Какво мога да ти кажа. Мисля да ти копирам схемите, които Угринова изписва на Бели. Факт е, че когато тя приема Дрозера 15 СН през деня, дори и двудневен прием определено успокоява нощните пристъпи ииии ги тушира. Та ето ги схемите:
Дросера 15 СН
Хепар Сулфур 9 СН
Меркуриус Солубилис 9 СН
По 10 гранули от 3-е препарата се разтварят в 300-500 мл вода и се изпиват в рамките на деня!!! :idea: Забележи, при този начин на прием, не е необходимо да се спазва условието за 10-15 минутна разлика от хранене и пиене!!!!! :idea: Тази схема е от ноември и буквално за 2 дена тушира нощна кашлица, която продължи 2 седмици! Като при тази кашлица имаше само единични прокашляния, не серията, която описах горе.
Та въпросната серия борихме така:
Антимониум Тартарикум 9 СН
Хепар Сулфур 9 СН
Лахезис 15 СН
Приемът е същия като за горната схема!
Това помогна страшно много, но за съжаление след едноседмичен прием, нещата пак взеха обрат ииииии аз сама си назначих следното:
Дросера 15 СН
Сулфур Йодатум 9 СН
Пулсатила 30 СН
Приемът е аналогичен на другите 2 схеми!
Кое помогна и кое не, но в крайна сметка, след 3 седмици кашляне (дневно говоря, а през нощта беше за около 5 дена), хеле сколасахме да имаме и тихи дни

И още нещо, ако имах, само ако имах антихистаминов препарат вкъщи, по време на 3-часовата серия на Бели, щях да й дам!!! Или ако бях взела Димекс!
Страхотни снежни снимки сте пуснали, но живот и здраве, утре повече коментари по тях....... Днес вече съм труп(ЧЕ)