The winter is coming ....

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: The winter is coming ....

Мнение от Kleo »

Ей, подпалихте ме и мен с този чакра-тест. Ето и моите резултати:

СЕДМА ЧАКРА
89% (балансирана)
ШЕСТА ЧАКРА
81% (балансирана)
ПЕТА ЧАКРА
98% (балансирана)
ЧЕТВЪРТА ЧАКРА
98% (балансирана)
ТРЕТА ЧАКРА
61% (слабо активна)
ВТОРА ЧАКРА
98% (балансирана)
ПЪРВА ЧАКРА
81% (балансирана)

Повече на: Чакра тест - Чакри - NewAge.bg
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Хей,къде се губите всички,а?Почивате активно май :954
Добър вечер и от мен!
Веднага започвам с оплакванията,както знаете миналата седмица,след РД на Анджи,децата се разболяха,първо Анджи,а след няколко дни и Ивето,кашлица и хрема,отново :1139 .Вчера обаче ивето започна да кашля толкова жестоко,че направо ни изправи на нокти.Слагам всяка вечер компреса с мед и нишадър,като започнах още от петък и ефекта не закъсня,още днес кашлицата драстично намаля и ги няма вече тези пристъпи.Дано се раминем и този път,че просто ми писва,сега съм решила като разплатим това-онова да им купя един нов вид сироп,води се някаква колоидна формула и казват,че се усвоява на почти 100%,надявам се да има резултат,за да ги подсили малко.От днес и аз съм с течащ нос,вече приличам на клоун,капя капките с клеева,ама изглежда днес е пик-а,много ми е гадно едвам дишам,дано поне се размина само с това.Просто се чудя какво става,около нас всички,буквално всички са болни,при вас как???Направо да се чуди човек,няколко семейства от блока са болни до един в семейство,нашите роднини също :roll: :eek: :roll: .Иска ми се да спрат тези болести,за да си поемем глътка въздух...
Утре Анджи я пускам на градина,дано и там не е същото,ще се гръмна :1208
Вие как сте?Какво правихте съботно-неделните дни :922
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Леле изпуснала съм новата тема. Връщам се да чета. :922 :922 :922 Вчера вечерта излязохме малко извън София прекарахме страхотна нощ до 6 ч. сутринта с приятна компания, и много весели хора.
Приятна неделна вечер от мен. :1210 :1189 :1185 :1184
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Добро утро от мен :)! Наминавам за кратичко - от днес се очертава напрегната в офиса, ще даваме рента и ще е голяма навалица, няма да липсват и скандали :). Но каквото - такова, работа е, ще се върши.
Ние през почивните дни с Яна бяхме мол-момичета :lol: :lol: . В събота я водих на куклен театър, после се разходихме малко, но ни стана студено и отидохме в мола, уж да купуваме пантофи (като ходих в градината преди 10тина дни, видях, че пантофите й са се съдрали и направо си плачат за нови - как е успяла да ги скъса за има-няма 3 месеца - това е мистерия за мен....). Пантофи не купихме - някак си ми се видя странно да струват 20 кинта.... Но пък пихме чайче на топло, разгледахме книжарницата и се прибрахме. В книжарницата се натъкнахме на всякакви джаджи с марка "Беър Грилс", който в момента е много актуален вкъщи :221 :221 - ножове, брадвичка, клещи тип "швейцарско ножче", комплект за оцеляване и какво ли не още.... (Беър Грилс е един ужасно симпатичен човек, който има предаване за това как да оцелеем в дивата природа - пояснявам за който не го познава :D ) Познайте какво иска Яна - комплектът за оцеляване и огнивото... Е, може би за следващата Коледа, за тази писмото вече е изпратено :).
В неделя, понеже пак щеше да вали ние пак отидохме в мола. Мъж ми ходи на някакви курсове за моряци, та не можа да се присъедини към нас. Пак откарахме час в книжарницата, поскарахме се малко за това какво да купим, защото ни харесаха поне 10-20 неща, накрая си излязохме с празни ръце :lol: . Но аз си купих нова чанта - естествена кожа и вълна, от една ужасно любезна жена, която ги прави. Много ми е хубавака, аз толкова рядко харесва чанти и обувки, но тази сякаш ме повика. Та това ми е коледният подарък, нищо, че е малко подранил. Купихме си и играчка за елха, пак от една жена, която сама ги изработва. Яна категорично отказа да обикаля по магазините, аз се съгласих напълно с нея, така че пак седнахме да пийнем нещо топличко и се прибрахме. Като едни истински мол-момичета :lol: :lol: .
Истерията в мола е в пълна сила - беше фрашкано с хора. А в петък е било "черен петък" - мъж ми разправя, че вечерта е имало задръствания в подстъпите към двата варненски мола. Чудя се аз кога ще пазарувам подаръци - чакам да ме "удари" коледния дух :lol: .
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте момичета,

От много време не съм влизала тук и не съм ви чела, но реших, че трябва да намина и да ви видя. По-късно ще прочета какво сте писали и как я карате. Надявам се, че сте добре.
Аз изживях една от най-кошмарните си седмици през живота и се сбъднаха най-големите ми страхове, но живота продължава и трябва да гледам напред и в положителна посока,
Направих поредния си опит и първите тестове отчетоха бременност. Толкова силно исках да повярвам, че се случва и толкова се надявах всичко да е наред и да не ме лъжат очите, че през ден си правих тестове и не можех да се успокоя. Някак си така и не успях да приема нещата и се молех само да не е отишло към тръбата. Не можах да дочакам деня на прегледа и отидох 2 дена по-рано. И хоп на прегледа първите думи, които чух бяха - ами не го виждам къде е. Гледа ме гледа ме и накрая каза, че не е на мястото си и според нея е отишло в тръбата. Викнаха една друга лекарка - и тя също каза, че не е на мястото си...след това ме гледаха на някакъв друг уред и другата лекарка каза, че не е на мястото си и трябва да действаме да го махаме. Такъв шок и ужас преживях, че не е истина. Прибрах се вкъщи с рев, разбира се и събудих Тони. Той милия съвсем се стресна, къде сънен, къде ме вижда разстроена. И така станахме и отидохме пак в клиниката да пуснем изследвания за да видим дали нараства този хормон на бременността. И така, нарастваше и даже се развиваше много добре. Пка говорих с моята лекарка и тя каза, че трябва да се премине директно към операция, защото е опасна ситуацията. Оттам се вдигнахме и отидохме до една друга клиника където бях крайно некомпетентни и ми казаха да дойда след 2 седмици, защото нищо нямало да се види. И ние им теглихме майната. Отидохме в една друга известна клиника за ин витро. Там не успяха да ме приемат веднага и се върнахме вечерта. Гледа ме една докторка, викнаха още една докторкка и там казаха, че според тях е в матката, но на много странно място. И аз още повече се разстроих - на кой да вярвам?!?!?! Едните казват категорично че не е в матката, другите в матката. Не можах ни да мигна, ни да хапна, направо ми се стори, че съм в някакъв филм на ужасите.
В понеделник пак сутринта на доктор. Викнаха най-големия специалист в болницат.а Гледаха ме 1 час 3ма лекари и казаха, че има съмнения, че е на още по-опасно място - между матката и тръбата и понеже има много сраствания е много трудно да се определи местонахождението. Чухме даже и сърдечна дейност. Лекаря директно препоръча коремна операция и аз само дето не припаднах. Направихме изследванията, насрочихме дата за операция и в сряда я направиха. Имаше опасения, че може да се наложи да се реже матката и да се шие и да е коремна операция, но първо решиха да пробват с лапароскопия. Много много ми беше пртеснено за мен, какво ще се случи с мен, изобщо голямо притеснение беше. Бяха прави лекарите, че е застанало на много много опасно място и е било много трудно да го намерят и да го махнат. Е поне запушиха тръбите, че да избегнем подобна ситуация в бъдеще. Хем се почувствах щастлива, хем облекчена, че всичко се размина по най-лекия начин за мен. Сега предстои възстановяване. Но не физически - аз вече се чувстам добре, не и дори емоционално, защото се чувствам добре. А трябва да си възстановя организма от всички лекарства, да го заздравя и да му дам най-добро на което съмспособна за да мога да продължа напред и да съм сигурна, че съм дала най-доброто за себе си.
Много целувки и хубав ден от мен
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Ели :923 :923 :329 . Мъчно ми е като чета какво си преживяла и се радвам, че си такова силно момиче. Пожелавам ти бързо да се оправиш :922 !
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ели,какво да ти кажа....всяка дума ще е малка,в сравнение с това,което си преживяла.Знам,че си много силна и няма да спреш да се бориш.Незнам дали интервенциите,които правите го изискват,но немога да разбера защо всеки път трябва да чакаш докато се "изчисти организма"???Познавам много момичета,на които се е наложи да пият хапчета и медикаменти като цяло дори през бремеността.Както казах не съм запозната,но ако не ти го изискват-спри да се "чистиш"и настройваш за "прочиствания"и просто мисли,че няма как скоро всички да не свърши,или май по-точно е да кажа-всичко да започне.Пожелавам ти го от сърце :329 И ако си спомняш една изтория,която ви бях разказала преди време,за моя позната със същите проблеми-нещата просто се случват тогава,когато най-малко очакваш! :922
Как сте всички останали?Аз днес съм по-болна отвсякога :1062 ,ама какво да се прави,пия много чайове и днес май ще ми е разтоварващ :222
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

