АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справим

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
eleen

Re: АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справ

Мнение от eleen »

Привет на всички! Аз този месец не съм на същински детокс. Един приятел реши да изкара дните за детокс на плодове и водичка . Но той е с язва на стомаха и го посъветвах да не пие ансол или масло. Та и аз от солидарност карам 3 дни на ябълки . Не посмях да пия сол докато съм на работа, а и вече нямам спомени как ми действаше.... Напоследък си бях харесала детокса с Гхи, но предполагам че не е добре да се прави постоянно. Стискам палци на всички !!! :923
srundak

Мнение от srundak »

Добра вечер, мили дами!
Още един успешен ден, предстои още една успешна вечер и утре и туйто!
Само да ви кажа - студът отсега ме почна. Вчера беше още по-страшно вечерта, защото имаше авария при нас и бяха спрели топлата вода. Сега смятам да си "излъжа" краката и да ги стопля, да се надявам, че под одеалото няма да почнат бавно да изстиват.
Не знам за вас, но аз съм страшно доволна, то май и само един ден човек да се остави без "силна" храна, както обичат да казват възрастните, се отразява много съживяващо на организма.
Относно миризмите и солетите... не зная какво да ви кажа. Откак аз почнах да се храня различно и всичко в живота ми започна да става различно. И то към по-хубаво. И настроение, и оптимизъм, и резистентност към стрес. В момента се опитвам да предпазя дъщеричката си от грешни хранителни навици, но ми е адски трудно... Понякога се чувствам като отшелник на Марс. Най-неприятно ми е, когато видя как на децата се дават всякакви зрънчовци, солети, шоколадчета и после се чудим що са болни. В момента има толкова информация за храненето, направо е престъпление да подлагат един незрял организъм на такава атака от токсини, консерванти, сол ... Като кажа, че не давам на детето ми такива неща и ме поглеждат тип "Вие сте луда, госпожо", ама на... аз и няколко отшелници от Марс - добра вечер, марсианки!
Успех и до утре!
Petunija

Мнение от Petunija »

Успешен, класически детоксов ден! Без студ, главоболие и глад. През деня...но сега....маммма миа! Едни миризми се носяяяят, ужас! Ще пийна чай с мед!
Чакам черешово-ягодовите детокси, тогава ще е песен!
Ще издържа и утре, ще имам много работа и няма да мисля за глупости. Вечер е най-трудно!
Лека нощ, успех и утре!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Спорен детокс от мен сладурки!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

danid написа:И аз да се наредя на опашка за череши, но другия месец част от нас ще изместят или пропуснат детокса :222 - какво ще кажете да го направим пак заедно 20-22? Захранване 23, а на 24-ти не ми се говори :221
За черешите и аз се нареждам :) И за по-ранен детокс пак се нареждам,че на 25 съм на другарска вечер и...ще взема да се изкуша :???:
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро и от мен!
Снощи беше трудничка вечер за мен...не от към глад, а от към зверско главоболие. За пръв път ми се случва от няколко детокса насам. Досега не ме е боляло глава. А иначе винаги ме втриса, но вчера - не. Може би, защото превантивно пак си се обух с три чифта чорапи за през нощта, като единият от тях беше вълнен. :1062
Днес съм в много добра кондиция, като изключим зверските болки в корема от цикъла, но явно съм по-търпелива, отколкото си мисля.
Не остана, момичета, вече ако искате да споделяме какво ще готвим утре. :222 Аз например ще ям ябълка за закуска, овесени ядки в 10, ангелска супичка и салата зеле и моркови за обяд и салата от картофи или намачкано обезсолено сиренце с копър и зехтин за вечеря....Ммм...нямам търпение да се насладя на храната. Тъпото е, че утре, живи и здрави си пътуваме за Силистра на гости на мама и ще пристигнем късно вечерта и няма да мога да уважа готвенкото й, ама нищо. Ще си взема катофки за из път, че и без това няма да вечерям по-късно от 19 ч.

Целувки за много слънчев и усмихнат ден от мен!
:329
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

И днес в 4,00 сол, но после не мигнах и разбудих половината къща, та едва заведох сърдития малък мъж на детска. Наложи се да го внасям на ръце и даже отнесех малко ритници...

И аз спах с чорапи, но иначе горе-долу бях добре.

Прекрасен ден на всички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
srundak

Мнение от srundak »

Привет, дами,

Вижда му се края вече. Шибнах солта като храбър воин и се отдавам на лекотата в стомаха си.
Момичета, вие пиете ли кафе по време на детокса? Това ми е много голяма драма на мен - не мога да спра да пия. Хем съм с идея поне да го огранича, но не мога - 3-4 кафета на ден си дърпам. Иначе като съм се пробвала преди и без кафе успявах, ефектът върху кожатат е много по-осезаем, ама на.

Приятен ден!
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Добър ден :)!

Отчитам успешен вчерашен ден.
Сега все още си допивам дългото кафе, че един маратон по гладене спретнах сутринта и чак сега свърших ...

Успешен и слънчев ден на всички! :954
naskomimi

Мнение от naskomimi »

srundak написа:Привет, дами,
Момичета, вие пиете ли кафе по време на детокса? Това ми е много голяма драма на мен - не мога да спра да пия. Хем съм с идея поне да го огранича, но не мога - 3-4 кафета на ден си дърпам. Иначе като съм се пробвала преди и без кафе успявах, ефектът върху кожатат е много по-осезаем, ама на.
Аз не пия много кафе. Сещам се на седмицата веднъж да си направя. Като излизам или на работа - най-много 1 на ден, но мога и без него. Чела съм, че по време на детокс 1 кафе на ден е позволено. Не знам...все си мисля, че 3-4 кафета на ден са си много дори и да не си на детокс. Здравословно е, но по 1-2 на ден..така мисля аз :1044 Знам, че има много хора като теб, които много обичат кафето, но нали все пак това си е вид страст - като цигарите, сладкото и т.н...Опитай се по време на детокс да пиеш по-малко кафета и така може и да ги намалиш по принцип.
Всичко това с най-добри чувства :922 надявам се да не ме разбереш погрешно и да ми се обидиш :329

Орхидея написа:Добър ден :)!
Отчитам успешен вчерашен ден.
Сега все още си допивам дългото кафе, че един маратон по гладене спретнах сутринта и чак сега свърших ...
:954
:326 Много е хубаво като се захванеш с нещо и не усещаш кога е минал трудния детоксов ден. :524
danid
Философска система

Мнение от danid »

Д-р Михайлов дори препоръчваше кафето, но не помня вече защо... Аз пия, даже по време на детокс повече от обичайното. Изрових го в другия форум. Отговора е още от далечната 2008, която срещна много от нас :329

anichka написа:Хайде, момичета и аз съм тук. вече изпих сока от лимони и сега съм си направила от грейпфрут , но аз сътринта съмси взела Calcarea carbonica. Искам да попитам д-р Муйалов, мога ли да карам повече на вода или задължително трябва да изпия 2 литра сок? Искам също да попитам, мога ли да пия кфе и колко?

Може и само на вода, но със соковете е по- леко, органичните киселини подкрипят очистването, плодовата захар подкрепя черния дроб, пази от хипогликемии и е добре за тонуса и работоспособността.
Кафе- колкото обичате и то е антидот на много токсини.Д-р Михайлов Специалист Мнения: 4212Регистриран на: 08 Яну 2008 14:48
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено