Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от cchery »

Емка, това, което Алекс е направила е огромен успех и доказване!!!! Всичко, което ни беше написала за нея преди 3 седмици в един постинг - ами имаш пълното основание да го мислиш и вярваш! :922 :922 :922 :922 Браво!!!

Мони, какво сътвори среднощно?! :1044 :1044 Божееееее, момиче, ама струва ми се, че на теб 3 деца и 1 куче са ти малко :221 :221 :221 ..... Аз вчера накупих всички мартеници..... които ще подарим! Това е! Нямам нито време, нито муза за мартенички. Сега се мятам да почиствам из вкъщи, после пък - децата ме причакват по всички ъгли за някакви домашни и т.н....... искам да направя едни сурови бонбони........ и от 14 часа да отидем на СПА :1062 :1062 ...... А да видя дали ще ми стигнат 2 часа за това?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://upload-pictures.info/image-3C25_5095E284.jpg[/img]

Днес е Прошка. След малко тръгваме към Люлин при нашите. Обичам този празник.

[youtube]NJfVxoi64Z0[/youtube]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Приятелки,
Простено...
Простете!!! :922
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, ти пак си в динамика като обикновено :) Мен никой не ме дебне за домашни.Голям зор да седмен да учим.какво да я правя тази наша лекоатлетка :1044
Еми, чудесно е това, което пишеш.Много са ни талантливи малките мечета :940 Направо си представям колко горда си се почувствала.
Днес отново прекарахме няколко часа на Стражец и не мога да се стърпя и ще споделя няколко снимки с новите ни "придобивки".Снимките с лошо качество, защото са правени с телефона.
Фермата ни се разраства :mrgreen:
Прикачени файлове
Снимка0010.jpg
И нещо "старо" :)
(264.8 KiB) Свалено 320 пъти
Снимка0009.jpg
Овцата Боци
(279.69 KiB) Свалено 320 пъти
Снимка0012.jpg
Малкият Тими
(267.29 KiB) Свалено 320 пъти
Снимка0007.jpg
Малките ни бебете сучат на два реда :)
(281.76 KiB) Свалено 320 пъти
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Супер снимки Цвети! :954
Браво на вас, не знам как сколасвате и ферма да гледате!
Браво :326
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ver написа:Супер снимки Цвети! :954
Браво на вас, не знам как сколасвате и ферма да гледате!
Браво :326
Ами не успяваме, но вече се примирявам, че не всичко ще ми е подредено :plezya se
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро и успешна седмица на всички.
Цвети прекрасно е това, че имате толкова много животни около вас. На мен много ми липсват.

Вчера успех да се консултирам с Док по моя здравословен проблем, надявам се да имам успех.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[youtube]BafAKbitatI[/youtube]

Добро утро и от мен! Намерете малко време и изгледайте горния клип! Музиката ще ви релаксира, а текстът ще ви тонизира! :954 Великолепните пейзажи ще ви заредят позитивно. Ще видите как се изпълвате с положителна енергия. Пожелавам ви го, приятелки! :954

Цвети, аз и Алекс така се радвахме на снимките на животинките ви! Особено свинята-мама с нейните мили невинни сукалчета, толкова са сладкиии! Браво на вас! :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цвети, зареди ме с ЖИВОТ с тези снимки! Или пък дали не накара животът ми да се върне отново към мен?!? Давам си сметка колко сме смешни с дребнавите си ежедневни тегоби пред силата и мощта на живота.... Страхотна ви е фермата.... :326 и особено кЬотките :221 :221 ...... няма начин да не ги отбележа! :329

Мили момичета, аз съм на старта и слизам да тичам - вече знаете къде :222 ! Исках само да мина и да ви пожелая едни страхотни 5 работни дни, които могат да бъдат страхотни само, ако вие ги направите такива! А пък после - после баба Марта ще ни навести и надеждата за топлина, слънце и събуждане постепенно ще се превръща в усещане..... защото март идва! :923 :923

[youtube]kHue-HaXXzg[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ехаааа,Цвети :954 :954 :954 аз страшно много харесвам живота на село и не веднъж съм казвала,че бих живяла изцяло по този начин.Но незнам дали нсаистина бих се справила с всички усилия,които животните изискват...Анджи и Ивето си мечтаят за кон,козички,няколко кучета,магаре,крава,кокошчици.....много са смешни като започнат да изброяват.Аз пък смятам,че ако човек иска да се занимава само с това,има начини да се справя с всичката работа,като за тези,които не са се сблъсквали искам да кажа,че не е никак малко.Но по селата все още има хора,дори и млади,които нямат работа и една такава ,като това да помагат с животните,е всекиму добре дошло.Ох,много се отплеснах,но тази тема е дълго обмисляна от мен,сякаш от утре ставам крупен фермер :955 А исках просто да изкажа възхищението си от това,което правят Цвети :329
Успешна седмица,момичета :922
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Добър ден и от мен! Пожелавам успешна и слънчева седмица :954

Цвети, ах какво богатство си имаш :D страхотни снимки, прекрасни емоции. Възхищавам ви се :923

Черита успокояват ме тези неща. Когато всички си легнат идва моето време. Тогава захващам плетките и се чувствам добре. Аз съм нощна птица :fan

Вчера успях да пошетам малко, а за днес си оставих гладенето, много го мразя, но трябва да се върши. Куч много ме ядоса днес, пак си опика леглото :128 Яко ми вдигна кръвното. :126
Заключено