятелства, отлагам ПОД-а за утре.
успех днес :923 :923 :923
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте! Тук съм и съм ПОД-ова. :D В момента си хапвам 1/2 от оризчето. После ябълки.
Хайде дано издържим. Успех на всички! :923
мама на мария

Мнение от мама на мария »

привет момичета,аз да ви се оплача.В съпота направо преядох със сладки неща.така се случиха нещата,че и на дъщеря ми раздаденото трябваше да изям,че тя не трябва да яде много сладко.В неделята цял ден се чувствах гадно,и виновно.Утре ще си правя ПОД.Дано да смъкна поне 1 кг.Днес ходих за 1 ден на фитнес,там имаше кантар и аз се претеглих показваше-56.7кг.още 7 кг до заветната целллл.
На всички вас мили момичета пожелавам много,ама много успехи днес а и не само днес. :954
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Днес на чай и портокали. Ориз нещо не ми се яде.
gelikas написа:Хайде дано издържим. Успех на всички! :923
Ще издържим, как не! Я вижте Цвети!!!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Сиренце написа:Днес на чай и портокали. Ориз нещо не ми се яде.
gelikas написа:Хайде дано издържим. Успех на всички! :923
Ще издържим, как не! Я вижте Цвети!!!
А, Цони, изобщо не съм за гледане..опропастих труд за цяла година смъкнати килограми за няколко месеца....за тояжка съм :1058 :1058 :1058 Но сега с нови сили и с пълна пара напред.Успех на всички...един ден е толкова малко..издържа се лесно.Особено погледнато от моята камбанария в момента :222 Успех на всички :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. Тук съм и аааааз! :1061 :1061 Този път си купих кафяв и ориз и с такъв ще съм днес. И честно казано за кой ли път препотвърдих онази теза, в която се казва, че ако Анелия не си счупи сама главата о някаква трудност, то трудността не е била достатъчно сериозна :1062 :1062 :1062 . Сега разбрах защо, аджеба, си накисвате кафевия ориз преди да го приготвите! Тази сутрин имах чувството, че варих 60 г зрял боб от палеолита....... час и нещо докато омекне :eek: :eek: :eek: ! Още не съм го опитала - надявам се да няма изненади след такава офанзива по сготвянето му :1062 :1062 .

Цони, Дейна, ЦВет, Джели..... много сме............................ гладни сме :lol: :lol: :lol: , ама (за) малко :D .

Гери, ти що така пропускаш днес ПОДчето....?!?
мама на мария написа:привет момичета,аз да ви се оплача.В съпота направо преядох със сладки неща.така се случиха нещата,че и на дъщеря ми раздаденото трябваше да изям,че тя не трябва да яде много сладко.В неделята цял ден се чувствах гадно,и виновно.Утре ще си правя ПОД.Дано да смъкна поне 1 кг.Днес ходих за 1 ден на фитнес,там имаше кантар и аз се претеглих показваше-56.7кг.още 7 кг до заветната целллл.
Яуч..... Петя, то твоето не останало.... :???: :???: :954 :954 . Само 7 килограма. Нищо де..... и другите ще ги докараме дотам. :)

А по повод това, че си изяла сладките неща на дъщеря ти, имам една приятелка, която казва, че пълнеем от икономии! Какво има предид?! Ами като ни бяха по-малки децата и излезем някъде - я на сладкарница, я някъде на гостилница и се хващаме да поръчваме - за нас по нещо, за едното дете, за другото ииииии нали ги знаеш дребните като са на по 3-4 години колко НЕ ядат :126 - винаги остава голяма част от порциите им. И ние нали такова.......... да не стане зян храната и уж да икономисаме едното наше ядене по-късно вечерта, намухваме и порциите на децата. С тази подробност, че онова ядене, до което уж не трябваше да стигаме, щото сме хапнали двойна порция на обяд.......... ами то така и никога не хартиса :1062 .

Знаете ли - миналата седмица най-сетне си купих кухненска електронна везна и вече с точност измерих количеството ориз, което варя. Досега слагах 4 супени лъжици с връх - оказа се, че това са 60 г. Което иде да рече, че съм правила ПОД досега с по 60 г, а не 50 г както е оригиналната рецепта. Но.... както е ясно, кой знае какви вреди от това не са се случили.

Досега съм на литър вода, 2 чая, 4 кивита и 2 мандарини като и кивитата, и мандарините бяха с големината на орех :???: :???: - е такива имаше в супера под нас! Като хапна ориза, ще докладвам как е - за първи път ще ям кафяв ориз. Спомням си реакцията, когато направих първия си ПОД - eто тук архиви от старите ленти :1140 :1140 :1140. Чева реагира много бодро тогава и като се сетя и усмивката ми веднага изгрява на лицето. :954 :954

Уф, като "разлистих" старата тема и ми домъчня за Кюлче Злато и Суити (сладка дебеланка) - толкова отдавна не съм ги "виждала" из вечните ловни полета на бялата мечка. :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Успех момичета,които днес сте на ПОД :923
:1062 :1062 Чери-голем смЕх с този ориз-на коя марка взема,че толкова трудно се свари?Аз бях писала по-рано,че взимам един на "Unсle Bens"и съм много доволна-хем вкуса му е на ниво-за мен ,де.Кутията е оранжева с чичкото.Е-по-скъпичък,ама пък си заслужава.Замисляла съм се,нямам спомен дали сме коментирали,с черният ориз/императорския/дали ще е ефективен ПОД-а?Що пък не-дори си мисля че може да има и допълнитено ползи,защото той е с доста качества.На мен вкуса му много ми допада,но си мисля,че да се консумира сладък,може би по няма да се харесва.Всъщност - въпрос на вкус.

http://nojivilichka.wordpress.com/2008/ ... eren-oriz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Заключено