Лято - топло и красиво с усмивки ни дарило!

Свобода на словото
Заключено
valrus

Re: Лято - топло и красиво с усмивки ни дарило!

Мнение от valrus »

Нелка,дано всичко да се оправя с Ани.
В този ред на мисли,не мога да не ви споделя товаhttp://thespiritofoknele.org/site/video ... ideo_id=32Изображение
Изгледайте материала и не се чудете от къде ни идват всички тези"беди" на главите.....,ами се чудя–как можем да си помогнем срещу тези безчинства?!!!!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Момичета, благодаря за милите пожелания! И макар с малко закъснение-заповядайте!
Изображение
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Зори ,много е хубава тази торта! Благодаря)))) Как сте момичета ?
Кики си е е в къщи вече даже и конците му махнаха вчера. Днес ще ходим на родителска среща. Пак ще искат пари то е ясно . Иначе съм добре . Не ми остава много време да пиша,нооооооооооооо ЧЕТА :) Сега отивам да се оправям за работа . До скоро ! Или по скоро до довечера за тези които ще идват на срещата.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

И аз взех, че хапнах торта :1062 :1062 . Както нещо не съм обядвала..... Как сте, бандитки?! Мен ме повлече ежедневието и трудно намирам време, но пък като го намеря, е качествено.

У дома - нищо ново! След като събота и неделя употребихме порядъчно количество време да си оправяме поредната стая вкъщи, тя .......... още не е никак готова :221 . Но пък имаме всички необходими инструменти и материали (без тапетите, че зор да се изберат). Живот и здраве, към края на месеца, може би ще се превърне в спалнята за мен и Момчил :1062 .

Иначе сибирският студ, който беше миналата седмица, ми се отрази зле на тонуса..... аман значи! Не стига,че нямаше лято, ами и зимата дойде преди есента :D . Хубаво, че се позатопли тези дни. Поприбрах голяма част от цветята, щото за малко да ги измразя на терасата. Нямах време да ги подрежа даже - просто едната вечер прибирах, за да не ги намеря мъртви на сутринта.

Децата са добре. Справят се в училище, а Бела, както и предполагах, вече набра инерция. Пише си суперпрегледно домашните. Госпожата от занималнята все повтаря, че е бавна, ноооооо аз предпочитам едно подредено и прегледно домашно, пред онова, на което личи дивата зумба на гумичката за молив :mrgreen: . Почна й английският - имат вече думички за писане и така добре ги пише.... много съм доволна.

Големият дивчо - най-сетне прие учебниците като необходимото зло при самоподготовката си за предметите :1062 .... Засега е добре от входните нива - шестици по музика :1062 , география и математика и 5 по английски. Ще видим по-натам.

Мина ни общото събрание на входа - вече не съм "велик" домоуправител :955 - най-сетне след 4 години се намериха и други хора, които да вършат тази дейност. Хем ми беше едно несвойствено, че вече няма да знам какво-що из входа, хем пък най-сетне няма да си правя уговорки с майстори за покриви, врати, брави, боядисване, асансьор, електро и т.н. ..... Всички отново предложиха тъй и тъй съм свикнала, да продължавам, ама им казах, че вече не ми се ходи с масльонка и фазомер в джоба, щото междувременно да реша нечий проблем във входа....

Нелка, как е Ани?! От какво беше тази Т?! Този вирус, дето върлува е гаден! Аз онзи ден пак чух сополи в носа на Бела... а тъкмо и тя се беше излекувала. Ще видим как ще се развият нещата.

Емка, не пропускай да запишеш Алекс на спорт! Ръст 140 е много за тяхната възраст, нали е набор с Бели. Не знам дали плуването е добро в случая - защо не потърсите някаква детска зумба?! Хем развиват танцувални умения, хем и ритмика съчетава, а и страхотна музика. А натоварването е нечовешко там - има яко кардио. Браво и затова, че сте се оправили с пломбите на Криско... Даже и не мога да си представя какво представлява такова посещение при зъболекар - дотук и на Коки, и на Бели, единствените манипулации са били за поставяне на силанти... Но ако се наложи да пломбират зъб на Коко... това ще е голямо предизвикателство :1140 .

