Житен режим I

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Заключено
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: Житен режим по Дънов

Мнение от mari_ko »

Ver написа:Марианче, утре ще помисля и ще предложа вариант за захранване. Все някак ще го измислим
Ок. На теб разчитам. Сигурна съм, че ще е добър. Дано се включат и Марчи и Валето да сондираме мнения, да сме заедно. Пък и всичко трябва да е изпипано, че не го правим само за себе си, а и за последователите :1062
Ver написа:Абе, много ми е готино
И на мен така, особено вчера и днес - /понед. и вторник/ - супер ми е направо, и глад не чувствам и кг се свалят /-5 кг на шестия ден/, а щом е и за здраве - чудничко :524
bobichan написа:Момичета хайде да постим заедно. Мога да пусна отделна тема в готварския форум да си споделяме пецепти
И аз съм навита :922
cchery написа:Момичета, ще ми е интересно да чуя и вашето мнение по моето и на Марико предложение. Четете тук. :)
Аз съм "за" :1062
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Тичааам,тичаам и бързам да пиша.Тези дни съм маааалко не на себе си. :plezya se Верче,Мари-ко, :923 както ви казах мисля да ги напрвя постепенно,при мен нещата така са по-добре,може и млко да се поизплаших :1044 ,моля ви,не ме убивайте и без това ме е яд,че не се нагласих за повечко дни,ама съм си егати апетитното свинче. :126 :126 :221 Иначе в духовен плн съм страхотноооо,пълна с Вяра,бодрост,енергия,смисъл,здраве и любов.Верче,житото не веднъж е доказно в книгите на Дънов за живтворна храна,няма кк д не се чувстваш удивително,още повече съчетано и с луната,тов влияе дпълнително.Момичета,не ми се сърдете,че спрях,другия месец преди Коледа мога да го направя 10 дни. :923
Ver

Мнение от Ver »

Вале, за какво сърдене говориш :1044 :)
Всеки си решава кога и колко :)....пък ти беше и предупредила ;)
Не се ядосвай! И без това февруари е идеалния месец, запази се за тогава :)
А иначе, прави ни компания тук, нищо че си приключила :329
Хей, Марчи как я караш? Проблеми с нета, а?! или със свободното време ;)
Mstar

Мнение от Mstar »

Момичета едно голямо браво за волята и " пионерския дух"!!!!!!
:326 :326 :326
Подкрепям ви и следващият път съм с вас!

Харесва ми как споделя Вер - всички физически и ментални усещания!
Моля ,описвайте всичко - ...." за ползу народу....."
:329 :329 :329 :329 :329 :329
Ver

Мнение от Ver »

Добре, Мими :)
Ето как продължи днешния ми ден...Като,че ли за първи път успях да почувствам глад. Особеноглад за СОЛЕНО. Въртя се из къщи, приготвям разни неща, май най-големят виновник е мусаката, която самоотвержено направих :1048 ААА, как мирише из цялата къща....
Но, малко остана ;)
Ще си хапна орехи и чай :-|
Още някой гладен?! :plezya se :1028 :fan :1096 каквото и да значи последния емотикон.
Ver

Мнение от Ver »

ЪфкорЦ,Аси ;)
Бегай чети :1030
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Ver написа:Още някой гладен?!
Вер, явно вървим по едни и същи пътеки. И аз днес за първи път изпитах желание да "кръшна". То е защото Иван домъкна от някъде едно печено пиле с гарнитура, което така ухаеше, ама като чета за мусаката....и на теб не ти е било лесно. Нищо, това е добре за волята. Все пак глада не беше зверски, ако нямаше нещо, което обичам, хич нямаше да се сетя. И да ви кажа режима действа добре при ПМС. Друг път ще изям света преди цикъл, а сега - никакъв дискомфорт - глад, главоболие, подуване и т.н.- нищо такова, значи - още един плюс.
Вале :923 какви са тези приказки, въобще не се ядосвай, нали основна задача е да ни е кеф. Макар, че да ти кажа, спряла си точно преди най-готиното - усещането за лекота и чувството, че може да си продължиш с режима доста дълго време. Мисля, че за февруари ще се съберем добра групичка. А ако някой иска, защо пък да не го направи след ноемврийското пълнолуние? Тъкмо съвпада с постите.
Аси, да ти кажа аз също имам проблеми с WC-то, но сега съм редовна като часовник и то без стомашни болки и др. неудобства, както ме беше наплашила една позната. Сигурна съм, че е заради комбинацията жито - ябълки - орехи :923
Миме, Боби, много ми е драго, че ни наглеждате, това ме стимулира допълнително :923
Вер, менюто е много добро според мен. Но нищо не пречи да променяме в движение, както казваш, ще се уточняваме ден за ден. Но като генерален план е супер :923 Мислила ли си, че после ще ни наричат "ветеранките", еееееееехх, предстоят дни на величие и слава :1141
Още един ден и отпостваме. А сякаш вчера почнахме. Аз не съм имала никакви трудности - нито глад, нито някакви неразположения, напротив, настроението е на макс през цялото време. Трудното може би предстои, но и с това ще се справим.
:922 :922 :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Марианче ,
всеки ден от режима оценявам това, че имах късмета да срещна хора като вас :) А това, че се включи така бързо и издържа до края, много ми помага :922 :922 :922 Без теб навярно щях да кръшна.
Ох, аз ако забегна съботно/неделно по планината не знам как ще направя захранването.... Имам сила за нормално ежедневните неща, но за 2-дневно катерене, не знам. Шашава работа :plezya se
mari_ko написа:.. Мислила ли си, че после ще ни наричат "ветеранките", еееееееехх, предстоят дни на величие и слава :1141
:221 :1140 :221
Сега за емоциите ми, ами просто са неудържими с всеки изминал ден! Сърцето ми се пълни с ЛЮБОВ и няма как да не кажа: Марианче обичам те! Сега може и да се разсмееш :221 ,и аз го пиша с усмивка, но чувството остава. Благодаря!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Интересно ми е да ви следя темичката :)
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

mari_ko написа:
Ver написа:Още някой гладен?!
Хи-хи - жито по китайски :1062 :1062 :1062 мога да ви спретна набързо,нали ви обещах ,приятелки любими,а от вас филма!
Шегичка,много сте готини,непринудени,всеотдайни и държащи се една за друга.Браво!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Заключено