През ФЕВРУАРИ да не забравим ДЕТОКС да си направим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: През ФЕВРУАРИ да не забравим ДЕТОКС да си направим!

Мнение от bubalina »

Привет!
Тук съм! Детоксвам от днес,надявам се и утре :423 За сега всичко е ок.
Миналият месец прекратих детокса и все се каня да споделя и все не остава време. Та с две думи - Дупето на Чача се изрина,аз не посетих WC-то ни веднъж, а всичко излизаше чрез детето. И така след 1-ия ден прекъснах,но на другия започнах сначале. Е,картинката се повтори и така безславно приключи януарския ми детокс. :???:
Днес много мислих,даже бях изпила сутрешното кафе, когато реших да детоксвам 2 дни. За сега всичко е наред с беба, дано този път няма ексцесии.
Орхидея,тук ли си? Има ли други кърмещи мами и как понасяте детокса?
Успех момичета :524
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
къде къде

Мнение от къде къде »

ТОФУ написа:
Започни с 24 часови или с 36 часови тренировки за да си подготвена за следващото пълнолуние.
Не мисля, че тук става въпрос за тренировки на волята, ако това имаш предвид. Прекратих поради това, че не се чувствах добре физически. Даже и днес не ми е добре. Само аз си знам преди години, когато имах сериозни проблеми със стомаха как се възстанових. Може би това, което трябва да направя преди детокса е някакво укрепване, лекуване на гастрита. Искаше ми се и д-р Михайлов да се включи, но явно е зает и не пише тук.

Може би трябва да опитам друг вид детокс - с белтък и грейпфрут или май най-добре както още преди време си мислех с маслото. Но има време ще реша какво да правя.
Успех на всички!
tita

Мнение от tita »

Днес ми е детокса за този месец. :222

Заформих 12 месеца, ежемесечени 3-дневни детокси, затова сега мисля да му отпусна малко края. Както се казва, с нищо не бива да се прекалява! Ето още едно доказателство, прочетено днес в bolenzdrav.com:
Ябълковият сок може и да се окаже вреден, ако човек се увлече прекомерно по употребата му, предупреждава руският сайт "Медикфорум". Отдавна е известно, че прясно изцеденият има оздравително и подмладяващо действие върху организма, активира естественото прочистване и възстановяване.

Медиците обаче предупреждават, че прекаляването с ябълковия сок в определени ситуации, както и злоупотребяването със сокотерапията въобще, може да влоши физическата кондиция. До крайностите хората стигат, увлечени от препоръките за пречистващи курсове на черния дроб или за извеждане на "шлаките".

Свежият сок от ябълки е известен с целебните и тонизиращите си свойства. Той подобрява работата на централната нервна система, защитава от разрушаване мозъчните клетки и може да се противопостави дори на алцхаймер. Последните изследвания сочат, че той се бори успешно и със свободните радикали, които заплашват здравия мозък. Специалистите обаче препоръчват 250-300 г сок на ден, за да защитим съдовете на главния мозък от атеросклероза.

Тук идва и предупреждението: дори в пресния сок има много захари, но не и пектин и флавоноиди, които остават в кожата и месото на плода. Редовната употреба на по-големи количества от него повишава риска от развитието на диабет тип две и сърдечносъдови заболявания. Тъй като той е богат на глюкоза, може да провокира по-голямо отделяне на инсулин в кръвта, което пък води до усилване на апетита. Ако човек иска да отслабне, по-добре да замени сока със самия плод, съветват експертите.
Е, имам едни 3 кг, който ще боря ... но на пролет, като излязат свежите салати. Освен това няма да спирам с плодово-оризовите дни.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз и утре ще детоксвам, но май и аз ще съм само 2 дни този път, че с тази диета не ми се правят три. Но до сряда има много време, кой знае какъв акъл може да ме споходи.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
diva

Мнение от diva »

Здравейте!
Днес ми беше третия детоксов ден. Чувствам се добре. Малко ми е студено, но вече е по-поносимо в сравнение с първия ден.
Реших, че ще продължа и утре. /danid да си има компания ;)/ Купих си плодовете за сока.
Поздрави за всички успешно завършили детокса за февруари! :524
Успех на продължаващите! ;) :922
олеся

Мнение от олеся »

И аз да се отчета - днес всичко е по график. Изпих си сутринта ансола, после си изстисках сока за деня и така заедно с вода и чай - 4 л.
Чувствам се добре. Доста ми е студено, но имам настроение за разлика от друг път.
Даже сготвих - печено пиле и картофена салата за семейството, които не ме изкушиха.
За утре се чудя дали да продължавам. Нямам ансол, но имам още цитруси, а желанието ми е колебаещо се ...
Petunija

Мнение от Petunija »

Браво момичета!!! :326
Адски ме е яд, че този път детоксът ми беше обречен на неосъществяване заради това, че беше през уикенда. Миналия месец се зарекох да не правя детокс през почивни дни. Направо ви завиждах, че детоксвате и ви подкрепях. Аз съм страшно нахъсана и не ми е трудно да издържам, проблем ми е подготовката и главоболието по време на детокса. Вече чакам мартенския! А летните, с богатството на плодове - ще са песен!
А имах особена нужда - до вчера пих АБ, защото изкарах вирус, който ме удари скоротечно в цистит с кръвоизлив - просто нямаше накъде. Сега съм добре, но добре токсикирана. :328
От този форум почерпих лечението си за вируса и понеже каквото и да мине покрай мен като бацили и вируси, аз си карам едно и също - адско гърло и от там синузит с адски мъки и накрая кашлица поне два месеца. Взех си цинабсин, еуфорбиум, ехинацея, клеева тинктура /може и да пропускам нещо/ и бързо се оправих, БЕЗ кашлица. Но какво като гледах да са по-хомеопатични като се закопах с Клацид 500!!! Извинете, че се отплеснах на друга тема, но има връзка и благодаря на тези, които бяха писали за илачите! :326

Хайде, до следващия детокс, чакам ви на ринга - да не се заричам!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Петуния, детокса трябва да се започва задължително преди пълнолуние, което е третия му ден, но в случая бяха допустими начало - 23, 24, дори 25, както направих аз. Винаги можеш да го направиш и само 1 или 2 дни.

Вероятно знаеш, но все пак в подобни моменти имаш доста избор.

А опашката след антибиотици започна ли? :)

Аз съм на втори ден, вчера никакви проблеми, даже на танци отидох и само 2-3 хора изкарах на пейката :221. Днес пак на ябълки. Утре май ще се захранвам.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
dora

Мнение от dora »

добро утро! аз приключих с детокса,който спазих само два дни, на мен са ми достатъчни. Пих кафе, изядох един грейпфрут, и две малки пълнозърнести препечени филийки с масло,сирене и маслини.На обяд ще хапна спарачена супа с филийка грахам. хубав ден на всички!
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет и от мен!

На мен днес ми е третия ден. Добре се чувствам, не ми е много гладно, издържа се. Само първия ден си позволих да се отклоня и си хапнах малко ядки вечерта. Вчера и днес съм основно на цитруси, къде на сокове, къде на цели плодове. Утре ще захранвам. От ноември не съм правила детокса и сега ми беше малко по-трудно първия ден, но сега нямам проблем.

Детокса ми помага да спра с вълчия апетит, което е много добре. Като килограми съм си в границите, които искам, но миналия месец се отпуснах много със сладкото, а това е нещо, което искам да намаля драстично и да го заменя ако успея със сушени плодове, но ми е трудно.
diva

Мнение от diva »

Привет и тази вечер!
Приключвам четвърти детоксов ден. За сега всичко е успешно. Вярвам, че ще е успешен и утре деня на захранването. Дано този път след детокса да нямам проблеми с храните и количествата...
Нямам обяснение за почти постоянната ми умора тези дни. Спомена от първите детокси ми е, че имах много, изключително много енергия и приповдигнато настроение. А сега ми е все отпаднало, не ми се прави нищо, дори ми се плаче и... Не успяха и мрачните мисли да се изметат от мен...
Не мисля, че причина е детокса. Той по-скоро оправя такива неща, явно е друга причината.
Лека вечер на всички!
Заключено