КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Мнение от cvety_rz »

Диве, звучиш ми до болка познато.Моят съвет е да се опиташ да се храниш поне 3 пъти на ден.Предполагам знаеш, че с едно ханене на ден метаболизма се прецаква.От опит го казвам.Ще си позволя да цитирам:
" За да се отслабва трябва да се яде!" Не приемам Дюкан, но за това сме на едно мнение :222 Предполагам всички сме чели достатъчно за диетите и за едно трябва да сме на ясно.С диети не се отслабва трайно :!: Трябва да си променим начина на хранене за постоянно.Мисли от рода на "сега съм на диета и като отслабна ще си ям както преди" трябва да ни излязат от ума.След първото раждане отслабнах с глад и спорт 33 кг. и в момента, в който забременях с второто се отпуснах и започнах да се храня както преди.Резултатът естествено не закъсня.Качих всичките 33 кг. че и 10 отгоре :oops: Но това е вече минало.Днес не искам да повтарям същата грешка.Сега имам стимул.Състезанието, вашата чудесна компания и не на последно място разбира се здравето и визията ми.За спорт ако искаш погледни този линк с Руми: " onclick="window.open(this.href);return false;
Също така за хора с повечко килограми е подходящ и бодифлекс.
Не е лесно да си дебел, не е лесно и да се отслабне, но не е и невъзможно!
Заедно сме силни :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
diva

Мнение от diva »

Цвети, сигурна съм, че заедно сме по-силни и се радвам на компанията ви!
Много си права, че е важно редовното хранене. Може би това е едно от нещата които разбрах във времето на Зоната, когато бях. Затова сега пак търся варианти за редовно хранене с по-правилните и полезни храни. Вече правя нещо, но има още какво да науча и да направя в тази насока. Моите кг също дойдоха с първата бременност преди много години. Но после не успях да ги сваля. С втората почти не напълнях и после се върнах на изходно ниво, но то си беше достатъчно високо. С третата бременност отслабвах и след раждането бях с по-малко кг, но.. после пак се завъртя един кръг... Това не ме оправдава.
Не съм привърженик на диетите. Разбирането ми е, че начина на хранене трябва да е "диетата". С разумност, разнообразие и полезност. И да успея да избягам от капана на шоколада и другите сладости, защото...
Така или иначе сега съм тук с вашата компания и вярвам, че ще намерим пътя към здравето си. А определено по-малко кг е повече здраве.
Днес се опитах да балансирам яденията си и определено си мисля, че е успешно. Нали един от признаците на Зоната е, че след хранене не трябва да се чувства умора, сънливост и подобни усещания. Истина е, че днес се чувствам изпълнена с енергия. Освен това преди малко направих един сладкиш за децата, който те пресполовиха и няма и да ги търся за вечеря :lol: А аз не усетих и все още не усещам никакво желание дори да го опитам. По-добре е и да не посягам, защото напоследък си давам сметка, че мога БЕЗ, но не мога с МАЛКО. Доста шетах, следобедно съм на компютъра и успях да прочета и осмисля доста информация. Освен това се и потъркалях по килима ;)
Прегръдка :922 :922 :922
А линка ще прегледам и може би ще е добре сутринта...
mira_b

Мнение от mira_b »

Привет и от мен. Четох тук темите във форума, чета и у дома книжки по темата и почти съм взела решение...почти...Обмислям все още...през това време се храня скромно, без прекаляване, без сладко, малко пълнозърнест хляб. За тренировките - трябва да ги включа, за фитнес засега няма как да стане, че нямам помощници за децата...имам вело и мисля на упражненния подходящи да се спра. Трудности изпитвам по отношение за режима на хранене и цялостната организацията, която трябва да си създам и да я съобразя с домашните си задължения. Тази сутрин си определих и записах менюто за деня и мисля така да я карам тази седмица, стъпка по стъпка, за да отработя нещата и да успея да ги напасна. Трябва да отделям повече време за себе си...това е извода...
Anonys :524 Много и добри съвети. Като за начало. Благодаря.

