Смело дай ход на предизвикателната си непокорна половина. Твоят човек ще е очарован. Ще получиш вдъхновение за доста луди изживявания, но не споделяй детайлите с приятелка, защото е възможно да се раздрънка.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
Изненадите му действат като 100 %-ова виагра. Следователно изневиделица му се сервирай в ново секси бельо и поеми последствията. Очаква те див, необуздан секс със сладурче, което е пълната ти противоположност в абсолютно всяко отношение!
Оптимистката
Достатъчно уверена си, за да знаеш, че не е нужно мъжът да те обсипва с лигави романтични жестове, за да ти доказва предаността си. Някои момичета си падат по мъже, които ги заливат с цветя и бижута, но често след това осъзнават, че те не са до тях в трудните моменти. Припомняй си „Добре де, забрави за годишнината ни, но когато мама беше болна беше до мен в болницата.“ Погледни на романтиката като на двупосочна улица. Вместо да очакваш мъжът до теб винаги да те третира като принцеса, направи нещо мило за него, от което и двамата да се чувствате удовлетворени. Взаимността е ключът към щастливите връзки.
Уравновесената душичка
Искрено си загрижена за приятелите си, когато случаят го изисква. Не би им позволила да прекаляват и точно затова им вдъхваш респект. Достатъчно уверена си да кажеш не, когато се налага. Не би останала да чакаш цели два часа, докато дружката ти флиртува с някого в бара, но ако тя наистина се нуждае от теб – по време на тежка раздяла или здравословен проблем - с удоволствие ще й предложиш приятелското си рамо. Имаш добър усет за това кой заслужава да не пестиш времето и енергията си и подбираш правилно близките си хора, а това е страхотно умение. Едва ли ще останеш повече от нужното време на работа, за да покриеш новата си приятелски настроена колежка, защото ти е ясно, че не се налага да се подмазваш, за да бъдеш уважавана в службата. Освен това уравновесеното ти отношение към хората те предпазва от завистта. Когато някоя приятелка ти се похвали със страхотна новина, ще си помислиш: „Супер! Щом тя е успяла да срещне мъжа на мечтите си или някак си е смъкнала излишните килограми, значи мога и аз.“
Импровизирано приключение между чаршафите те забавя за среща, но си струва. Меко казано! Горещ обект иска координатите ти по време на парти у приятелка.
Сменяй настроения и планове, бъди адски своенравна, вбесявай го и... после го успокоявай по изпитаната стара еротична формула - ще му хареса... Имаш възможност да разпуснеш с някое палаво еротично романче.
Най-доброто, което можеш да направиш за него, е да му приготвиш любимите ястия и да му ги поднесеш... на свещи. Самоувереното ти поведение ще подкоси краката на един симпатяга.