43 дни от Кръводаряването.
43 дни от часа, в който четирима лекари се бяха надвесили над мен в битка със смъртта, те спечелиха, аз победих.
43 дни от деня, в който един мъж беше опериран успешно и оцеля и благодарение на моите 450 мл кръв, които дадох в негово име.
43 дни откакто се запознах с новата си любов. "Случайно". По ноти. Съдбовно. Беше невероятна първа среща!
43 дни от смъртта на майка му, защото, да, в деня, в който той се запозна с мен и пламна любовта, в същия този ден, по-скоро вечерта, майка му починала в ръцете му. Не успях да се запозная с жената, дарила го с живот. Тъжно ми е...
43 дни откакто се почувствах така - Боже, благодаря ти!!! - наистина имало мъж за мен, наистина имало сродни души, сякаш издялкани един за друг, сякаш единият е ключът, а другият - ключалката.
43 дена от Новото ми АЗ:
- самоуверена, че мога да оцелея и без мъж, но просто не искам това;
- щастлива, че успях да подкрепя колежка в тежък за нея момент;
- блажена, че не е толкова страшно да слушаш сърцето си, защото то знае къде да те заведе, ако го чуеш и му повярваш;
- влюбена, отново, надявам се искрено и горещо, този път в подходящ за мен партньор;
- вярваща, пак, ходя все по-често на църква, паля свещ, моля се и благодаря на когото трябва и на когото чувствам, че е редно;
- силна, защото видях, че съм желана и обичана, точно такава, каквато съм;
- свободна, защото наистина съм волна птица, гоня вихрите, препускам с вятъра и се чувствам доволно млада.
43 дена Връзка и Любов:
- точно такава, за каквато винаги съм си мечтала, за каквато съм плакала и каквато е жадувало сърцето ми;
- богата, защото човекът до мен е родител, а това ме прави майка на още едно дете, което вече обичам от цялата си душа;
- искрена, защото любов без истина не вирее задълго, тепърва има да уча страшно много неща, но поемам риска;
- нестандартна, защото мъжът до мене е също толкова лудичък, щур, див и нетипичен, каквато съм си аз, заедно сме страхотен екип;
- топла и гореща, за да не ми е студено в дългите зимни вечери и нощи, които предстоят скоро...
43 дни тотално Щастие, Изобилие и Блаженство, желая подобни звездни мигове на всички, които заслужават и милеят за тях!