Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Ванчето »

Ехооооо...! Здравейте!
Ей до сега писах, писах и изведнъж хоп - всичко изчезна! :126
Нямам време да пиша отново всичко така подробно, за това ще съм кратка и бърза.
Марти няма да го оперират , поне за сега. Оказа се, че подобни операции се правят между 3 и 5 годишна възраст. Така че ще изчакаме .
Вчера бях на рентген за крака и хубавата новина е, че не е имало нищо счупено. Все още леко ме боли, има някоя и друга синина, но вече мога да стъпвам на цяло ходило и не ходя вече като бабичка, както казваше Гого. :lol:
Освен това вчера бях и на очен. Оказах се с астигматизъм - ще слагам очила. И въпреки че това не е кой знае колко добра новина, аз съм доволна, защото този проблем все го отлагах във времето и сега съм щастлива, че най-накрая и той намери своето решение.
Освен това и при нас дойде зимата... :1062 Сняг още не е валял, но го чакаме тези дни. Темперетурите сутрин вече са минусови, започнах да си суша прането вътре, портокалите вече са сочни и вкусни и децата сами искат да пият чай! Все признаци , че зимата вече е тук! :D

Елито, ще кажа само, че се възхищавам на начина по който успяваш да се справяш с трудностите. Ти си много силен човек - не спирай да вярваш в щастливата развръзка, аз вярвам, че ще се случи! :922 :922
Хубав ден на всички!
Никога не е късно за ново начало!
ellyto

Мнение от ellyto »

Бъни, радвам се, че и при вас нещата 1 по 1 започват да намират своите решения.
Бъни написа:че се възхищавам на начина по който успяваш да се справяш с трудностите.
може и нескромно да звучи, обаче и аз се възхищавам на това как се справям :221 :221 дълъг път ме доведе до това състояние и все по често ми изниква въпроса защо трябва да преминаваме през големи трудности за да се научим как да се справяме с трудните ситуации, как да ги възприемаме, как да ги преживяваме и т.н.??!?! Аз лично за себе си не съм намерила още обяснение.

Част от програмата ми за по-лесно справяне с нещата е да си оргнаизирам програмата с интересни и забавни мероприятия....ами изведнъж се оказа, че около мен имало много неща, които могат да ме направят щастлива и да ми доставят удоволствие и те сами идват при мен т.е. все някой ми се обажда да ми предложи нещо интересно. Доволна съм как се развиват събитията.
Снощи гледах филма Ярост - много много добър филм. Наситен е с много убийства, все пак е за втората светова война, обаче филма е завладяващ т.е. тръпнеш в очакване да видиш какво ще се случи с героите. Много ми стана тъжно какво е било по време на войната, обаче това, което показват във филма си е факт! Много истински филм. Скоро гледахме и Закрилникът - също много ми хареса. Препоръчвам определено.
Имам и билети за постановки - ще разкажа дали са хубави и дали бих ги препоръчала, като им дойде времето.
Днес вечерта ще си доставя голяма благинка, като си направя масаж. Обичам масажа страшно много. И като човек, който си има проблеми с гърба и главата, определено си трябва масаж регулярно, въпреки че е много трудно да намериш читав масажист, който да разбира. Вече от няколк места чувам, че моето главоболие мигренозното е свързано главно с мускулите на врата и раменете...обаче аз не го правя регулярно, а трябва.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Привет, мили дами и от мен!
Боби се завърна от първия си курс и е повече от доволен.Дано нещата вървят все така!Аз пък мога да попиша на воля от таблета :mrgreen: .Оказа се,че кратките пътувания не са чак толкова лош вариант.Почиваме си един от друг и чакаме с нетърпение времето,когато сме отново заедно.А и човек се приспособява бързо към обстоятелствата :1062 .Децата бяха цяла седмица с мен,за да изчистим проклетите зелени сополи,този път победих,с ваша подкрепа,разбира се.Друг е въпроса,че на моменти ме подлудяват,но това едва ли е уникално явление само при нас.На моменти усещам умора от общуването само с тях,като това няма нищо общо с обич и майчински чувства.Но колкото повече порастват,толкова повече смятам,че това ще се променя и времето прекарвано заедно ще бъде доста по пълноценно.
Хмх,синдром на лелката казвате???С пълна сила важи и за мен,за огромно мое съжаление.Но пък смятам,че всичко може да се промени,когато човек осъзнава проблема и е въпрос само на време.
Ели,въпреки,че съжалението от страна на хората около нас,лично мен ме прави още по слаба,ще ти кажа,че наистина съжалявам,че опита е бил неуспешен.Но пък се радвам,че си намерила твоя си начин за справяне с тези трудни моменти.А късмет ти желая от сърце,може да си сигурна :923
Бъни,хубави новини и около вас,а???Дай Боже все така...
Вер,а при вас какво ново?
Нелка,поздравления за успеха
Черита,какво да ти кажа...всеки път,когато пътувате някъде,аз съм там.Много ви се радвам на това,което правите и местата,които посещавате,снимките са страхотни,а това с биричката...ммм чудесно.
Цони,с този шоколад лошо ме раздразни :1069
Мари,толкова ми липсваха твоите постове,къде се изгуби?Да не говорим,че усещам заговор за появяването ви с Линди.
Утре е Архангелов ден и тъй като смятам,че всеки човек има ангел,който го паз,Анджи е именничка.Щесе събираме с нашите,следователно ме чака говене и подготовка.Обичам празниците :1209 :1211
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет и от мен за днес :)

