На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
lindorina
Цветна долина в омая

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от lindorina »

Хейй,няма начин да не ми е добър денят,щом такива позитивки като Сиренце :923 и Мари :923 ни го пожелават!
Тъкмо си допих кафенцето,което е с ........лешниково мляко,направено от мен........както винаги суууууууупер,поредната ми измишльотина,но гледам лека-полека да преключвам с млечните.
Сиренце - браво на теб - от всичко най мразех математиката в у-ще,е па щото не съм я разбирала-тя не е за всекиго точната наука.Аз съм по по-романтично-забавно-литературния жанр :1062 Вие с Еми спретнахте супер бързо експедиционно решение по въпроса.Браво на вас още веднъж!Тооо,и аз се нареждам на опашката за решение на задачите,че наближава комай :1062
Момичета,много сте готини на снимката.Колко ми е хубаво като ви познавам всичките.........в първия момент се зачудих само за Исето :923 ,заради цвета на косата,но във втория вече бях сигурна,че е тя :1062 Чери :923 ,да ти кажа,от миналата година,когато се видяхме, до сега има осезаема разлика,относно така недолюбващите ги килограми.Хайде,пожелавам ти да свалиш,мамка му :1062 колкото решиш-ама да не прекалиш :1062 Хриско-и ти си голяммм сладур,толкова си позитивна и ти ще се справиш с нЕкакви си 6-7 ли кг :222 споко - до септември ти даам срок и ще си огън,не че сега не си де,но след като красиш книгата на док/сега пътува към мен ,благодарение на Боби/току виж и по модните списания почнат да се избиват за фотосесията ти :1062 -хей,знам че носиш майтап-шегичка! :1062 :329 Жоли,ти пък стига си отслабвала,направи малко мускулна маса :923 -освен обръча,вземи малко и гирички,това-онова,не че и така не си добре,но...Бобич и ти си много готина,с тези феерични къдрици,гледай да не омотаваш много мъжките погледи :954 :923
За док няма да казвам,че където е той,цари интересна атмосфера и нежелание за тръгване към в къщи.Лееко изморен ми се струва,но пък удовлетворен - и как няма да е ,в такава готина компания от млади,прекрасни и интилигентни дами!
Хайде и на всички останали красиви мацки в мечешката бърлога ,пожелавам да ви е хубав деня! :923 :329
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Eхооооооооо, има ли някой в гората?!?! :mrgreen: :mrgreen:

Днес почвам от този подфорум, за да не стане като вчера. А и като изчетох последните 3 страници и имам поне още 2 подфорума, в които да споделя "безценното" си мнение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ама полека-лека.

Цони, агрофитнес е нещо, което си заслужава отделна тема в спортния форум :1062 :1062 :1062 - първо за да се уточни като понятие и второ за да се популяризира... :221 . Междудругото, аз дебел човек, работещ на полето ама с ръцете си, не с машини, не съм видяла. Поне в детството ми. Що се отнася до Тончо Русев, той наистина е голям....... и много ме беше яд, когато се сдърпаха с Лили, защото и двамата твърдят колко много важна е публиката за тях, а в един момент от личните им амбиции, точно публиката беше ощитена. :mad: :mad: И ако се срещнете с Цвети във фейса, да й пратиш личните ми поздрави! :)

Зорита, знаеш ли какво ми се доправи като прочетох статията за новия вид месо?!?! Доправи ми се онова действие, което дава изходния продукт за въпросния асортимент...... :1114 :1114 А причината да почнат да търсят такова производство:

"Идеята хрумнала на японските учени, след като към тях се обърнали властите в Токио с молба да измислят как да се оползотворяват нарастващите количества канални нечистотии."

е по-абсурдна и от родното ни образование и здравеопазване взети накуп.

Елисче, пожелавам ти приятно изкарване на село с малкото слънце. Наистина имаш прекрасно дете - гледай как ти дава картбланш!! :940 :940

Еми, ако ми позволиш 2-3 съвета за гъбите и стафилокока. Ако се докаже наистина стафилокок, то трябва да вземаш Стафилококцинум 15 СН - първата опаковка се взема по 5 зрънца 3 пъти в седмицата, а втората по 10 зрънца веднъж седмично. После, не чета никъде да правиш гаргари, а вярвай ми това е сигурно един от най-важните методи - нищо не чисти гадинките така, както локалното въздействие върху тях - казвам ти го от опит със стрептококите на Коси!! И най-сетне за имунет не чета да вземаш нещо, а...... би трявало.

Емка,
надявам се вече наистина да сте добре и да имаш малко спокойствие вкъщи. Морти, кажи и ти нещо ново?!?

Моите миди с ориз се получиха да ви кажа, макар че другият път ще е по-добре. Добавих им половин суров лимон и даде много свеж вкус на ориза. Но сега Боби ми подсказва, че е можело да сложа куркума примерно и ще я послушам при всяко положение :1062 :1062 .

Айде, стига толкова засега. Следобед пак - да събера материал за писане :955 :955 .

Линди,
изпреварила си ме :923 :923 . Благодаря за куража - да има разлика при мене в сравнение с миналата година и много й се радвам. Кажи нещо повече за това лешниково мляко - мляко с вкус на лешник ли е или нещо извлечено от самите ядки?!? Звучиш много свежо иииии ми се ще да споделиш причината :1028 :1028 :1028 . :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

"Не,мамо,ти си почини още малко,а аз ще поседя при баба :1044 "
Елисче, мисля, че твоето пораснало момиче ти дава знак - може би иска повече свобода, повече самостоятелност. Възползвай се, не изпускай момента да й дадеш крила. Ох, зная, че за нас мамите това е най-трудното, но ..... има огромно значение за развитието на децата ни!
Последно промяна от Сиренце на 21 Юни 2011, 10:37, променено общо 1 път.
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Хей,Краси/Вики/,забравих те,но лошото да те забрави,както се казва,и ти си голямасладурана,толкова свежест внасяш на целия пейзаж на снимката.Малките фъстъци също,естествено,те допълват цялата атмосфера.
Черитка,все се каня да ти кажа,че точно тези цветя в подписа ти ,си ТИ.Т.е. - огън,цвят огън,изпълнение-огън и каквото още си помислиш.
Относно лешниковото мляко - купуваш си сурови лешници,накисваш ги за 8-9 часа във вода.След това изплакваш обилно,и примерно 1/2чаша лешници,на 1чаша вода.Пасираш с каквото имаш-пасатор,блендер,и готово млякото е на лице.Прецеждаш и пиеш-може да си добавиш ванилия,какао,мед,или пък да използваш вместо сметана за кафето.Има много готин аромат.На същия принцип може да се направи мляко от бадеми,орехи,или др.
А относно свежестта ми,......Ми то аз винаги съм си свежарка,бе бейби :1062 гледам на живота розово и тВа е :923 :329
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Здравейте момичета и от мен. Днес започва астрономическото лято :954 , от утре ни чакат ни горещини. :954
Койъо има възможност за :943 или за :934 е добре, а който няма ще се разхлажда така :1121 :222
MortishaAdams написа: Мравчо,дечицата ти са страхотни сладури и с удоволствие гласувах за тях. :524 :923
Благодаря ти за подкрепата :329
Влизам да ви пиша и пожелаая хубав ден, нямам възможност постоянно да ви пиша, но ще ви чета.
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте момичета,
И аз се присъединявам към пожеланията за хубав ден :954 :954 :954
Ели,за щастие в момента ми е слънчево на душата,дано по-често се чувствам така...Чудесно е,когато си здрав.Дано вече ме оставят на мира всички нашественици,че...много продължи и ми е писнало от парене,дърпане и там подобни...И най-важното-да мога да похапвам от всичко-такъв глад ме мори,въпреки,че ям доста често :221 .Станала съм мнооого лакома.И се чудя как свалих 2 кг,когато ядях сигурно по 5 пъти на ден.Може би,защото не ми беше вкусна храната и беше доста еднообразна.Единия кг вече почти съм го наваксала,надявам се и още да кача :221
Тази сутрин пуснах ново изследване.Очаквам добри резултати...
Ели,приятно пребиваване на село.Постойте там,наистина за децата е чудесно,когато са на село.И аз имам много хубаяви спомени от моето детство,точно при баба и дядо...
emi-1

Мнение от emi-1 »

Приемам всякакви съвети,Чери. :923
Изчела съм цялата книга на док и всички мнения във форума.За съжаление лоратадина,който приемах/нали съм послушка/беше пресушил лигавицата ми и тя се възпаляваше от клеевата тинктура,а сребърната вода допълнително подсушаваше.Правех обаче гаргара със сода.Сега правя само с вода.Дано да не обвинявам напразно лоратадина,защото може и гадовете да са ми правили тези мизерии,но това са фактите.
За имунитета приемам само пробиотик,защото дори вит С не можех да приемам.Абе луда работа,въпроса е да минава.
Пуснах новите изследвания,защото много се надявам с диетата,която ми се наложи да направя да съм изчистила и разните там коки.Но резултата ще покаже...
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Чери,мерси за пожеланията,вярвам,че ще бъде наистина страхотно
Сиренце,повярвай ми,нашето детенце има доста силно изразен свободолюбив дух,както някога Марико ми беше казала,твоето дете е дете-вятър,тя от много малка е доста самостоятелна,е,разбира се доколкото това може да се допусне за едно малко дете,за нас,като семейство,както неведнъж съм казвала е важно тя да се развива според своите си нужди,а ние просто трябва да сме наоколо до колкото е възможно,за да предотвратим евентуални"грешки",както казваш и ти-на мен ми беше доста трудно през дните на тази наша първа раздяла,но пък още по-важно е правилното развитие на детето,така,че първата стъпка беше направена :222
Линди,много се радвам да те "видя",както винаги имаше с какво да ме изненадаш,поне мен лично :329
Мравчо,нямаме рег във фейсбук и само заради това неможем да ви подкрепим,но ще се опитам преди да тръгна да пратя това на няколко познати,които са с регистрация за да "изпълня гражданско-майчинския си дълг" :1028 :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Линди, благодаря ти мила за тези прекрасни думи....Разбира се, че разбирам от майтап даже много. :923 хиляди за теб "лилаво" момиче :221
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Добро утро! :954
Пожелавам ви спокоен и приятен ден :329 :923

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... lhdnA7dQWA[/img]
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

ellis_stoyanova написа:Мравчо,нямаме рег във фейсбук и само заради това неможем да ви подкрепим,но ще се опитам преди да тръгна да пратя това на няколко познати,които са с регистрация за да "изпълня гражданско-майчинския си дълг"
Благодаря ти от все сърце :329 :329 :329 :923 :923 :923
Заключено