Титка,нека малкото човече бъде здраво,знаеш ли какво се замислих по този повод,че един ден дъщеря ти няма да се чувства сама,особенно ако всички вие съумеете да запазите тези добри взаимоотношения,казвам ти го от позицията на единствено дете,и мен лично мисълта за този вид самота ме измъчва много,и незнам какво ти е коствало емоционално всичко това,но мога само да те поздравя,бъдете всички здрави и се разбирайте помежду си,а само времето ще покаже...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
При нас ни ново,ни старо,в Горна сме си,Анджи все по често ме пита кога ще си ходим,а на мен хем ми се прибира,хем изпитвам някаква празнота като се сетя за там,сякаш ми стана едно напълно непознато място,с едни напълно непознати хора,там дори приятелствата ми са "познанства".ох,много ми е някак объркано и депресивно.и за да сменим темата-искам да ви попитам с какво бих могла да започна да си мажа краката,имам огромно количество микро венички,които започват все повече да личат,предполагам,че за в бъдеще ще ми създават проблеми,но ще трябва да се наканя и да ида на лекар,но междувремено ми се иска да опитам с нещо за мазане или пък хапчета,ако някой има опит моля нека сподели.Пожелавам ви лека и спорна седмица,изпълнена с много добро настроение
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Hrisi написа:Ето ме, отново на бързо-
Минавам за да кажа Здравей
Да прегърна всяка „мецанка”
И отново вятъра да ме повей
Усмивка дарявам на всички
Прегръдка и дума една
За приказки време да имах
Останала бих до късно вечерта.
Аз може често да не „идвам”
Но в мислите ми- с мен сте, до една
И знам, че имам ли нужда
Всяка ще протегне приятелска ръка.
Целувки на всички ви пращам,
Ръката си протягам към вас
За приятелите си през огъня минавам
А за мен такава е всяка от вас,
Хубав и спорен есенен ден момичета!Прегръщам ви!
BRAVO!
хРИСКО ,МНОГО МИ ХАРЕСА
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
ellis_stoyanova написа:Чери,интересно съвпадение и защо ли си мисля,че и преподавателите ни са еднакви-Байчева по математика и ако не се лъжа-Харизанова по БЕЛ?
За Харизанова потвърждавам...... за другата - Елисче, това беше септември 89-а година ..... вярваш или не, ама не помня толкова дълго, старец съм вече аз :1140 :1140 :1140 .
Относно питането ти за веничките....... първото, за което се сещам беше един постинг на Тита, в който обясняваше, че след 2 поредни детокса веничките при нея почнали да избледняват. Дано се включи тя с повече инфо, че не мога да намеря постинга й.
Освен това можеш да прочетеш инфото в следните 2 теми:
Знам, че става въпрос за различни неща, но все пак - информацията е голямо оръжие.
Drebno_dupe написа:Здравейте момичета
пожелавам ви една успешна седмица.
поздравявам ви с една моя много любима песен. " onclick="window.open(this.href);return false;
Ооооооо, Васко е ....... най-добрият просто!
Хайде, много слънце и от мен днес!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Ha!Писах сутринта , писах исках да споделя за едно преживяване покрай детската на Юлий и сега влизам и гледам няма ми поста . Вероятно не съм го пуснала само съм си мислела )))))) .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Вчера отивам да взема за първи път детето от детска градина . Виждам през прозореца двайсетина детски главички . повдигам се на пръсти и забелязвам ,че закусват, обаче някой ме съзря и всички поглеждат към мен ))) Юлката се опулва и с усмивка на уста ,чета по усните как казва - Това е моята мама.Леле колко е приятно усещането Докато го чаках в предверието излезе една жена която не ми стана ясно какво работи там ,но се заприказвахме и питах къде е менюто. оказа се ,че го пише сестрата и нея я няма тъй като била в ДВСКА. .Така е,но нали все пак децата се хранят а и със 1000% сигурност имат бюджет и предварително изготвено меню. Едва ли всяка сутрин като отидат на работа решават какво ще забъркат за деня . Та толкова ли е трудно да се изнесе информация на таблото ,пък дори и написана от някой друг. Има деца които може би не се хранят с всякакви неща а може да има и алергични ,редно е родител да знае какво е менюто и да подсети учителките ако има някакъв проблем .После ми идва Юлката с сополи .Ок ,не е страшно . Тази сутрин го води баща му и подава блистер с " Цинабсин " като моли да му дадат 4 таблетки в деня ,но лелката казва ,че е забранено . Добре де какво трябва да правим да чакаме докато тръгне възпалението към гърлото или да взимаме мерки от рано . Странна е системата и доста не ясна и не ефективна вероятно. Нека децата да си кашлят , кихат и да се влачат сополи- може би това е"имунитет" Жестока история., а това е само началото на моите преживявания
Честито, Чева!
[img]http://www.colourbox.com/preview/443112 ... g-card.jpg[/img]
Хи хи , какво съвпадение - току ще четях за трите вещици, които орисват едно бебе
Ето я и моята орисия - Нека бъде Здрава и Животът за нея да бъде еднощастливо приключение!