Къде сте всички?

Елисче, радвам се, че нещата при вас се нареждат лека по лека.
ellis_stoyanova написа:На моменти усещам умора от общуването само с тях,като това няма нищо общо с обич и майчински чувства.
Това е абсолютно нормално според мен. Едното няма общо с другото. Всеки човек има нужда от почивка, така както си казала за теб и Боби, че имате нужда от почивка и тъкмо след това се радвате повече един на друг. Смятам, че това е валидно за всеки и не е нужно да се смята, че ако майката иска да си почине от децата, то това е нещо лошо. Аз смятам, че е хубаво и всеки има нужда от това.

Права си за съжалението, че принципно действа подтискащо! Аз да ти кажа, не съжалявам, защото в крайна сметка съм добре, а това е най-важното. Когато знаеш, че има и по-лошо, се научаваш да благодариш и да си доволен и на отрицателните неща. В крайна сметка аз бих искала да се науча да се чувствам ок във всякакви ситуация. Е като ми е кофти, кофти ми е, но това не трябва да продължава дълго във времето, защото човек не се усеща кога затъва. Вече съм си ок и гледам напред. В крайна сметка опитах, не стана. Ако не опитам съвсем няма да стане, така че всичко е наред :954 Продължавам напред, ще има и следващ път и ще се получат нещата. Важното е аз за себе си да не ги приемам нещата толкова навътре, защото в живота е хубав и е както си го направиш. Поне това е мое мнение.

И в този ред на мисли днес спечелих карта за фитнес - много ми стана драго. Защото каратата включва 3 посещения в залата с инструктор, както и всякакви други занимания, които се предлагат в залата - за 1 седмица. Ами да ви кажа честно устройва ме много, стига да няма някаква уловка нещо да се подписва договор. Учасвах и в още една томбола - за телефон. Очаквам да спечеля и там :221 :221
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мили момичета, извинявам се, че хич никаква ме няма тук.... малко много ми дойдоха всички задачки за тази седмица, а се очертава същото и за идната.... Успявам да ви прочета, но някакси нищо няма да мога да коментирам - само и единствено поради липса на време... И дори, ако не бях прочела това:
ellis_stoyanova написа:Мари,толкова ми липсваха твоите постове,къде се изгуби?Да не говорим,че усещам заговор за появяването ви с Линди.
нямаше да забележа, че МариКо ни е навестила....... нищо лично, просто явно наистина претупвам нещата, за което се извинявам.

Сега трябва да ставам, щото трябва да успея с няколко неща до 13 часа, когато брат ми и снаха ми ще пристигнат от Габрово - ще ни гостуват за ден и половина.

