НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Мнение от Kleo »

Ммм, какъв уют, каква сгряваща топлинка! :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

ВихрО, как се радвам, че не мърдаш от тука! :222
Златце, ти само ще надничаш ли или възнамеряваш да драснеш?
Сисо, честно да ти кажа не се сещам за теб, ама ако ми кажеш с какъв ник си писала може и да се сетя. Ако искаш де, не че има голямо значение. Важното е, че пак си при нас. Ама то хубавите хора привличат като с магнит :plezya se ,аааа, не е ли така? Умря циганката...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мърмори написа:ВихрО, как се радвам, че не мърдаш от тука! :222 ...
И аз съм страшно щастлива, че съм тук при вас, с вас, до вас :940 :940 :940
danid
Философска система

Мнение от danid »

Зори, благодаря ти, стопли ме :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://www.sampo-keramika.com/snimki/ca ... f0c_im.jpg[/img]

Хайде и от мен малко топлинка в студения ноемврийски детоксов ден! :940
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

А така,някой друг нещо да го боли, да го сърби, да му се мрънка за нещо? Настроена съм да раздавам цярове :222 И още малко ще ви чакам, щото листовките мене няма да ме чакат.
Ели, ти детоксваш ли?
Портокалина

Мнение от Портокалина »

danid написа:Аз умирам от студ днес
Ха! Аз бях така предния път - ГОЛЯМ СТУУУУД! Сега не знам защо не ми е студено (все още) - сигурно защото бях забравила за този ефект от детокса... :1044 Иначе засега всичко е мноооого добре, като изключим факта, че получавам някакви остри болки в стомаха сякаш съм ужасно гладна, а всъщност не съм. Май на това му се вика да имаш киселини, не ми пари, ама много боли като на глад... странна работа :1044 На някой случвало ли му се е подобно нещо?
И още нещо да попитам - задължително ли е фрешовете да са само от цитруси? Може ли примерно ябълка, морков и целина? :523
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Портос (един за всички), за стомаха вземи едно спаскуприлче Изображение, трябва да мине. Ако все пак не мине хапни плод или си направи пектин.
Сокът от целина и морков остави за захранването- сега ако искаш може от ябълка.
Petunija

Мнение от Petunija »

Изядени шоколадчета - преживяни удоволствия! Не съжалявайте! А и те не са вредни, носители са на хормона на щастието!
Какво да кажа аз, като в чекмеджето на бюрото ми, на три пръста разстояние, лежи унило захвърлен един прекрасен шоколанд Линд...а аз от месец и повече съм на антикандида диета и не ям сладко. Мъкаааа, мъкаааа....

Има ли някой бегло наблюдение дали много по-скъпо излизат готовите фрешове от магазините/Промаркет, 345 и т.н./ Дали има голям смисъл да мъкна плодове, да цедя, чистя, мия от вечерта и да изфирясат витамините или ще ми излезе почти същото ако си го купя току-що изцеден?

Колко време след изпиването на ансола се наблюдава първото действие? Утре ще изляза за работа от вкъщи в 7.15. Дали да стана в 5 или преди да излезна да го глътна за да стигна до работата? Признавам си, че това ме плаши защото ми е за пръв път да пия тази сол. Глада - не толкова. С тази диета доста преглъщах напразно, та сега съм почти калена в лишението. Ще издържа два дни! А после вие пак ще си чупкате шоколадче, а моят Линд ще побелява в чекмеджето...Ох! :328
danid
Философска система

Мнение от danid »

А защо не го изпиеш в работата, така ще си най-спокойна? С малко вода не действа разхлабващо, но на мен да, а винаги я пия с 1-2 глътки само. Проблема не е толкова солта, колкото течностите после, поне за мен.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ioio

Мнение от ioio »

Здравейте момичета от дълго време ви следя и съм ви фенка. Правила съм и 2 детокса от които имах доста добри постижения, та мисля и сега да се присъединя но от утре, ще влизам по често тук за кураж и дано не се проваля макар и за 2 дни само.Ще се заредя със ябълки и ансолче и макар че ми е много трудно ще се постарая да изпия поне 2л вода. :954 Успех на всички
Заключено