Цони,

наистина не знам какво още да добавя,за да изразя благодарността си...Съжалявам,че ти отнех от половото време

,за да те върна към задачка,но

-геометрията винаги ми е била мноооого трудна...
Още веднъж поднасям искренните си благодарности
Здравословното ми състояние постепенно се подобрява,но пък за сметка на това вече въобще не ми е ясно какво се случва.Освен туя и монилия+пробиотик пих и лоратадин,който ми изсуши много лигавиците.В изследването,което направих не се отчете никаква гъба,а стафилококи,а симптомите бяха като при гъби-променено обоняние ,осезание и парене.Не искам да се връщам към това,защото наистина е страшно гадно като усещане.УНГ лекарката казва,че изследването е субективно,защото са ми взели само от горния слой,лекарят пък който ме консултира с хомеопатия казва,че след като не са излезли,значи няма и аз съвсем се ошашках,но вече се поуспокоих.Въпроса е да минава...Ще пусна още едно изследване да видим има ли някаква промяна,че ми писна да приемам лекарства.Даже спрях и туята и монилията,защото се притеснявам да не подсушават допълнително,но като ми запариха бузките,бързо-бързо взех отново
За щастие вече прояждам,че свалих 2 кг.Надявам се бързо да ги възстановя,че и да кача малко...Хляба го ям в булъонче и месцето от барбекюто още не мога да го прекарвам,но поне вече ям соленко,че ми писна от безвкусни буламачи.Единственният плод,който хапвам без проблеми е бананчето.Яд ме е само,че не можах да си хапна от ягодките на свеки-екологични и вкусни,но

,ще чакам до догодина
Вале,надявам се синчето ти бързо да оздравее.Предполагам,че с АБ даваш и пробиотик,че са ужасни тези гъби...