:922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Привет момичета! Днес тук при нас е едно мъгливо и потискащо, за разлика от вчера
Ели, миличка, понеже много време не съм писала тук и малко съм загубила ориентация. За какъв тест става въпрос? Май предполагам, но не съм сигурна. Относно философските неща...аа, не казвай, че са шантави. Аз също си философствам и то може би по-вече от теб :) така че, в това няма нищо лошо, напротив, а и не всеки го умее. Само искам да ти кажа още нещо, независимо за какво става въпрос; всъщност съм го писала и по-рано и вероятно се повтарям - щом едно нещо не се случва, значи има защо и не си заслужава точно в този момент. И още - в живота няма такова понятие като рано или късно - всичко се случва тогава когато му дойде момента. И най-важното - визуализирай, вярвай и бъди волева! Ти определено усещам ги владееш тези неща, но имай усещането, че това което желаеш - ще се случи.
Относно принципите - а даа, първият си е моя запазена марка :954 Сиренце - и нея не я е срам - хапвала си ръчно правен шоколад и ммммммммм колко бил вкусен :221 Добре де Цони да ти е сладко; задачите ти стават две като минеш през Севлиево - зелено сиренце и шоколад - да не си се хвалила;
Ели, това за "лелката" не съм съгласна, че всеки го носи; трябва да имаш младежко усещане и да не губиш детския дух. Тогава хора, които са много по-малки от теб на години, ще ти изглеждат наистина като лелки. Сори, ама е така. Относно масажа - пробвай да правиш сух, четков такъв сутрин - много тонизира.
Ах, Мари, Марии....слушай приятелко, аз Росен с много пари няма да го пусна, само така за из път...а пък ти ще му подариш чушкопек, че той за това щеше да те пита първия път по телефона , ама се разсмя нали помниш :221 ; камини сега няма да купуваме, нека живот и здраве Новата година дойде.
Бъни, за очилата не се кахъри - аз ги нося знаеш ли от кога, махах ги, слагах ги и сега не мога без тях - имам даже един чифт "спални" :1062 много хубаво се приспивам пред телевизора с тях :1062
Вер, няма те - да не си започнала работа и да ни изненадаш приятно?! Хайде вече време е за обратната страна на тъмнината :922
Елисче - сладурана си ти, никаква лелка, бъди дете с децата си! Да ти е жива и здрава именничката и всички вие покрай нея! Заговор с бургаската ми приятелка?!...не, не, просто интуицията й е проговорила :222 Чери - весело изкарване с близките ви гости и после ще четем с удоволствие образното ти писание!
Бобии, честит ти рожден ден на детенце със закъснение! Да ти е живо и здраво и много, много да ви радва! На тебе нови и нови успехи!
Хубав ден на всички!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Линди, много ти благодаря за това, че си ме оцветила в зелено сред тези розово-лилави размисли :1062
С нищо не мога да се похваля - за това и мълча :126
Сещам се и за други трудни периоди, но този направо ме убива .... Не съм вярвала, че мога да изпадна до там.
Очертава се интересен месец. Абе дори не ми се пише ...пък дано скоро нещата се променят.
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Вер, няма как да не си в зелено, нали това е твоят цвят. Какво да кажа - и това ще мине, дай Боже!
Малко стимул :940
Прикачени файлове
море 305.JPG
(2.71 MiB) Свалено 1200 пъти
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Стискай зъби, Вер, ще мине и това. Ще изплуваш, ще дойдат добрите времена :923 ! Не знам точно какво да ти кажа и как да те окуража, но най-искрено ти пожелавам да намериш светлина в тунела :329 !
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа:Стискай зъби, Вер, ще мине и това.
Декс :923 , във стискането на зъби съм специалист (буквално), но този път това няма да подейства.
Нещата не минават, а за трябва да излезна от ступора в който се намирам и да започна да действам.
Напоследък все се сещам за Хари Потър в серията със затворника от Азкабан: когато гледаше как той и кръстника му умираха и чакаше някой друг да се намеси там при езерото, защото си беше решил, че баща му ги е спасил.
И аз така - чакам нещо да се промени, ама нищо не правя. Ама то с чакане не става ... :128
Очевидно вече и ретроградния Меркурий не мога да обвинявам, защото и той престана да бъде вреден :1062
Ами сега?! :1055 :1062
Ver

Мнение от Ver »

Гледам започнаха вече Ноемврийските празненства във форума :)
Идва ред на сериозната Скорпионска банда :524

Чери, честит празник !
Нека порасналото ви момче да расте все така умен, здрав и енергичен!

[img]http://www.birthdaydirect.com/images/86 ... apkins.jpg[/img]
Заключено