Пожелавам на всички успешна седмица и много слънчево настроение :954
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Привет, мривет :954
Оправих си лентичките, за да се движа в крак с конкурса.Аз се тегля само в понеделник по стара традиция :lol: Смятам и сега сега всеки понеделник да правя корекции на лентичката си дай боже в желаната от мен посока :1062
Мира, и на мен ми е трудно да се организирам с три деца.Всеки ме дърпа за нещо, всеки иска нещо от мен и на моменти се чувствам ей така :plezya se Аз също смятам да си планирам храната за деня от сутринта, защото ако се оставя да решавам в движение обикновено ям не каквото трябва.Трябва си организация и за храна и за спорт.Т.е. инвестирам време във фонда "Не съм само мама, но и човек" :222
Успешна седмица на всички.
zezata

Мнение от zezata »

Привет и от мен. Минаха 3 дни от здравословната диета. Изчетох много за въглехидрати, аминокиселини, протеини и т.н.А то всичко написано в темата от Съни. Ей супер си човече! На мен ми отне 2 дни да ги разбера термините само, пък за използването им продължавам да се информирам.
Започнах да похапвам, но по по-малко. За днес съм приготвила това меню:
За закуска овесени ядки със сушени плодове и чаша шипков чай
За късна закуска една ябълка.
За обяд варен грах с пилешко без хляб.
За следобедна закуска - ябълка.
За вечеря една зелена салатка с настъргано яйце.
И много вода - около 1л и половина, повече не успявам.
И много упражнения. В понеделник, сряда и петък съм във фитнеса. Там инструктор се грижи за моето закръглено тяло.
През другото време аз се въргалям на килима, като прасе в калчища :221 . Вчера от коремните преси имам мускулна треска, но продължавам да се трудя. :fan
Голямо желание за сега имам, та дори и линийка съм си сложила.
Tami

Мнение от Tami »

:954 :954 :954 Здравейте на всички! :954 :954 :954

Ето така ме отнася вятъра, че по цял ден ме няма. Но така е когато задължениятя зовът. Направо ми се изгуби нишката откъде да започна да отговарям. Най напред да ви поздравя за ентусиазма и усърдията. Наистина сте страхотни. С толккова много усилия и постоянство само успехи ще жънем! :326

Бъни, многоо ми харесва как си си поставила твърдо цел и си се изправила до стената и знаеш точно какво искаш и как да го постигнеш. Непоклаатима си! :326
И аз искам по някое време да се изправя до стената, но засега съм изправена на моята у дома и следвам стриктно точките си за деня които съм написала. Дните ми се превръщат в цел която преследвам в резулат на Здравословното ни отслабване! и много благодаря че подкрепихте и моето желание да се включа в конкурса! :524

mirka_ss , много ми харесва репертоара ти за седмицата. И аз по надолу или по-късно ще ви напиша моя... Имасх си определена система която следваш и браво за това. Не е малко! Жсеки си знае границите и възможностите и Успех мила! :524

cvety_rz, Благодаря за топлия привет! :329 Само така мила, плачи ми на рамото а аз ще утешавам, но към моментални изкушения няма да посягаме, ще премисляме какво си слагаме в стомахчетата, и ще спортуваме кои както може по силите си, защото един може 1, а друг 100. Ще се съобразяваме с телата си и какво ни казват. Успеха ще последва не след дълго! И аз се меря само в понеделник по стара традиция! И аз гледам да си планирам още от сутринта какво ще ям през деня, за да не се случи така че съм прекалила с нещо или не приела друго! :524

Диве, , ориентирала си се идеално. Пробвала ли си да хапваш по по-малко и по-често. За да можеш да приемаш всичко необходимо за тялото ти през деня без да прегладняваш и да се засишташ с по-малко колочество? разходките са страхотно начало....А ще ми сложиш ли линк за Зоната, да прочета за какво става въпрос?! И не се притеснявай, ще си помагаме...всички сега сме в една лодка и ще жънем заедно успехите на плодотворните си усилия! :524

cchery, Мноооооого ти благодаря за статията. Направо ме разката и ми даде есенция за живот. Все едно аз съм я писала но на много по-жисоко ниво. Винаги това съм казвала на всички.....разбира се че сме дебели днес. Всичко ни е под носа -колите, компа, телевизорите, джиесемите....МАГАЗИНИТЕ....Ами защо ено време първите хора не са били пълни...защото всичко е трябвало сами да си намерят, уловят, приготвят...и тн....и да....тияали са защото е било пълнощенна и многоважна част от живота им. А днес дори не се помръдваме и дори се молим да се поизлежаваме и някой друг да свърши задълженията вместо нас! Ние ТРЯБВА да искаме да се променим и самоо с полагане на огромни усилия ЩЕ УСПЕЕМ!!! :524

