Погледнах на бързо че ще се организира Коледно парти аз съм с две ръце
МариКо, опитах се да го намеря този репортаж, но намерих видеа само от 4-и октомври, а ти си ми писала този постинг на 12-и. Можеш ли да се сетиш по коя телевизия си го гледала! Иначе ето го на бившата градина на Бели.mari_ko написа:Струва ми се, че даваха в новините директорката на вашата градина /бивша/, във връзка с едно детенце с диабет. И да знаеш, че не я гледах с добро око.cchery написа:и аз гледам да забравям всичко свързано с градината... мъчно ми е, че не можах да променя каквото и да било..... но явно не е трябвало така да стане.
Споделям мнението ви за градините.
Ей това подчертаното е и моят генерален извод след градинските саги с Коки и Бела. Честно казано не гледам как е двора на Вуте, старая се моят да е наред! А и наистина съвсем права е Декс, че не е доказано, че децата прихващат бацилите само в детската градина - моята Бела се разболя юни месец и то 2 седмици след като я бях спряла вече от градина...... Според мен цаката е да се успокоим, да приемем факта и ако ще се борим с някои неправди, то нека са очевидни, защото наистина не е редно дете, задушаващо се от кашлица, с видими обриви или с със свличащи се на парцали зелени сополи да идва на градина.dexter написа:Аз си имам мои разсъждения за болестите в градините. Слаб имунитет, изнежени деца, малко физическа активност и чист въздух, устойчиви бацили благодарение на безогледното даване на АБ. Всички ги знаем тези неща. Аз и за това не се ядосвам на майки, дето си пускат децата със сополиви носове или кашлици. По-скоро гледам да работим върху имунната система на моето дете, че да може успешно да се бори с настинките и вирусчетата, дето летат напред-назад.
А това пък за зеления чай не го знамdexter написа:Да ви питам - знаете ли от каква възраст може да се пие зелен чай? Не ми се рови из нета да търся подробна информация в нета, навсякъде чета само колко е полезен.