Елисче, няма как да не мисля за изчиствания, защото една такава интервенция е свързана с много лекарства и моят организъм има нужда от подсилване заащото ако ме очкава бременност в някакъв скорошен момент, аз трябва да съм силна и да знам, че съм положила усилия.
Предвид и историята ми с всички бактерии, които са опасни по време на бременност, това значи че няма как да си позволя да се отпусна и трябва да вложа макс в себе си да съм добре на всяко едно ниво - и физически, и психически и емоционално.
Така е прави сте, силна съм, даже протино на очакванията не съм в депресия, а мога да кажа че съм щастлива, защото си спестих някои изследвания и някакво време, ако просто не се беше получило нищо от опита.
Не знам при мен има ли такъв момент на не очакване на нещо, тъй като все пак когато се подлагаш на опит малко или много очакваш нещо да се случи и се надяваш на положителен резултат. Ще поживеем и ще видим какво ни предстои и как ще се развият събитията при следващите ни опити. Знам, че трябва да мине време, защото имам нужда от почивка. Много ми се събра като емоции и преживявания и трябва да си отдъхна, да си почина.

Елисче, дано да се оправиш бързо ...не съм чела назад и не знам от какво си болна, но дано за Коледните празници всички да сте здрави и да си изкарате хубаво празника.
tita

Мнение от tita »

Ех, Ели :940 Ти си най-борбената и силна жена, с която изобщо съм имала някакъв контакт. :826 Вярвам, че ще дойде времето когато Съдбата ще те дари с детенце, защото си толкова уравновесен и земен и добър човек. След толкова преживени трудности, да кажеш, че и емоционално си ОК е абсолютна супер сила на духа и съзнанието. Поздравявам те! И ... както казват бабите "всяко зло за добро", това че са запушили тръбите, може да се окаже добрия фактор и следващия път да напишеш тук с голеееми светещи букви, че всичко е минало повече от добре и всички заедно да очакваме следващото малко мече във форума на мецанките.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ха , здрасти. Елисче ,ама гадни са тези вируси ти казвам , на мен носа от нощес ми е запушен ,но по странен начин . Нямам хрема ,ни сополи,но ми е запушен като камък. Не дишам -толкова го мразя това . Дано скоро да ни мине . Ели , радвам се ,че вече се Чувстваш добре , знаеш ,че много те прегръщам и за Коледа ти желая да има две черти и този път всичко да е наред :922 Вихрогонче ,какъв е този тест с чакрите ,аз го направих ,но не знам как да го разчета -добре ли съм ,зле ли съм .?Ето ти линк към резултата ми :http://www.newage.bg/tr/118693
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Писах,брисах,нета изчезна и ми затри всичко :1046
Ели, шапка ти свалям!!! Хем ми домъчня,хем ти се кефя - За духа,за борбеността,за силата, за оптимизма,за всичко! Ти си много смело и силно момиче! Само мога силно да те прегърна и от цялото си сърце да се помоля всички несгоди и несполуки да останат в отиващата си година :920 Макар,че рядко влизам и пиша често си мисля за теб и повярвай ми моля се мечтите ти да се превърнат в реалност!Силно вярвам и мисля,че когато човек силно иска то се сбъдва. Дано се вижда краят на трудния път по който вървиш! :329 :922
Елис,оздравявай бързо :529 И Чача тази сутрин не ми хареса много-едни гурели,сякаш нослето беше позапушено...Измих очите с настойка от невен,дадох осцилококцинум,ще видим...А аз от сутринта бера ядове-машинката за подстригване,която купих преди 2 месеца сдаде багажа след 2-3 ползвания :126 А е около 50 лв,испанска уж :roll: Взеха да търся гаранцията,намерих какви ли не белеежки и бележчици,но не и това което ми трябва :126 Имам една чанта с всякакви гаранционни карти и подобни щуротии-е прерових я 2 пъти-няма я! Инак си пазя кутията и някакви бележки вътре,защото момичето изрично ме помоли да запазя кутията.Ами да ми беше напомнило и за гаранцията :1062 Сега ще мина през Технополис,пък да видим какво ще стане. Хубавото е,че търсейки подредих 2-3 шкафа :221 После пинчера изчезна-бабата оставила вратата открехната и...Обиколих цялата къща,двора,обикалях по улиците,и колата подкарах да я търся-няма я. И притисната от времето влизам да се къпя-опаааа,свряла се зад завесата и спи в коша с дрехи :1058
Е,отивам да работя,дано несгодите ми са били това за днес :222
Хубава седмица мецанки!
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Заключено