Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от Ver »

Специален поздрав за Линди :954
И една любима за мен :1062 и всеки който иска да се почувства пролетно :954
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Най-накрая дойде и нашият ред за зимните вируси :328 :328 ! Не че съм мислила, че ще се размине, само се надявах. Вчера Яна вдигна температура след градината и я поддържа цяла нощ и до сега - 38,5. Сега ще я водя при личната, да видим какво ще каже. Температурата не ме тревожи толкова, колкото кашлицата, която се появява от време на време. Надявам се да е от секрета от носа... Лошото е, че ще изпусне тържеството утре в градината - щеше да има сутришно "матине :lol: за майки и деца, с представление. Напоследък в подобни ситуации все се сещам за това, което Чери написа веднъж - като се тревожа, си мисля дали това ще е важно след пет години :).
Вер, почуствах се поздравена :954 ! Тази песен ми е много любима :).
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа:Вер, почуствах се поздравена :954 !
Чудесно :)
Бързо и леко оздравяване :524
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Чери, Чери, Чери .... :923
Защо не пишем? Аз лично къде от липса на време /знам,че това за теб не е оправдателно :plezya se /, къде защото нямам такова дар слово като на повечето мецанки тук, да не говорим за твоето ... колосално за мен дар слово :1062 И се чудя защо господ толкова несправедливо е раздавал тази дарба :1062
Иначе какво да кажа ново при нас ... Приемам съболезнования ... сдобихме се с котка ... персийска ... :1139 Дааа, много обичам котки , ма то т'ва няма обезкосмяване бе, аз от събота насам съм й слуга, косми навсякъде, няма почистване ... Гледала съм котка преди много години, пак дългокосместа, ма такова чудо не е било. В такъв стрес съм, че... незнам колко време ще издържа ... ако не ме изгонят от вкъщи барабар с котето :1044
И ние сме малко настинали след ходенето на Боровец в събота с танците, дано се разминем само с това, без усложнения. Но беше много хубаво, бяхме до пистата на хотел Рила, първо цър-пър, пийване на винце, че беше студено и после като му почнахме едни хора ... Голяма веселба беше :fan
Вихрогонче, ти да не се подвизаваш в Сухата река сега :)
Хайде, всички болнички скоро да оздравяват! :923
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

lindorina написа:Аха, искате да се гъбаркате с кака си :1062
Някак си в ума ми зазвуча песента на Васил Найденов за "клоунът" :)
А пък тя Мари е супер-пич и аз знам че едно от най-великите и качества е да не се сърди и приема нещата от "оня"ъгъл, в който съм и аз :329 :922
Линди, липсваха ми тези включвания! :923 МариКо наистина е суперпич - аз такова чувство за хумор не съм срещала, а познавам хора, които умеят да се майтапят!

Не знам защо, Линди, но като видя нещо от теб и винаги се сещам за ядково мляко..... и дантелена мъгла на зазоряване в севлиевското поле..... Айде за второто имам идея откъде идва :954 , но първото...... мисля си, че за първи път от тебе чух, че може да се прави такова мляко. Пробвах го миналата седмица иииии...... :oops: :oops: не съм очарована, ама имам да уча.
dexter написа:Напоследък в подобни ситуации все се сещам за това, което Чери написа веднъж - като се тревожа, си мисля дали това ще е важно след пет години :).
Леле....... изчервих се - оказва се, че съм изкарала една що-годе сентенция :1062 :1062 . Реалко като се замисля точно така трябва да седят нещата - когато фокусът на тревогата ти най-много ти тежи, просто го смени :) ...... Обаче колкото е лесно да го кажеш, толкова невероятно трудоемко е да го направиш! Декс, за съжаление сега се намираме в "опашката" на грипа и пак помита доста хора. Желая бързо оправяне на Яна и ..... дали пък няма да се вдигне до утре, за да си идете на матинето?! :roll:
Ql4e ZLAto написа:И се чудя защо господ толкова несправедливо е раздавал тази дарба :1062
Кюлче, аз като пиша, че оня горе е оплел тотално конците, трябва да ми се вярва :1062 :1062 ...... Не е честен и това си е! На мен вместо да ми налее малко повече търпение и акъл в главата, ми е инсталирал 2 процесора в устата - та да мога освен да говоря без да мисля, да говоря дори и когато мисля! :lol: :lol: Просто съм без думи!

Що се отнася до котки....... от 3 дена живея в лична трагедия - добре, че нямах време, иначе в моята си тема във подфорум ЛИЧНО щях да се изповядам. Нашата котка полудя окончателно - разгони се преди 3 седмици иииииии няма ден, няма сутрин, в която да не намирах дивана ми в кухнята опикан. За съжаление посегна и на спалнята, на която спим с Момчил и само случайността, че там, където е пишкала е имала четворно сгънато одеало и още едно под него, е спасила матрака от белята - т.е. прах само чаршафи и одеала. Но върхът беше този понеделник, в който намерих дивана в кухнята опикан сутринта, следобеда иииииии малко по-късно намерих ако на спалнята :126 :126 ...... просто не се издържа вече. Мислех си, че ако не бях на гимнастика от 17 часа, щях да я хвана и да я закарам на Бистрица или Железница и да я пусна около някоя къща.... по-вероятно обаче щеше да се случи това, че щяхме да се разходим дотам и да се върнем, щото не мога да причиня това на животното. И след сондажите миналата седмица, по време на които писах на 2 организации за спасяване и осиновяване на котки, и опита ми да я "пласирам" в приюта в Богров (евентуално ако не намеря друго решение), вчера я оперирахме за кастрация, т.е. кастирахме я..... Снощи си я взехме и се възстановява много бързо. Всички ми казаха, че гаранция няма, относно това, че кастрацията ще я спре да маркира, но е факт, че опикаването се усилва особено много в период на разгонване - така поне няма да има разгонване. Междувременно вчера викнах фирма и ми изпраха двата дивана. Т.к. този в кухнята, който най-много пострада, все още миришеше малко на урина, го намазах с белина обилно, за да отстраня миризмата - идеята е след кастрацията да няма миризма на урина никъде, за да не я предизвика отново да маркира. Взех и един доста скъп препарат с котешки феромони, който да пръскам върху диваните, така щото ги приеме за нещо близко - по този начин няма да пикае върху тях. Но засега в продължение на месец, докато й спаднат хормоните и отшуми всичко от операцията, ще сме с найлони върху диваните..... :1044 :1044 ...... нямам друг изход. И ако това не помогне, ще трябва да се разделим с Пухи, колкото и да ми е тежко.....

