Ей, здравейте!

За днес имам велики планове относно балконските ми цветя - намислила съм да ги пресадя всичките в нова и пълна с живот почва, да им придам вид, който на мен ми допада и да си оформя терасата - поне с тези цветя, които ще издържат на студа. За съжаление времето точно днес е ...... "пикливо", но между два валежа ще действам. После сме на мач на Косето и накрая..... среща с мили дружки. А дано да изпълня всичко на 100%, защото това ще ме зареди много!
Как изкарах 8-и март?! Интересно, вълнуващо и пак малко на скорост. Като се има предвид, че предишните дни се разбих, за да организирам всичко по подаръка на майка, на госпожите на децата, да помогна и с малка част от подготовката на събитието в групата на Бели, и разбира се, да не забравя свекърва ми

, бях решила петъка да си почивам....... еее, не се получи точно така!
Бих казала, че големият карък ме подгони от сутринта. Въпреки, че децата станаха супер навреме и ме изненадаха приятно с една тяхна завера - организирали са се в училище и са се снимали двамата, за да ми направят картичка... и т.к. не знаех за това.....за снимката не бяха облечени по-така, а пък Бели не беше с прическа, но пък е толкова сладко, че са го направили като са действали заедно.... че спор няма - страхотна изненада
Момчил ми подари една страхотна лятна пижама и цъфнала розова циклама, която се надявам да не уморя

. Но бях тръгнала да разправям за каръка - та независимо, че децата бяха станали навреме, заведох Бели на училище с поне 15 минути по-късно, отколкото обичайно я водя, а това обичайно е с 20 минути повече от изискуемия час

. Бела замина много готино облечена и със страхотен "римски" кок - цялата коса оплетена на рибя кост и вдигната високо горе..... Аз - заминах с коса, вързана с разтегнат ластик на тила, защото просто нямаше време да се оправя, особено след като се опитах да си сложа грим за 3 секунди - трябваше да го изтрия с тоалетно мляко, но спиралата се оказа твърде упорита.... та бях като франкенщайн. Е, наложи се да се прибера пак вкъщи след като оставих Бели и си изтрих лицето основно, сложих кремове, пудра и успях да се гримирам - от 3 спирали, които имам едната беше изсъхнала, другата вадеше съдържимото си на парцали - явно вкиснала и тя, а на третата четката ми сплете миглите на снопчета....

........ айде пак да творя чудеса от нищото - ползвах спиралата, която беше в срок на годност, но с четката на изсъхналата, за да мога да направя нещо. В последствие очите ме боляха много, което иде да рече, че съм алергична към въпросното изобретение на макияжа. Поне косата успях криво-ляво да наглася.
Отивайки в офиса сътворих най-великата глупост, която не бях правила досега - цъкнах върху линк, който ми изпрати познат скайп-абонат ииииииии заразих служебния комп, който ползваме и за сървър, с вирус

..... А имах освен доста служебна работа и малко лична - трябваше да оформя 2 снимки, които да изпринтвам в близко фото и да ги пратя като картички на сверъква ми.... всичко това трябваше да стане до 16 часа следобяд! Колегата ми си игра над 1 час и успя да спре вирулясалия калпазанин, но на мен всичко ми трепереше под лъжичката.
Естествено, ресторант със свободни места за една семейна вечеря не успях да намеря, едната задна врата на колата се развали и не може да се заключва, а за притесненията, които имах докато стигна най-близката бензиностанция съвсем не ми се разтягат локуми - който не си поглежда резервоара от време на време, по-добре да не кара кола! :!: :!: :!: :!: В същото това време получавам и служебно обаждане с оплакване.... , по-скоро тъпа изгъзица, но няма как да кажеш на най-големия си клиент директно, че е идиот и разглезено парвеню....
В крайна сметка, след като не намерих вариант за ресторант, реших, че ще си направим рибка за вечеря и ще си я изконсумираме с бяло вино. И докато се оглеждах да си купя нещо по-така от щанда с вината в Пикадили, Беличка, която не ме послуша да остави количката за пазаруване, я бухна в една невисока бъчвичка, върху която бяха изложени промоционални бутилки с вино - паднаха всичките 9.....

и за късмет се счупи само 1

..... И оттук натам късметът ми нямаше какво повече да направи, ами му беше ред да се
П О Я В И!
Не се скарах на детето...... нееее, господ ми е свидетел, не го направих и се чувствам колкото доволна, толкова и горда от този факт! Просто й казах, че е добре да ме слуша, когато й казвам разни неща като примерно да не ми бута количката за пазаруване около щандове със стъклени бутилки. Но най-готиното нещо беше, че намерихме раничката-куфарче на Бели - предишния ден си я беше изкарвала навън и оттогава следите й се губеха - мислехме, че я е забравила в парка и вече не ще можем я намерим. А в нея бях пъхнала долнището анцунг на Коки - от официалния му екип на отбора му по футбол - току-що прясно закупен същата седмица..... Но раничката се намери на междинната площадка между нашия и долния етаж.... явно Бели я е качила до входната ни врата, но просто не я е вкарала вкъщи........ И така...... нещата се подредиха и вечерта завърши много, много добре!
Ето какво измислих и подарихме на госпожите на децата:
- IMG_3050.JPG
- Букетите и картичките със снимки за госпожите
- (75.26 KiB) Свалено 268 пъти
- IMG_3052.JPG
- за класната на Коки
- (82.21 KiB) Свалено 268 пъти
- IMG_3056.JPG
- букет с орхидеи за г-жа Точева
- (73.04 KiB) Свалено 268 пъти
- IMG_3058.JPG
- Картичката с рамка за г-жа Точева
- (98.19 KiB) Свалено 268 пъти
- IMG_3051.JPG
- Кошничка с цветя и картичка за г-жа Минкова - госпожата на Бели
- (86.64 KiB) Свалено 268 пъти
- IMG_3055.JPG
- цветя за г-жа Минкова
- (63.81 KiB) Свалено 268 пъти
- IMG_3059.JPG
- Картичката с рамка за г-жа Минкова
- (95.78 KiB) Свалено 268 пъти
И приносителите

, т.е. само единият, т.к. както вече писах с Бели закъсняхме толкова много, че нямах време за снимки......