Ели и аз нямам предложение, но ми се струва доста важен проблем, заслужаващ отделна тема в здравния форум - въобще за стафилококи, стрептококи и всякакви други коки. За да може после по-лесно да се ползва при нужда /тук просто ще стане невъзможно за откриване след време/. И на мен ще ми е интересно, т.к. не знам нищо по въпроса. При всички положения, ти пожелавам бързо да се справиш с този проблем
Ver написа:
Сиренце написа:Оххх, този 8 март ми е ....абе не си го чувствам много като празник. Вие как мислите?
Аз винаги съм се чувствала така на тази дата (с изключение, когато бях 4-ти клас и очаквах цвете от момчето което ме харесваше.... лелееее колко беше романтично, пък каква жена съм била тогава

).Сега не чакам подаръци и не товаря деня с
"
празни-чни" очаквания, а просто правя торта

На мен пък си ми е екстра на празника /и на другите празници де - уважавам си ги всичките

/
А "просто правя торта", понякога не е толкова проста работа и си е направо голямо зачитане на празника
Цони, ако полата е по-дългичка, не става ли с 3/4 чорапи, има ги във всякакви цветове /мисля, че няма да й е кой знае колко по-студено отколкото с чорапогащник/. И на Вики госпожата снощи каза "БЯЛ ЧОРАПОГАЩНИК". На нашата рокля няма да ходи, но иначе щяла да се наруши хармонията. Ще го направя, но подозирам, че пак не всички ще са хармонични. Чудно ми е - всички с различни рокли, с различна дължина, с различни обувки .... но задължително с бял чорапогащник ... за хармония

Както и да е, след 5 години няма да го помня
Вале и това ще мине
Ver написа:Линди, моля те смили се над мен!
Това изречение ме изтормози .....

Никаква милост
Линди , тормоз до дупка, има кила за сваляне
Майтап, майтап, ама май се опитвате да ни скарате. Но да знаете, че
Линди си е моето шоколадово вдъхновение и от целия пост, аз видях само:
lindorina написа:Не - Мари - не те давам
И аз не те давам
Линди
/Леле, колко съм хитраааа. Понеже пиша от има-няма 2 часа, да не ми се изтрие поста, преди да натисна "изпрати", си го копирах
/
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]