The winter is coming ....

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: The winter is coming ....

Мнение от Ver »

cchery написа: Мисля, че пролетта е близо!
Аз съм с усещането, че тя не си тръгвала цяла "зима" :1062
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

За ви разкажа в какъв екшън се вихрихме в неделя вечер.
Както всяка седмица изпратих Сиана за Ловеч. Двайсетина деца от ЕГ пътуват с един автобус, който ги кара до входа на гимназията и в петък ги взема пак оттам и ни устройва идеално. Досега багажа го слагаха вътре, между седалките, което е много неудобно и тази седмица шофьора беше решил да закачи ремарке. Натоварихме ги и потеглиха. След час и половина се обажда детето е реве по телефона. Оказа се, че като пристигнали в Ловеч, нейния сак го нямало в ремаркето. Да уточня, че вътре беше всичко - дрехи, храна, учебници, униформата, чаршафи, дори парите за седмицата и за капак личната й карта :eek: По пътя ремаркето се отворило и паднал само нейния сак :1044 .
Шофьора се сетил и поне й беше оставил пари. После ми се обади и на мен и ми каза да не се надявам, че някой ще върне чантата. Уговорихме се на другия ден да отидем до Ловеч, за да занеса багаж на Сиси, да идем до полицията и т.н.
Оттам нататък започнах да издирвам учебници, звънях на класния, на познати,... Изприщих се като си дадох сметка, че трябва да купя всичко - от бельото и чорапите та до учебниците по немски. Собственика на фирмата ме увери, че ще поеме всички разходи, но като направих една сметка - всичко в сака струваше повече от 400 лв :1215 . Как да кажа на човека такава цифра!?
И докато главата ми вече пушеше, Сиана звъни (към 8 и половина) и казва:
"Едно момиче ми се обади и ме каза, че баща й намерил сака ми. Утре ще ми го докара в Ловеч"
Изобщо не можех да повярвам! Къде са го намерили, как са открили телефона й,....
След още полови час една приятелка, която живее в Тетевен ми се обади и каза, че й се обадили хора от града (нейни познати) и казали, че мъжът намерил чанта на пътя. Вътре намерили личната карта и като видели, че детето е от Черни Вит, се сетили да й се обадят (тя също е оттук). Така разбрали коя е, синът на приятелката ми им дал номера на Сиси. Дъщерята на този мъж също учела в ЕГ, но е в 12 клас и така в понеделник на обяд сагата беше приключена.
Вчера се опитах да открия тези хора, за да им благодаря, но не успях. Ще го направя друг ден, разбира се. Защото такива хора вече се срещат рядко. И се радвам, че случая ни срещна именно с тях.
Ver

Мнение от Ver »

Аха ясно каква е била причината да "яхнеш метлата" в неделя :)
Ми к'во пък! Интересно е било при вас :524
И я виж как хубаво са се наредили нещата :923
Напразно си се притеснявала :)
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

А, не метлата си я яздих цял ден, това беше за чуден завършек на деня.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цони, освен да кажа, че явно онзи горе не си затваря съвсем очите за вас, не знам какво друго! Страхотно е, че с такъв благоприятен край е приключило всичко.... Лошото е, че и ти, и Сиси сте се ядосвали (меко казано) дълго време....

И като сте ми се намятали върху тия метли, минете да почистите и вкъщи...... :mrgreen: :mrgreen: - от много хойкане няма кой да ми включи прахосмукачката...... :oops:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

:1210 лелеее, Цони ... и това ако не е стрес от висша степен!!! В такива ситуации и особено с добра развръзка, винаги казвам че си изпитание на характера, нервите, реакциите и всичко, което човек може да мобилизира в себе си. Вие добре сте се справили. Както си знаем в онова, което ни се случва няма нищо случайно. Може пък Съдбата да има защо да ви запознае с хората, намерили и върнали багажа на Сиси. Явно семейството е добро, a Сиси може да намери приятел, в лицето на дъщеря им.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро и от мен :954
Вер, страхотно направо.Мога да кажа,че денят ми започна красиво.
Цони, радвам се, че са се наредили нещата по толкова добър начин, но преживяването ви не е било никак хубаво.
Чери, какво кокосово масло си купуваш и от къде си го поръчваш?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Чери, какво кокосово масло си купуваш и от къде си го поръчваш?
Цвети, купувам си обикновено това кокосово масло:

[img]http://www.zoya.bg/public/upload/produc ... 1385759947[/img]

Поръчвам си го от .

Четох статията за камъните, как този човек им намирал вдлъбнатините, които да ги направят стабилни като "триножници" и при все това, подобно умение ми се вижда извънземно (освен, че е извънгравитационно) :) .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря, Чери.Смятам в скоро време да си взема .В Разград видях едно, но не запомних на коя фирма е.Може да си го поръчам това от Зоя .
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Peteto

Мнение от Peteto »

Ето ме и мен - за петъчните смешки :221

Надпис в тоалетна на Северния полюс:
Като се изпикаете, преместете струята в ъгъла!

:221 :221 :221

Тези дни не намирам много време за себе си и за четене из мецаната, но ще се постарая да наваксам...макар че като ви гледам как пишете си е направо Мисията невъзможна :???: .

Усмихнете се и ви пожелавам прекрасен уикенд :922 :922 :922
Заключено