Anonys (Съни), благодаря от името на всички за темичката която пусна! Ще четем и ще слабеем и ще се променяме положително!!! :922 :329 :922

mira_b, абсолютно те подкрепаям и също че трябва да намериш време за себе си. Аз така нямах време за себе си 10 години и резилтата е +30 кг. Започнах да намирам време за себе си...и то само 1 1/2 -2 цхаса на ден ии резултата е налице.....кг намаляват. У дома е не толкова лесно да се тренира самичък и да знеш какво точно да правиш. Тук ще сложа един страхотен линк. Не се притеснявай че е на полски. защото трябва само да гледаш и да вършиш това което момичето върши на видеото. Моята съседка се намали с два размера за месец и половина...защото намери време всеки ден по 40 мин. да прави тези упражнения. Аз също ги върша когато нямам възможност да изляза на тренировка. Дано ти хареса и УСПЕХ! :524

Зезе.....стахотна си :) и Браво....изчела си всичко и пак четеш. И план си си направила което е чудесно. :524

И аз така правя и постоянно тормозя моя племенник с въпроси. Но той е страхотно момче и помага много на желаещите! :922 :329 :922

Ще се мъча да си правя лентичка довечера....та и аз да си закача такава...
Аз сутринта изядох 3 сл овесени ядки с гореща вода и чай, пих едно черно кафе. Ходих на йога, после изядох 1 банан, за обяд към 1 часа малка наденичка и зелена салата, сега половин шепа тиквени семки. след около два-три часа спанак и кисело мляко.....И не забравям да пия МНОооооооого гореща вода че умирам от студ днес....Много е студено навън а аз започвам да кашля май :423

А сега отивам да си вземам детето от училище и ще пишем домашни, ще готвим вечери и така....

:329 :922 :922 :922 :329
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ееейй, мацки, успех в конкурса. Не забравяйте, че всяка една от вас може да получи голямата награда - желаното тяло!
Искам да ви споделя, че навремето, точно в един такъв конкурс, аз успях да повярвам в себе си и свалих своите огромни 72 кг до 54. А почти се бях примирила, че ще си остана такава. Лелка на 26 години! Защото когато сме качили кг щем не щем изглеждаме по-стари!
Просто повярвайте и вие. Лесно е - иска се само дисциплина, вярва в себе си и мотив!
Един съвет от мен споделяйте, споделяйте и пак споделяйте. Аз обещавам да ви навестявам от време на време, но са ми много задачите и не знам кога ще успявам.
Помнете 3 важни правила - спорт, умерено хранене и много вода! Ако ги следвате, ще успеете.
Успех мацки, докажете на себе си, че можете!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте, как върви при вас? Аз съм 1 седмица преди цикъл и сега трябва да задържа на нивото, на което съм. Спазвам 90 дневната (или поне се опитвам). Започнах едни упражнения - 10 упражнения за корем, по-късно ще включа и други. Докато правех упражненията щях да умра - свивах се на топка от болки в корема, ама нека ми. Преди време ги бях правила и имаха ефект и правех по 20 повторения докато усетя болка, а сега правя по 10 и се гърча. Дано да се натренирам. Сега усещам топлина в зоната на корема, липса на въздух и ми е лошо, но ще се оправя. Днес мисля да хапна салата - въглехидратен ми е, а за вечеря нещо сладко.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Привет, мривет :954
Снощи децата искаха да им правя спагети за вечеря и понеже много рядко ги правя реших да се съобразя с тях.Едвам удържах фронта, но си казах тесто и то късно вечер не е добра идея.Та такива ми ти работи.Мина успешно и ден 3.Днес трябва да се справяме с предизвикателството на ден 4 :524 С поставените цели успявам, но с водата поизоставам малко и ще трябва да се коригирам.Ако ви кажа от кога не съм папала сладко.Алиий не мога чак да се позная :1098
Боби, благодаря за подкрепата :923
Сладка, продължавай с упражненията.Всяко начало е трудно и болезнено понякога.
Тами, че аз като ти слушам спортната програма и отслабвам само като си я представя :mrgreen: Някой ден като пораснат децата и не са толкова зависими от мен се надявам и аз да имам повече време за себе си.
krasimira

Мнение от krasimira »

Добро утро и от мен момичета :922 Как е състезателният дух? Много се радвам на всички ви за упоритостта. Така трябва да бъде и да се подкрепяме. Е щом аз не се затрих през тези 3 дни без сладко :1209 , значи всички можем. И аз започнах да правя тренировките на Руми , но ми е много трудно :oops: Днес мисля да съм: за закуска - ябълка , за обяд салата с месце и за вечеря не съм го измислила :1044 . Споделете и вие как се чувствате и какви трудности имате. Аз със водата не се справям добре и затова мисля днес да си изцедя лимон и така да я пия. Снощи бяхме поканени на гости и аз не знам как се въздържах от десерта, но ми беше хубаво че устоях. А сега отивам по задачи лек и позитивен ден от мен :329
Публикувай отговор