Валче, още не съм намерила време за ей този линк:
valrus написа:Нелка,дано всичко да се оправя с Ани.
В този ред на мисли,не мога да не ви споделя това http://thespiritofoknele.org/site/video ... ideo_id=32
Изгледайте материала и не се чудете от къде ни идват всички тези"беди" на главите.....,ами се чудя–как можем да си помогнем срещу тези безчинства?!!!!
а си мисля, че е нещо важно..... Може би утре!

Ами май е това накратичко..... от моето кратичко :1062 . До утрееееее и не забравяйте за довечершната среща. :razz:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

cchery написа: Нелка, как е Ани?! От какво беше тази Т?! Този вирус, дето върлува е гаден! Аз онзи ден пак чух сополи в носа на Бела... а тъкмо и тя се беше излекувала. Ще видим как ще се развият нещата.
Ами... не разбрах. До обяд в неделя имаше темпетарура без нищо, а след обяд поиска да я заведа на танци и... аз я заведох. Единственот, което ми идва на ум, е... зъби. Тя не е бебе, а е на 6 и половина, но сменя зъби и сега действително й изби едно ново зъбче. Кака й вдигаше такава температура и на постоянните зъби, не само на млечните. Така или иначе вчера беше на градина, днес - също. Даже новата медицинска сестра в градината държи (всъщност от РИОКОЗ правиха проверка в градината и я задължиха) да проверява всяка сутрин гърлата на децата и вчера като я видя, каза "Браво!"
:954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро. Фюти радвам се че Кики вече си е у дома, надявам се да се чувства вече по добре.
При нас в детската също правят много проверки което е добре. Вчера една майка на родителската среща каза че са извикали СРЗИ за това че имало много болни деца в групите. Все пак е добре да има такива проверки по често не само заради болните деца.
Чери зная че Алекс е доста едра за възрастта, аз също искам много да я запиша на някакъв спорт който да и помогне да оформи стройно и красиво тяло, но от тук идва и моят проблем, не мога да я заведа по-далече от училище, а тук в училище има плуване футбол бойни изкуства и народни танци. Записах я на плуване защото аз самата съм тренирала плуване и доста добре ми се отразяваше, а и самата Алекс желае това. Записах я и на народни танци...Дали ще и харесат танците не зная, но пак е нещо. Проблемът е че аз едвам се прибирам за да излезе Росен на работа на време, прибирам се около 18.00ч., когато той е нощна смяна, а когато е дневна трябва да взема Криско от градина и след това Алекс от училище и преди `18.30ч. не можем да се приберем. После се стъмва, не мога да тръгна с двете деца сама пеша в съседен микрорайон камо ли в друг квартал за да я водя някъде на подходящ спорт. Сутрин също е голяма мъка за мен. Алекс е на училище от 8.35, Криско трябва до 8.30 да е в детската, не могада отида да оставя него детската е много далече и после да се върна да доведа Алекс на училище защото ще отида в 9.30 на работа. Ето сега трябва аз да ги водя, тази сутрин и се чудя как да постъпя и сигурно ще оставя Алекс в 7.30 в училище и ще тичам да оставя малкия в градината. Ядосвам се на себе си и преди съм го казвала. Колата ни е пред блока имам книжка, но не мога да карам. Нямам възможност да си заплатя някой друг час при инструктор, а и Роската ама хич не му се иска да ми дава колата нито пък да ме учи. Всъщност опита няколко пъти но няма нерви да ме учи. И така голямо мъчение е за мен, а и за децата предполагам толкова ранното ставане и дългите утринни разходки.
Е хубав ден от мен .ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Емка , неволята учи . Затова просто се качи на колата и направи едно кръгче в квартала ,след 10 път ще се отпуснеш. Или помоли някой колега да ти е инструктор за два три пъти . Ти си красива няма да ти откажат))))) НЕЛКА ВИНАГИ СЪМ МИСЛИЛА ,ЧЕ ТОВА ЗЪБИ И т са две немислими неща ,но с времето май започвам да вярвам ,че си е вярно . Как сте момичета ? ЕЛИСЧЕ виждам те ! :954 Хубав ден ! Аз изпратих Юлката на детска ,сега пия кафе и после отивам на работа . До скоро !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ООООООО Кюлче злато , много ми беше приятно вчера :922
