Горнооряховска добра вечер!

Как сте, бандата?! Аз съм си у дома, имам чувството, че лятото завинаги е напуснало тези географски ширини (поради което ми е тъжно, но няма да пиша за това) и нощта се очертава прохладна, т.е. ще спим приятно!!! Тази вечер съм субект на невиждана и нечувана котешка радост.

...... И Арти, и особено Пухи, изразяват с всичките си котешки способности радостта да ни виждат отново... Не знам как точно да го опиша. Досега толкова дълго - 3 седмици не съм ги оставяла при майка. Най-много по 12 дена.
Успях и двамата да ги среша, съответно да сваля една голяма част от космите, които иначе летят из въздуха.... тези дни ще продължавам да се боря с козините им, за които няма как да разчитам на майка. Но пък с нея не мога да се преборя за следното...... да я накарам да изхвърля резултата от голямата им нужда в тоалетната ни..... тя държи на това, че котешките акита ще я запушат...... гаче ли ние, хората, не ги творим по-големи и от техните...... Ох.......
Днес по едно време, на 20-ина км от Търново имах чувството, че съм в София - такъв сериозен трафик имаше :lol: . Но нормално, де - петък вечер, около 18 часа - хората приключват работа и се прибират...... Други път, които са избрали северното Черноморие за почивка, пътуваха за него.....
Естел, благодаря за този прекрасен разказ и тази разходка с думи.... Както казах - тази дестинация ми е нещо като мечта и ми е интересно всичко, свързано с нея. Не знам кой сайт за наемане на квартири ползвате вие, ние ползваме
https://www.airbnb.com" onclick="window.open(this.href);return false;. И, да, това е начинът да се настаниш в къща, която малко от малко ще ти предаде атмосферата на държавата, от която е нейния собственик. Но...., както и ти си ни писала, гафове не липсват.... От миналата година при Баварското ни турне си спомням сериозния езиков гаф с един от собствениците на къща - човекът не говореше въобще английски, а ние - почти никак немски, абе направо - никак..... За малко да си отменим резервацията ей така само, защото не можем да се разберем какво си говорим един на друг :lol: . Но по-големият гаф беше от тази година - студентската квартира, в която се настаних с децата в Бърно, без да знам, че е....... студентска квартира

. Ама чета, че и вие сте си поизпатили... Човек никога не знае.
И ми стана интересно - а имаш ли снимки на:
Estel написа:3 ОГРОМНИ домашни котки.
котките

. Ще кажеш, тая пък от този подробен разказ само котките ли можа да запомни?!?

....... Не, но...... все пак са котки. Възможно е да ги има в линка ти със снимки във ФБ, но т.к. докато съм в Горна, ползвам мобилния си нет, за да връзвам лаптопа към интернет, и не гледам видеа и снимки. Освен, ако не се касае за нещо по-важно и то да е снимка.
Това, да ти се разиграва Шекспирова трагедия под носа, и то в автентична обстановка....., е... не знам какво и как мога да го коментирам!!! Вие сте разговаряли с Господ

...... Леголанд и то в родината му..... Мястото, където се раздават Нобеловите награди..... е, не успях да запомня всичко. И към това като добавиш глоба на паркинг на Лидъл, задействана алармена инсталация и среща с полиция, катастрофа със сърна..... е, това, ако не е приключение, не мога да се сетя кое ще е..... Може би единствено и само космически кораб да спука гума на път за Марс и да не мога да ида да се заселя там

........
И честити ти 39 години!!! Аз винаги съм си обичала и харесвала РД-то си... дори и затова сега пожелах да отбележа 40-така някак си...... по-специално. Също като теб - по време на екскурзия... Мисля, че трябва да почнеш да го обичаш този РД....., защото е най-уникалното събитие в живота ти! Лично и само за теб!
Елисче, чудесно ме пренесе в лятното предбурие

..... тук, в Горна, наистина много е валяло.... Поляната пред нашия блок още е кална. Т на въздуха е около 25 градуса, което за юли месец е ненормално. Обикновено тук са задушаващи жеги.... А, и да не забравя - честита ти лятна ваканция

. Що се отнася до радостта да си покрай децата, обещавам да я обсъдим и споделим подобаващо утре на по биричка.... с децата барабар.

Макар че как точно ще навия Коко да дойде с нас, това...... не знам :1140 :1140
Деска, благодаря за снощната среща..... за приказките, за споделянето. За това, че.... беше импулсивна и не се поколеба. Обмисляме подобно виждане, но следобедно идната седмица - с Дани, Краси и Фют.... Знам, че ти.... нямаш такива дълги обедни почивки. Но....., ако го направим по-късно обедно, ще можеш след работа да се включиш

.
Цвети или
Нелката, биг брадър знае някои неща за вас

- да вземете да ги разкажете доброволно, а?!

Приятна почивка,
Цвет!
Това е засега от мен, мацки!!!