Предлагам да го задържим за по-дълго
Емка, Браво на теб! Страхотна си. Сега чакаме да се похвалиш с финалния резултат!
Хриско

Браво и на теб. Желая ти много удовлетворение от работата и успех на изпитите. Знам че ще се справиш.
ellis_stoyanova написа:.жалка,буквално,осъзнах,че има още много да пораствам,за да достигна начина на мислене на тези хора,по принцип,защото дори и сега незнам дали ако тази жена е моя приятелка бих била до нея
Елис, ако ти е истинска приятелка вярвам че ще я подкрепиш. В такива моменти на човек не му остава време да мисли, а действа според инстинктите си! Ако ти е скъп на сърцето човек ще искаш да го подкрепиш, дори и сега да мислиш, че незнаеш как да постъпиш. Сигурна съм!
cchery написа:
Кое помогна и кое не, но в крайна сметка, след 3 седмици кашляне (дневно говоря, а през нощта беше за около 5 дена), хеле сколасахме да имаме и тихи дни

.
Тренирам аз като едно бъдещо свеки
(разбирай обаждам се където ме питат и където не )Защо пак пренебрегна чая с орехи, бе душо? Че вече и индрише имам, веднага скачам да ти дам листенца? А дълъг етикет... него забрави ли го? Аз в такива моменти като блокирам и нищо не помага почвам да звъня и да питам и винаги се оказва че има какво да помогне. Важното е, че и е минало на Бели!
Декстър успех при пътуването!
futarela написа:За сега се справям ,но телевизията има доста голям ефект в/у децата . И тези глупави реклами .....Изключвам ТВ-то винаги когато мога ,но има и мачове които КИКИ иска да гледа . В темата за възпитанието на децата четох пост на Вер в който споделя ,че контролира избора на филми ,но тя няма телевизор . Бих искала и аз да го махна ,но трябва първо да убедя таткото , което е сякаш невъзможно!
И аз си мечтая да си изхвърля телевизора, но и при нас има разногласия. Не че сме големи телемани - в седмицата около 3 вечери гледаме телевизия, но въпреки това би ми олекнало много. На децата им пускам основно "Травъл ченъл" или "Файн ливинг" Гледаме или за еко къщи или за невероятни пътешествия. Много им харесва. Освен това има реклами само на други предавания. Ако случайно попаднем на рекламен блок изключвам директно телевизора. Детското съзнание е твърде крехко за подобен бълвоч. В световен мащаб се харчат милиярди долари за да разберат какво запомнят децата и на какво реагират. На две години те вече успешно разпознават марки и имат изградени предпочитания! Не е ли страшно! И като си помислиш, че цяла една индустрия се гради на мързела на родителите, защото им е по-лесно да оставят децата си да кротуват пред телевизора вместо да си играят с тях. Според вас от кое имат повече нужда децата? От време на време и на моя мъж му идват едни такива вредни идеи ееииии казвам ви иде ми

Но съм сигурна че и тук ще имаме подобрение бавно и постепенно! Не ме разбирайте погрешно няма нищо по-отпускащо от един хубав филм, но вече има много начини да гледаш такъв без да ти натрапват разни тъпи риалита, турски сериали (прощавайте ако има фенове), реклами в които ни казват само малка част от истината и едни и същи псевдо "звезди" и "интелектуалци", Разбира се вечните теми - циганите и политиката т.н. и т.н. Хайде стига вече.
Ейй ама личи си че не съм писала с месеци а - сега се опитвам да наваквам
Сиренце написа:още обичам да шофирам по бял път без дупки

.
Това огромно предимство на зимата и ние сме го установили с мъжа ми. При толкова дупки по пътищата си струва да се замисли сериозно човек.
vihrogonche написа:Бобичан, моля те разкажи ми за твоя чай от малинови листа!

Определено ме заинтригува, но не разбрах къде да намеря информация за този специален чай.
Я сега да видим кой не си е написал домашното

Доктора го препоръчва за сваляне на температура. Пробвала съм го многократно. Има го във Врбената изсушен, а това лято го пробвах и в прясно състояние. Пак действа. За около 15 минути сваля 39 градуса. До колкото си спомням важеше въобще за малините - сладко, компот, сироп, сурови плодове, листа... От както съм го пробвала не давам никакви температуропонижаващи. Пиши ако нямаш книгата да пусна инфо в здравниия как точно се приготвяше. По стандартна рецепта беше да киснеш за около 2 часа, но когато стане напочено запарвам за 10 минути, прецеждам, слагам бучка лед и давам веднага.
А сега ви оставям и отивам да спамя по другите теми :lol: