Ванчето написа:Черитке, кой е твоя фаворит за победител в X Factor тази година?
Аз съм твърдо за Христиана !!!
АБСОЛЮТНО!!!!!
Не мога да подмина този огромен талант, съчетан с непреднамерена скромност. Досега никой друг не е пял точно така в Х-фактор!!!! Не че не е имало и други огромни гласове - сред тях слагам Жана и Невена Пейкова. Но всяка една от тях е напълно различна от другата и допринася с нещо свое към гамата от емоции, които пеенето може да ни донесе!!!
И в този ред на мисли - трябва да си призная, че почти през цялото време на формата се дразнех на Люси Дяковска, която иначе харесвам. Дразнех се, защото едва ли има 1 или 2 лайфа, на които тя да НЕ каза на Християна, че не показва и съответно не предава към публиката емоция!!!! Аз не мога да го разбера това..... когато едно изпълнение те кара да настръхваш, да увеличаваш все повече и повече звука на телевизора и да караш всички околни да замълчат, за какво говорим?!?!
Дарина тотално се изложи с "Bang-bang", но пък дуетът й с Любо беше феоменален!!! Аз Любо го харесвам страшно много. Очаквах повече от дуета на Хриси с Наско.... имаха няколко смразяващо добри момента в песента, но и истински недоизчистени неточности

........ . Интересно, сега си го пуснах отново.... и вече не мисля, че открих неточности.... напротив - все едно имаше 1 човек на сцената!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Малкото келешче.... е просто малък! На 15 години не можеш да изпееш нито Васко Найденов, нито руската душа в "Позови меня тихо по имени", а да посегнеш и на Емил Димитров...... не, няма как да се получи. И тук не става за гласови възможности, а за зрялост!!! Има неща, има песни, има текстове, за които ти е нужен житейски опит, за да звучат достоверно.
Но финалът на Хриси беше..... феноменален!!!! Друго си е да завършиш по български.......
" onclick="window.open(this.href);return false;