lindorina написа:Аха, искате да се гъбаркате с кака си
Някак си в ума ми зазвуча песента на Васил Найденов за "клоунът"
А пък тя Мари е супер-пич и аз знам че едно от най-великите и качества е да не се сърди и приема нещата от "оня"ъгъл, в който съм и аз
Линди, липсваха ми тези включвания!

МариКо наистина е суперпич - аз такова чувство за хумор не съм срещала, а познавам хора, които умеят да се майтапят!
Не знам защо,
Линди, но като видя нещо от теб и винаги се сещам за ядково мляко..... и дантелена мъгла на зазоряване в севлиевското поле..... Айде за второто имам идея откъде идва

, но първото...... мисля си, че за първи път от тебе чух, че може да се прави такова мляко. Пробвах го миналата седмица иииии......

не съм очарована, ама имам да уча.
dexter написа:Напоследък в подобни ситуации все се сещам за това, което Чери написа веднъж - като се тревожа, си мисля дали това ще е важно след пет години

.
Леле....... изчервих се - оказва се, че съм изкарала една що-годе сентенция

. Реалко като се замисля точно така трябва да седят нещата - когато фокусът на тревогата ти най-много ти тежи, просто го смени

...... Обаче колкото е лесно да го кажеш, толкова невероятно трудоемко е да го направиш!
Декс, за съжаление сега се намираме в "опашката" на грипа и пак помита доста хора. Желая бързо оправяне на Яна и ..... дали пък няма да се вдигне до утре, за да си идете на матинето?!
Ql4e ZLAto написа:И се чудя защо господ толкова несправедливо е раздавал тази дарба
Кюлче, аз като пиша, че оня горе е оплел тотално конците, трябва да ми се вярва

...... Не е честен и това си е! На мен вместо да ми налее малко повече търпение и акъл в главата, ми е инсталирал 2 процесора в устата - та да мога освен да говоря без да мисля, да говоря дори и
когато мисля! :lol: :lol: Просто съм без думи!
Що се отнася до котки....... от 3 дена живея в лична трагедия - добре, че нямах време, иначе в моята си тема във подфорум ЛИЧНО щях да се изповядам. Нашата котка полудя окончателно - разгони се преди 3 седмици иииииии няма ден, няма сутрин, в която да не намирах дивана ми в кухнята опикан. За съжаление посегна и на спалнята, на която спим с Момчил и само случайността, че там, където е пишкала е имала четворно сгънато одеало и още едно под него, е спасила матрака от белята - т.е. прах само чаршафи и одеала. Но върхът беше този понеделник, в който намерих дивана в кухнята опикан сутринта, следобеда иииииии малко по-късно намерих ако на спалнята

...... просто не се издържа вече. Мислех си, че ако не бях на гимнастика от 17 часа, щях да я хвана и да я закарам на Бистрица или Железница и да я пусна около някоя къща.... по-вероятно обаче щеше да се случи това, че щяхме да се разходим дотам и да се върнем, щото не мога да причиня това на животното. И след сондажите миналата седмица, по време на които писах на 2 организации за спасяване и осиновяване на котки, и опита ми да я "пласирам" в приюта в Богров (евентуално ако не намеря друго решение), вчера я оперирахме за кастрация, т.е. кастирахме я..... Снощи си я взехме и се възстановява много бързо. Всички ми казаха, че гаранция няма, относно това, че кастрацията ще я спре да маркира, но е факт, че опикаването се усилва особено много в период на разгонване - така поне няма да има разгонване. Междувременно вчера викнах фирма и ми изпраха двата дивана. Т.к. този в кухнята, който най-много пострада, все още миришеше малко на урина, го намазах с белина обилно, за да отстраня миризмата - идеята е след кастрацията да няма миризма на урина никъде, за да не я предизвика отново да маркира. Взех и един доста скъп препарат с котешки феромони, който да пръскам върху диваните, така щото ги приеме за нещо близко - по този начин няма да пикае върху тях. Но засега в продължение на месец, докато й спаднат хормоните и отшуми всичко от операцията, ще сме с найлони върху диваните.....

...... нямам друг изход. И ако това не помогне, ще трябва да се разделим с Пухи, колкото и да ми е тежко.....
И така.... ето и от мен една много, много, много любима песен за пролетта:
[youtube]sMqIfwdWpVE[/youtube]