И така.... ето и от мен една много, много, много любима песен за пролетта:

[youtube]sMqIfwdWpVE[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте,сладуркииии.... :922
Ние ,с бебчо и семейство, сме добре!
Живи и здрави,какво ми трябва повече.......
Бебчо ми проходи,води ме за ръчичка и не иска да се пуска.Щом седна на компа и се започва едно дърпане,пипане,щракане с мишката и аз го изключвам.Сядам вечер за по 20 мин.
Момичета,в петък съм при лекар хомеопат,защото откакто съм родила не съм много в кондиция с нервите,плача,не ми се общува,мъчно ми е все за нещо.Явно има хормонално разместване......ще я видим тази работа :1047
Напълнях отново,нищо не ми става,а съм все гладна и.......... свирепа от глад :221 .Мъчих се няколко пъти да захващам детокс ,но без успех,поради много фактори.Ще опитвам с хомео да намаля апетита,че не се трае....хората хапват по 3 пъти на ден,аз–33 пъти :221
А,имате ли спомен,колко време се пие сокът от черен бъз пи колко се почива?
Обичам ви всички и ви поздрававам,нямам време за четене,но ще положа усилия......Прегръщам ви и знам,че на срещата ще сте щастливи и много усмихнати.......желая ви го от сърце и Бог да е с вас.Аз искам да присъствам,но малко финанси не ми достигат,пък и др причини има.....какво пък,животът не свършва,ще има и втори път.
А сега отивам да дремна при бебчо,че съм в хронична умора :221
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Вал, :922 :922 , след зимата подобни състояния са често срещани, още повече, че покрай бебо си била повече вкъщи. Подкрепям решението ти за хомеопата :524 .
dexter написа:Най-накрая дойде и нашият ред за зимните вируси :328 :328 !

И Кеми се опита в началото на седмицата "да хване последния влак", но с ударни дози клеева, вит. С и осцилококцинум засега удържаме фронта. При нас тържеството е тази вечер- ще представят мюзикъл :fan - "Дядовата питка" и Кемка е питката.
По този повод /и най-вече поради скоростния й растеж/ се наложи днес да търся тънък чорапогащник. И о, ужас - в Тетевен не е останал НИТО ЕДИН такъв за 7-годишно дете :1215 !!! Ще се наложи нещо да импровизирам, но какво...... :1044 . За сметка на това цветя има в промишлени количества на бомбастични цени :126 .
Оххх, този 8 март ми е ....абе не си го чувствам много като празник. Вие как мислите?
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте мили дами,

мога ли да ви попитам, ако случайно знаете за бактерията бета хемолитичен стрептокок какво мога да взимам и по колко? Тази бактерия я имах преди половин година, след нея се появи ешерихия, за която отказах да пия антибиотик, но сега пак откриха бета хемолитичния стрептокок. Не знам предния път дали от антибиотика се оправи, но след антибиотика се появи ешерихия. Мисля си, че в допълнение към антииботик трябва да взимам и нещо хомеопатично, някой нещо може ли да посъветва?
Ver

Мнение от Ver »

Сиренце написа: И о, ужас - в Тетевен не е останал НИТО ЕДИН такъв за 7-годишно дете :1215 !!!
:221 Това е изумително, наистина.
Сиренце написа:Оххх, този 8 март ми е ....абе не си го чувствам много като празник. Вие как мислите?
Аз винаги съм се чувствала така на тази дата (с изключение, когато бях 4-ти клас и очаквах цвете от момчето което ме харесваше.... лелееее колко беше романтично, пък каква жена съм била тогава :523 ).Сега не чакам подаръци и не товаря деня с
"празни-чни" очаквания, а просто правя торта :)
Ver

Мнение от Ver »

Ели, щях да пи предлагам Стрептококцинум 15, но погледнах и видях, че пише "Профилактика на рецидивиращите заболявания на горни и долни дихателни пътища от Streptococcus pyogenes " Не знам дали ще има ефект при бетахмолитичен, затова запазвам мълчание.
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Сиренце, колко е ударната доза на клеевата за 6 годишно дете, тежащо 16 кила? Аз снощи дадох 12 капки, тази сутрин пак толкова и смятам и довечера да дам. Но се чудя дали може и на обед, примерно. Давам вит. С, осцилококцинум, зелена енергия, една приятелка ми каза, че инфлуцид-а също бил ефикасен, смятам да включа и него като се прибера от работа.
Нашата лична ме наплаши - 3 дни темпреатура, 2 дни подобрение и после ужасна кашлица, бронхит, отит и пневмония :1215 :1215 (надявам се да е имала пред вид едно от всичките :plezya se ). Така че нямало смисъл да чакаме, ами да почваме от сега с Клацид-а..... Аз пък мисля да изчакам, пък каквото сабя покаже.
Заключено