Здравейте. Тук съм и аааааз!

Този път си купих кафяв и ориз и с такъв ще съм днес. И честно казано за кой ли път препотвърдих онази теза, в която се казва, че ако Анелия не си счупи сама главата о някаква трудност, то трудността не е била достатъчно сериозна

. Сега разбрах защо, аджеба, си накисвате кафевия ориз преди да го приготвите! Тази сутрин имах чувството, че варих 60 г зрял боб от палеолита....... час и нещо докато омекне

! Още не съм го опитала - надявам се да няма изненади след такава офанзива по сготвянето му

.
Цони, Дейна, ЦВет, Джели..... много сме............................ гладни сме :lol: :lol: :lol: , ама (за) малко

.
Гери, ти що така пропускаш днес ПОДчето....?!?
мама на мария написа:привет момичета,аз да ви се оплача.В съпота направо преядох със сладки неща.така се случиха нещата,че и на дъщеря ми раздаденото трябваше да изям,че тя не трябва да яде много сладко.В неделята цял ден се чувствах гадно,и виновно.Утре ще си правя ПОД.Дано да смъкна поне 1 кг.Днес ходих за 1 ден на фитнес,там имаше кантар и аз се претеглих показваше-56.7кг.още 7 кг до заветната целллл.
Яуч.....
Петя, то твоето не останало....

. Само 7 килограма. Нищо де..... и другите ще ги докараме дотам.
А по повод това, че си изяла сладките неща на дъщеря ти, имам една приятелка, която казва, че пълнеем от икономии! Какво има предид?! Ами като ни бяха по-малки децата и излезем някъде - я на сладкарница, я някъде на гостилница и се хващаме да поръчваме - за нас по нещо, за едното дете, за другото ииииии нали ги знаеш дребните като са на по 3-4 години колко НЕ ядат

- винаги остава голяма част от порциите им. И ние нали такова.......... да не стане зян храната и уж да икономисаме едното наше ядене по-късно вечерта, намухваме и порциите на децата. С тази подробност, че онова ядене, до което уж не трябваше да стигаме, щото сме хапнали двойна порция на обяд.......... ами то така и никога не хартиса

.
Знаете ли - миналата седмица най-сетне си купих кухненска електронна везна и вече с точност измерих количеството ориз, което варя. Досега слагах 4 супени лъжици с връх - оказа се, че това са 60 г. Което иде да рече, че съм правила ПОД досега с по 60 г, а не 50 г както е оригиналната рецепта. Но.... както е ясно, кой знае какви вреди от това не са се случили.
Досега съм на литър вода, 2 чая, 4 кивита и 2 мандарини като и кивитата, и мандарините бяха с големината на орех

- е такива имаше в супера под нас! Като хапна ориза, ще докладвам как е - за първи път ще ям кафяв ориз. Спомням си реакцията, когато направих първия си ПОД -
eто тук архиви от старите ленти :1140 :1140 :1140.
Чева реагира много бодро тогава и като се сетя и усмивката ми веднага изгрява на лицето.
Уф, като "разлистих" старата тема и ми домъчня за Кюлче Злато и Суити (сладка дебеланка) - толкова отдавна не съм ги "виждала" из вечните ловни полета на бялата мечка.