И аз взех, че хапнах торта

. Както нещо не съм обядвала..... Как сте, бандитки?! Мен ме повлече ежедневието и трудно намирам време, но пък като го намеря, е качествено.
У дома - нищо ново! След като събота и неделя употребихме порядъчно количество време да си оправяме поредната стая вкъщи, тя .......... още не е никак готова

. Но пък имаме всички необходими инструменти и материали (без тапетите, че зор да се изберат). Живот и здраве, към края на месеца, може би ще се превърне в спалнята за мен и Момчил

.
Иначе сибирският студ, който беше миналата седмица, ми се отрази зле на тонуса..... аман значи! Не стига,че нямаше лято, ами и зимата дойде преди есента

. Хубаво, че се позатопли тези дни. Поприбрах голяма част от цветята, щото за малко да ги измразя на терасата. Нямах време да ги подрежа даже - просто едната вечер прибирах, за да не ги намеря мъртви на сутринта.
Децата са добре. Справят се в училище, а Бела, както и предполагах, вече набра инерция. Пише си суперпрегледно домашните. Госпожата от занималнята все повтаря, че е бавна, ноооооо аз предпочитам едно подредено и прегледно домашно, пред онова, на което личи дивата зумба на гумичката за молив

. Почна й английският - имат вече думички за писане и така добре ги пише.... много съм доволна.
Големият дивчо - най-сетне прие учебниците като необходимото зло при самоподготовката си за предметите

.... Засега е добре от входните нива - шестици по музика

, география и математика и 5 по английски. Ще видим по-натам.
Мина ни общото събрание на входа - вече не съм "велик" домоуправител

- най-сетне след 4 години се намериха и други хора, които да вършат тази дейност. Хем ми беше едно несвойствено, че вече няма да знам какво-що из входа, хем пък най-сетне няма да си правя уговорки с майстори за покриви, врати, брави, боядисване, асансьор, електро и т.н. ..... Всички отново предложиха тъй и тъй съм свикнала, да продължавам, ама им казах, че вече не ми се ходи с масльонка и фазомер в джоба, щото междувременно да реша нечий проблем във входа....
Нелка, как е Ани?! От какво беше тази Т?! Този вирус, дето върлува е гаден! Аз онзи ден пак чух сополи в носа на Бела... а тъкмо и тя се беше излекувала. Ще видим как ще се развият нещата.
Емка, не пропускай да запишеш Алекс на спорт! Ръст 140 е много за тяхната възраст, нали е набор с Бели. Не знам дали плуването е добро в случая - защо не потърсите някаква детска зумба?! Хем развиват танцувални умения, хем и ритмика съчетава, а и страхотна музика. А натоварването е нечовешко там - има яко кардио. Браво и затова, че сте се оправили с пломбите на Криско... Даже и не мога да си представя какво представлява такова посещение при зъболекар - дотук и на Коки, и на Бели, единствените манипулации са били за поставяне на силанти... Но ако се наложи да пломбират зъб на Коко... това ще е голямо предизвикателство :1140 .
Валче, още не съм намерила време за ей този линк:
valrus написа:Нелка,дано всичко да се оправя с Ани.
В този ред на мисли,не мога да не ви споделя това
http://thespiritofoknele.org/site/video ... ideo_id=32
Изгледайте материала и не се чудете от къде ни идват всички тези"беди" на главите.....,ами се чудя–как можем да си помогнем срещу тези безчинства?!!!!
а си мисля, че е нещо важно..... Може би утре!
Ами май е това накратичко..... от моето кратичко

. До утрееееее и не забравяйте за довечершната среща.