Здравейте на всички!
Ето така ме отнася вятъра, че по цял ден ме няма. Но така е когато задължениятя зовът. Направо ми се изгуби нишката откъде да започна да отговарям. Най напред да ви поздравя за ентусиазма и усърдията. Наистина сте страхотни. С толккова много усилия и постоянство само успехи ще жънем!
Бъни, многоо ми харесва как си си поставила твърдо цел и си се изправила до стената и знаеш точно какво искаш и как да го постигнеш. Непоклаатима си!
И аз искам по някое време да се изправя до стената, но засега съм изправена на моята у дома и следвам стриктно точките си за деня които съм написала. Дните ми се превръщат в цел която преследвам в резулат на Здравословното ни отслабване! и много благодаря че подкрепихте и моето желание да се включа в конкурса!
mirka_ss , много ми харесва репертоара ти за седмицата. И аз по надолу или по-късно ще ви напиша моя... Имасх си определена система която следваш и браво за това. Не е малко! Жсеки си знае границите и възможностите и Успех мила!
cvety_rz, Благодаря за топлия привет!

Само така мила, плачи ми на рамото а аз ще утешавам, но към моментални изкушения няма да посягаме, ще премисляме какво си слагаме в стомахчетата, и ще спортуваме кои както може по силите си, защото един може 1, а друг 100. Ще се съобразяваме с телата си и какво ни казват. Успеха ще последва не след дълго! И аз се меря само в понеделник по стара традиция! И аз гледам да си планирам още от сутринта какво ще ям през деня, за да не се случи така че съм прекалила с нещо или не приела друго!
Диве, , ориентирала си се идеално. Пробвала ли си да хапваш по по-малко и по-често. За да можеш да приемаш всичко необходимо за тялото ти през деня без да прегладняваш и да се засишташ с по-малко колочество? разходките са страхотно начало....А ще ми сложиш ли линк за Зоната, да прочета за какво става въпрос?! И не се притеснявай, ще си помагаме...всички сега сме в една лодка и ще жънем заедно успехите на плодотворните си усилия!
cchery, Мноооооого ти благодаря за статията. Направо ме разката и ми даде есенция за живот. Все едно аз съм я писала но на много по-жисоко ниво. Винаги това съм казвала на всички.....разбира се че сме дебели днес. Всичко ни е под носа -колите, компа, телевизорите, джиесемите....МАГАЗИНИТЕ....Ами защо ено време първите хора не са били пълни...защото всичко е трябвало сами да си намерят, уловят, приготвят...и тн....и да....тияали са защото е било пълнощенна и многоважна част от живота им. А днес дори не се помръдваме и дори се молим да се поизлежаваме и някой друг да свърши задълженията вместо нас! Ние ТРЯБВА да искаме да се променим и самоо с полагане на огромни усилия ЩЕ УСПЕЕМ!!!
Anonys (Съни), благодаря от името на всички за темичката която пусна! Ще четем и ще слабеем и ще се променяме положително!!!
mira_b, абсолютно те подкрепаям и също че трябва да намериш време за себе си. Аз така нямах време за себе си 10 години и резилтата е +30 кг. Започнах да намирам време за себе си...и то само 1 1/2 -2 цхаса на ден ии резултата е налице.....кг намаляват. У дома е не толкова лесно да се тренира самичък и да знеш какво точно да правиш. Тук ще сложа един страхотен линк. Не се притеснявай че е на полски. защото трябва само да гледаш и да вършиш това което момичето върши на видеото. Моята съседка се намали с два размера за месец и половина...защото намери време всеки ден по 40 мин. да прави тези упражнения. Аз също ги върша когато нямам възможност да изляза на тренировка. Дано ти хареса и УСПЕХ!
Зезе.....стахотна си

и Браво....изчела си всичко и пак четеш. И план си си направила което е чудесно.
И аз така правя и постоянно тормозя моя племенник с въпроси. Но той е страхотно момче и помага много на желаещите!
Ще се мъча да си правя лентичка довечера....та и аз да си закача такава...
Аз сутринта изядох 3 сл овесени ядки с гореща вода и чай, пих едно черно кафе. Ходих на йога, после изядох 1 банан, за обяд към 1 часа малка наденичка и зелена салата, сега половин шепа тиквени семки. след около два-три часа спанак и кисело мляко.....И не забравям да пия МНОооооооого гореща вода че умирам от студ днес....Много е студено навън а аз започвам да кашля май
А сега отивам да си вземам детето от училище и ще пишем домашни, ще готвим вечери и така....