Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Мнение от Kleo »

Бобичан, моля те разкажи ми за твоя чай от малинови листа! :923 Определено ме заинтригува, но не разбрах къде да намеря информация за този специален чай.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ellis_stoyanova написа:Момичета,току що гледах в предаването "На кафе"жена,болна от спин.......не само жена,но и майка....просто съм потресена от смелостта на тази жена,която разбира се беше скрила лицето си,всички се сещаме поради какви причини,но най-много ме порази факта,че мъжът и,както и в последсвие детенцето,което им се ражда не са носители на вируса,препредавам ви съвсем накратко историята защото аз самата неуспях да я хвана в началото,незнам как е станало заразяването,но е факт,че детенцето е живо и здраво,а мъжът и беше плътно до нея в интервюто,представяте ли си какво е изпитал този човек,когато е разбрал,че любимата му е болна от тази тежка болест,без значение по какъв начин е станало заразяването и въпреки всичко,той е останал до нея,подкрепя я и....сега гушкаше малката им дъщеря......потресена съм наистина,все още има силни и благородни хора,все още я има истинската любов,на фона на всичко това,моите ежедневни"тревоги"ми се сториха толкова смешни,че се почувствах....жалка,буквално,осъзнах,че има още много да пораствам,за да достигна начина на мислене на тези хора,по принцип,защото дори и сега незнам дали ако тази жена е моя приятелка бих била до нея :oops: :oops: :oops: ,не ме съдете,просто се запитах именно това,а отговора някак ми бяга,а дали неискам просто да не го призная :oops: :oops: :oops: Дано Господ помага много на тези хора и на тяхното детенце....
Елисче, не съм гледала предаването, за което ни разказа, но съм сигурна, че е било много трогателно! Докато лично не ни сполети някаква беда, не знаем как точно ще реагираме - това е истината! Елис, не си никак жалка, напротив - имаш добро и човечно сърце! Заболяло те е за чуждите проблеми. Иначе, относно болестта СПИН - тя не е заразна при обичайното общуване, а само по кръвен път или при полово общуване. Така че защо да не бъда плътно до моя приятелка, заразена със СПИН? Не виждам причина да страня физически от нея. Все пак няма да правим секс.

За жената - хубаво е, че съпругът й не е тесногръд, че я обича, подкрепя и е до нея в болестта й!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ver написа:Да, да :)
В Япония може.
Но в БГ кода е червен :1139 :221
Верче, кажи моля те, как разбра, че снимката е от Япония? Чудих се и се маях, но не открих откъде е :1044
Ver

Мнение от Ver »

Всъщност не съм сигурна, но няма къде другаде да е според мен :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

