Hrisi написа:Здравейте момичета.Днешния студен д ен ми донесе много щастливи мигове, много положителни емоции.С пълно 6 приключих семестъра.Така ми олекна , че не усетих студа дори и през 20-те минути в които чаках 120-ката за да отида на работа.Вер, имаш много поздрави от В.Петков.
Приятна и топла вечер момичета и не забравяйтеда се усмихвате(дори и на сън), защото животът е прекрасен.
Лека нощ !

за всички ви.
Хриси, респект, момиче!!!!! Ти си герой! Не съм сигурна, че мога да си представя как се чувстваш, но..... ми се ще да съм на твое място

. Браво!

Похвали се сега и с работата - каква е, къде е, какво правиш ти?!
Фюти, май те е лепнал грипчо..... уф, аз съм в очакване - да видим кой ще изпищи първи у дома. А пък може и никой де, както бяха последните 2 години. И по този повод, днес с децата направихме едночасова пързалка привечер при - 10 градуа

. Преди лягане изсипах по 1 тубичка оскилококцинум и на двамата, за всеки случай

. Беше страхотно изживявяане - имаше толкова много сняг, а найлонът така се пързаляше - децата умираха от кеф да се пускаме тримата заедно върху него!!!

. Не усещах студ, докато........ не влязохме в колата и си седнах върху мокрия анцунг....

. Ама пък бяхме заедно и се смяхме много!
За съжаление утре пак съм на работа
mari_ko написа:
cchery написа:
Дросера 15 СН
Хепар Сулфур 9 СН
Меркуриус Солубилис 9 СН
Забележи, при този начин на прием, не е необходимо да се спазва условието за 10-15 минутна разлика от хранене и пиене!!!!! :idea:
Интересно
Чери, не го знаех

Това за всички "коктейли" ли важи?
МариКо, ако питаш конкретно за приема и за това, че не трябва да се спазват интервали на неядене и непиене преди и след него, отговорът е ДА - важи за всички коктейли!!
lindorina написа:Момичета - аз само наминавам да ви поздравя и да ви кажа редовното,че мисля за вас - да ви пожелая,който каквото иска да му се случи,който има проблеми да ги разреши и слънце в душите на всички ви -да цари
Линди, нещо днес температурни рекорди сте поставяли в Севлиево?!?
cvety_rz написа:..... но понеже не знам как да кача mp3 от РС

за това не съм говорила до сега
Цвети, един от най-лесните начини е, да си направиш регистрация в Ютуб и да си ги качваш директно там!!! То не че се сещам за друг! Всъщност има и още един вариант, ама той включва само аудио, без видео!
Хайде сега, оставям ви на Морфей с една много любима моя песен! Не е на Гънс, с тях ще почна да ви облъчвам малко по-натам

-
Man Of Sorrows на Брус Дикинсън, вокалистът на Мейдън от самостоятелния му албум.

:lol: :lol: :lol: