На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от Сиренце »

:954 :954 :954 :954 :954 :954 :954
Мами на ученици, я споделете малко опит ТУК
emi-1

Мнение от emi-1 »

Цони, :923 :923 :923 :329 :329 :329 наистина не знам какво още да добавя,за да изразя благодарността си...Съжалявам,че ти отнех от половото време :1062 ,за да те върна към задачка,но :126 :1044 -геометрията винаги ми е била мноооого трудна...
Още веднъж поднасям искренните си благодарности :923
Здравословното ми състояние постепенно се подобрява,но пък за сметка на това вече въобще не ми е ясно какво се случва.Освен туя и монилия+пробиотик пих и лоратадин,който ми изсуши много лигавиците.В изследването,което направих не се отчете никаква гъба,а стафилококи,а симптомите бяха като при гъби-променено обоняние ,осезание и парене.Не искам да се връщам към това,защото наистина е страшно гадно като усещане.УНГ лекарката казва,че изследването е субективно,защото са ми взели само от горния слой,лекарят пък който ме консултира с хомеопатия казва,че след като не са излезли,значи няма и аз съвсем се ошашках,но вече се поуспокоих.Въпроса е да минава...Ще пусна още едно изследване да видим има ли някаква промяна,че ми писна да приемам лекарства.Даже спрях и туята и монилията,защото се притеснявам да не подсушават допълнително,но като ми запариха бузките,бързо-бързо взех отново :221
За щастие вече прояждам,че свалих 2 кг.Надявам се бързо да ги възстановя,че и да кача малко...Хляба го ям в булъонче и месцето от барбекюто още не мога да го прекарвам,но поне вече ям соленко,че ми писна от безвкусни буламачи.Единственният плод,който хапвам без проблеми е бананчето.Яд ме е само,че не можах да си хапна от ягодките на свеки-екологични и вкусни,но :1044 ,ще чакам до догодина :328
Вале,надявам се синчето ти бързо да оздравее.Предполагам,че с АБ даваш и пробиотик,че са ужасни тези гъби...
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Цони, :923 :923 :923 :329 :329 :329 наистина не знам какво още да добавя,за да изразя благодарността си...Съжалявам,че ти отнех от половото време :1062 ,за да те върна към задачка,но :126 :1044 -геометрията винаги ми е била мноооого трудна...
Няма нужда нито от благодарности, нито от извинения - за мен е удоволствие! Математиката освен професия, ми е и хоби, така че решаването на задачка беше приятно прекарано време. Ако имаш и други затруднения, не се притеснявай, питай и аз съм насреща.
Радвам се, че вече си по-добре - направо те измъчиха тези гъби :923 .
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

Момичета, много ми беше трудно да стигна дотук днес! Но да знаете, чееее беше неволно. Трябваше да направя някои обещания ..... по-скоро пред самата себе си! Иии ходих на масаж на врата, че се схвана като шпакловка на стар циганин....... ама за това утре ще ви разказвам. Сега бягам при малки, сладки мамини маймунчета и ще сме навън..... докато нощта ни раздели..... с деня :221 :221 .

Събота се видяхме с док по повод новата му книга и имам точно една снимка да ви пусна да ни се насладите на.... идиличната обстановка, която се надявам в скоро време да споделим с всички вас! :923 :923 :923

[img]http://forum.metsababa.net/download/file.php?id=566[/img]

п.п.: Аааааа, и стискайте ми палци, ще правя миди с ориз довечера :221 :221 . Утре ще ви кажа вкусни ли са....... филийките с масло след фиаското с мидите :1069 :1069 :1069
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Еми-1,бързо оправяне ти желая да можеш да си похапваш както трябва,че на теб килограмите и без това са ти малко.
Аз искам да се похваля,в събота изкарах много приятна вечер с Чери,Исето,Боби,Хриско,Доктора и просто трябва да ги правим по-често тези срещи,заредиха ме с много приятни емоции.
Чери,успех с готвенето,утре чакаме да споделиш сполучливо ли се получи.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Ех, че готина снимка, наистина сте страхотни всички и съжалявам че не успях д а дойда да ви видя, ЧЕРИ МАРИ ЖОЛИ,ДОК, ИСЕ ХРИСКО, БОБИ изглеждате супер всички и малките ви съкровища също, аз съм с много гадна гнойна ангина, но се боря жестоко с нея, не зная днес дали ще мога да ви пиша пак но утре със сигурност,
Фюти, приятно искарване на морето, да го поздравиш от мен,че може би няма да мога лично тази година,
одеве си писах със Зори, много ми беше приятно,
всъщност тези дни бях откъсната малко от света, но за сега ще съм на линия
Поздрави на всички от мен :329 :923
emi-1

Мнение от emi-1 »

Момичета,страхотни сте...
Ще дойде време,когато на снимка ще се киприм голям отбор.Убедена съм в това,но всичко,когато му дойде времето...
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Здравейте и от мен!
От доста време не съм писала,само ви четях.И сте изписали много.
Мравчо,дечицата ти са страхотни сладури и с удоволствие гласувах за тях. :524 :923

На болните пожелавам скорошно оздравяване!
За сега толкова,лека и спокойна нощ!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

:954 :954 Добро утро, Мецанки! :954 :954
Какъв хубав ден се задава само! Да е лек и успешен за всички!
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:954 Добро утро и от мен :528
Хубав ден и добро настроение :923 :923 :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро и от мен,момичета!
Чери<Линди :421
Днес глася багажа и изчезвам на село при моето слънчице,не съм ви разказвала,но нашата мила щерка въобще няма намерение да си идва тук,толкова много и хареса на село, с баба и дядо,та като я питам иска ли да отидем да я вземем ми вика"Не,мамо,ти си почини още малко,а аз ще поседя при баба :1044 "е,когато планината не идва при Мохамед,Мохамед отива при планината :955
ЕМИ,как си??????
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено