Eхооооооооо, има ли някой в гората?!?!
Днес почвам от този подфорум, за да не стане като вчера. А и като изчетох последните 3 страници и имам поне още 2 подфорума, в които да споделя "безценното" си мнение

, ама полека-лека.
Цони, агрофитнес е нещо, което си заслужава отделна тема в спортния форум

- първо за да се уточни като понятие и второ за да се популяризира...

. Междудругото, аз дебел човек, работещ на полето ама с ръцете си, не с машини, не съм видяла. Поне в детството ми. Що се отнася до Тончо Русев, той наистина е голям....... и много ме беше яд, когато се сдърпаха с Лили, защото и двамата твърдят колко много важна е публиката за тях, а в един момент от личните им амбиции, точно публиката беше ощитена. :mad: :mad: И ако се срещнете с Цвети във фейса, да й пратиш личните ми поздрави!
Зорита, знаеш ли какво ми се доправи като прочетох статията за новия вид месо?!?! Доправи ми се онова действие, което дава изходния продукт за въпросния асортимент......

А причината да почнат да търсят такова производство:
"Идеята хрумнала на японските учени, след като към тях се обърнали властите в Токио с молба да измислят как да се оползотворяват нарастващите количества канални нечистотии."
е по-абсурдна и от родното ни образование и здравеопазване взети накуп.
Елисче, пожелавам ти приятно изкарване на село с малкото слънце. Наистина имаш прекрасно дете - гледай как ти дава картбланш!!
Еми, ако ми позволиш 2-3 съвета за гъбите и стафилокока. Ако се докаже наистина стафилокок, то трябва да вземаш Стафилококцинум 15 СН - първата опаковка се взема по 5 зрънца 3 пъти в седмицата, а втората по 10 зрънца веднъж седмично. После, не чета никъде да правиш гаргари, а вярвай ми това е сигурно един от най-важните методи - нищо не чисти гадинките така, както локалното въздействие върху тях - казвам ти го от опит със стрептококите на Коси!! И най-сетне за имунет не чета да вземаш нещо, а...... би трявало.
Емка, надявам се вече наистина да сте добре и да имаш малко спокойствие вкъщи.
Морти, кажи и ти нещо ново?!?
Моите миди с ориз се получиха да ви кажа, макар че другият път ще е по-добре. Добавих им половин суров лимон и даде много свеж вкус на ориза. Но сега Боби ми подсказва, че е можело да сложа куркума примерно и ще я послушам при всяко положение

.
Айде, стига толкова засега. Следобед пак - да събера материал за писане

.
Линди, изпреварила си ме

. Благодаря за куража - да има разлика при мене в сравнение с миналата година и много й се радвам. Кажи нещо повече за това
лешниково мляко - мляко с вкус на лешник ли е или нещо извлечено от самите ядки?!? Звучиш много свежо иииии ми се ще да споделиш причината

.