Изядени шоколадчета - преживяни удоволствия! Не съжалявайте! А и те не са вредни, носители са на хормона на щастието!
Какво да кажа аз, като в чекмеджето на бюрото ми, на три пръста разстояние, лежи унило захвърлен един прекрасен шоколанд Линд...а аз от месец и повече съм на антикандида диета и не ям сладко. Мъкаааа, мъкаааа....
Има ли някой бегло наблюдение дали много по-скъпо излизат готовите фрешове от магазините/Промаркет, 345 и т.н./ Дали има голям смисъл да мъкна плодове, да цедя, чистя, мия от вечерта и да изфирясат витамините или ще ми излезе почти същото ако си го купя току-що изцеден?
Колко време след изпиването на ансола се наблюдава първото действие? Утре ще изляза за работа от вкъщи в 7.15. Дали да стана в 5 или преди да излезна да го глътна за да стигна до работата? Признавам си, че това ме плаши защото ми е за пръв път да пия тази сол. Глада - не толкова. С тази диета доста преглъщах напразно, та сега съм почти калена в лишението. Ще издържа два дни! А после вие пак ще си чупкате шоколадче, а моят Линд ще побелява в чекмеджето...Ох!