vihrogonche написа:
Ver написа:Да, да :)
В Япония може.
Но в БГ кода е червен :1139 :221
Верче, кажи моля те, как разбра, че снимката е от Япония? Чудих се и се маях, но не открих откъде е :1044
Хе-хе, от Япония е. Ето, вижте тук, описано е точно от къде е и даже има и филмче как точно се чисти този сняг: http://pikantno.eu/viewnews.php?id=6885
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Привет!
Минавам само да се разпиша за поздрав. :421
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Нели написа:Ще взема и аз да обявя един "код червено":
[img]http://news.fashion.bg/img10/red_wine_health.jpg[/img]
:620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620
:620 Предлагам да го задържим за по-дълго :620
Емка, Браво на теб! Страхотна си. Сега чакаме да се похвалиш с финалния резултат!
Хриско :326 :326 :326 Браво и на теб. Желая ти много удовлетворение от работата и успех на изпитите. Знам че ще се справиш.
ellis_stoyanova написа:.жалка,буквално,осъзнах,че има още много да пораствам,за да достигна начина на мислене на тези хора,по принцип,защото дори и сега незнам дали ако тази жена е моя приятелка бих била до нея
Елис, ако ти е истинска приятелка вярвам че ще я подкрепиш. В такива моменти на човек не му остава време да мисли, а действа според инстинктите си! Ако ти е скъп на сърцето човек ще искаш да го подкрепиш, дори и сега да мислиш, че незнаеш как да постъпиш. Сигурна съм!
cchery написа: Кое помогна и кое не, но в крайна сметка, след 3 седмици кашляне (дневно говоря, а през нощта беше за около 5 дена), хеле сколасахме да имаме и тихи дни :955 :955 .
Тренирам аз като едно бъдещо свеки (разбирай обаждам се където ме питат и където не )Защо пак пренебрегна чая с орехи, бе душо? Че вече и индрише имам, веднага скачам да ти дам листенца? А дълъг етикет... него забрави ли го? Аз в такива моменти като блокирам и нищо не помага почвам да звъня и да питам и винаги се оказва че има какво да помогне. Важното е, че и е минало на Бели!
Декстър успех при пътуването!
futarela написа:За сега се справям ,но телевизията има доста голям ефект в/у децата . И тези глупави реклами .....Изключвам ТВ-то винаги когато мога ,но има и мачове които КИКИ иска да гледа . В темата за възпитанието на децата четох пост на Вер в който споделя ,че контролира избора на филми ,но тя няма телевизор . Бих искала и аз да го махна ,но трябва първо да убедя таткото , което е сякаш невъзможно!
И аз си мечтая да си изхвърля телевизора, но и при нас има разногласия. Не че сме големи телемани - в седмицата около 3 вечери гледаме телевизия, но въпреки това би ми олекнало много. На децата им пускам основно "Травъл ченъл" или "Файн ливинг" Гледаме или за еко къщи или за невероятни пътешествия. Много им харесва. Освен това има реклами само на други предавания. Ако случайно попаднем на рекламен блок изключвам директно телевизора. Детското съзнание е твърде крехко за подобен бълвоч. В световен мащаб се харчат милиярди долари за да разберат какво запомнят децата и на какво реагират. На две години те вече успешно разпознават марки и имат изградени предпочитания! Не е ли страшно! И като си помислиш, че цяла една индустрия се гради на мързела на родителите, защото им е по-лесно да оставят децата си да кротуват пред телевизора вместо да си играят с тях. Според вас от кое имат повече нужда децата? От време на време и на моя мъж му идват едни такива вредни идеи ееииии казвам ви иде ми :229 :229 :229 Но съм сигурна че и тук ще имаме подобрение бавно и постепенно! Не ме разбирайте погрешно няма нищо по-отпускащо от един хубав филм, но вече има много начини да гледаш такъв без да ти натрапват разни тъпи риалита, турски сериали (прощавайте ако има фенове), реклами в които ни казват само малка част от истината и едни и същи псевдо "звезди" и "интелектуалци", Разбира се вечните теми - циганите и политиката т.н. и т.н. Хайде стига вече.
Ейй ама личи си че не съм писала с месеци а - сега се опитвам да наваквам :221 :221 :221
Сиренце написа:още обичам да шофирам по бял път без дупки :221 .

Това огромно предимство на зимата и ние сме го установили с мъжа ми. При толкова дупки по пътищата си струва да се замисли сериозно човек.
vihrogonche написа:Бобичан, моля те разкажи ми за твоя чай от малинови листа! :923 Определено ме заинтригува, но не разбрах къде да намеря информация за този специален чай.
Я сега да видим кой не си е написал домашното :222 Доктора го препоръчва за сваляне на температура. Пробвала съм го многократно. Има го във Врбената изсушен, а това лято го пробвах и в прясно състояние. Пак действа. За около 15 минути сваля 39 градуса. До колкото си спомням важеше въобще за малините - сладко, компот, сироп, сурови плодове, листа... От както съм го пробвала не давам никакви температуропонижаващи. Пиши ако нямаш книгата да пусна инфо в здравниия как точно се приготвяше. По стандартна рецепта беше да киснеш за около 2 часа, но когато стане напочено запарвам за 10 минути, прецеждам, слагам бучка лед и давам веднага.
А сега ви оставям и отивам да спамя по другите теми :lol: :329
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро, хубав ден :D :529 :529 :529
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро и от мен ))) :529 :1178 ::954
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Да мина и тук набързо, че нямам време да ви чета :923 :923 :923
Попаднах на едни интересни за мен нещица, а надявам се и за другите мами и тъй като не можах да измисля къде да ги постна, ги пускам тук.

http://zverushka.net/risuvame/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://psiho-test.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Диде, прекрасни сайтове :)
Благодаря!
Мисля, че тази седмица ще се рисува с пръсти :1062
А тестовете определено ще ги направя :)
Заключено