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Фюти, зъби и температура явно са две неща, които си вървят заедно. :lol:
Еми, аз всъщност не съм сигурна, че е добре сестрата в градината всеки ден да проверява гърлата на децата. Е, аз някак традиционно не съм склонна да съм част от кое да е по-масово разпространено мнение, така че човек не може да се води по мен. :mrgreen:
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро,момичета,ние заведохме каката на градина и тъкмо Ивето закуси,а аз си "открадвам"малко време за тук....Времето е много гадно и дали от него,но много ми се спи.Случи се,че Боби е вкъщи от 3 вечери(повечето дни през седмицата него го няма,но сега нямат много работа),та тези вечери ги използвахме след като легнат децата да гледаме филми.Преди това ни беше редовна практика,но сега се съобразяваме с децата :D .Разбира се,лягането към 12 и ставането рано на мен лично не ми понася,но пък добре прекараното време компенсира :1216 .
Фютка,радвам се,че нещата при вас са се оправили и Кики си е вкъщи,дано си малко по-спокойна :923
Нелка,много ме изненада с проверката,само не разбрах предписанията от Риокоз само за вашата детска ли са или се отнася за всички,аз лично ще съм много доволна,ако го правят във всички детски.Нашата сестра и без това седи всяка сутрин на входа,поне да им поглежда гърлата,все си мисля,че ще се понамалят болните деца,които посещават групите.
Емка и моята Анджи е доста едра,в момента в групата е най-висока,честно казано не е дебела,но някак си върви едра,все пак още при раждането си беше 5 кг,а дори не беше дундава,с едър кокал ли е незнам,баща и е доста едър и си прилича на него.Аз самата никога не съм имала проблеми с килограмите и малко са ми далечни тези неща,но и аз като теб си мисля,че ако изпусна нещата от контрол може да се развият в неблагоприятна посока.Мисля и аз да я запиша на някаква школа,но за сега още неможем да се ориентираме къде.В градината видях афиш на една школа,по всякакви танци и май ще се насочим към нея,а вече каквото детето си избере.Аз също исках да запиша Анджи на плуване,но според мен плуването равива доста раменните мускули и за мен това не е вариант.Разбира се,това си е мое мнение.
Искам да ви споделя и нещо добро за детската.Незнам дали ви бях писала,но записах Анджи на английски,на месец ще се плащат 12 лева,за 3 дни седмично,не мисля,че е кой знае колко много.Трябваше обаче да си купим учебниците,които единия е 17 лева,а другия 16.Вчера попитах госпожата дали вече трябва да ги купим,а тя ми каза,че е говорила с госпожата по английски и жената и казала,че тъй като часовете няма да се посещават от цялата група не е нужно да купуваме учебниците,когато е необходимо тя ще им разпечатва нужното,а иначе ще работят с нейния.Въпроса е в това,че ако искаше,тази жена спокойно можеше да ни "изнуди"да си купим учебниците и,НО...имало все оещ съвестни хора.Неможах да повярвам,много мило ми се стори.
Ами това е от мен,желая ви макар и дъждовен,един спокоен ден :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Здравейтееее! :922
Фют, удоволствието беше изцяло мое /наше/ снощи! :940
Хайде повечко мецанки да се престрашат следващия път, не боли, да знаете :plezya se ... даже е много, много яко :fan
И ние не сме много здрави ... като чета всеки тук е с някакви болежки, вече аман :126 ... но както казва баба - няма страшно, то ша мине ... Мъдри са тия баби, ей! :221
Връщам се да попрочета назад, а за писането от мен ... стига ви толкова ... :955
:922
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено