Тичането и аеробните занимания на открито :)

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Ver

Re: Тичането и аеробните занимания на открито :)

Мнение от Ver »

И така след 2 дни изпълнени с доста колоездене, много изкачени и спуснати метри, 2 падания и много силни емоции тази сутрин се почувствах пълна със сила и реших да потичам в парка, въпреки, че краката ми бяха ужасно уморени. Какво да се прави - ендорфин :1099
Тръгвайки да тичам усетих, че мисията ще е трудна към невъзможна :1062
Краката просто отказваха да се движат, аз "тичах" и се чудех къде (и какво) е онази сила, която кара човек да надхвърля моментните си възможности?!
Не намерих отговор ...,мисля да почина малко :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Яяяяяяяяя, Верче, как готино те описва Явор: "мацката" :1002 :829 :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Яяяяяяяяя, Верче, как готино те описва Явор: "мацката" :1002 :829 :)
:1062 Напоследък нещо се е разнежил :1002
Вчера влизаме в един вело-магазин и той казва: "Наколенки за това момиче имате ли?", понеже влизме с децата, тя вади чифт детски наколенки :1062
Продавачката явно не разпозна момичето в мен :1062, но по-важното е, че ние знаем :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:
cchery написа:Яяяяяяяяя, Верче, как готино те описва Явор: "мацката" :1002 :829 :)
:1062 Напоследък нещо се е разнежил :1002
Вчера влизаме в един вело-магазин и той казва: "Наколенки за това момиче имате ли?", понеже влизме с децата, тя вади чифт детски наколенки :1062
Продавачката явно не разпозна момичето в мен :1062, но по-важното е, че ние знаем :222
Хахахах......... хахахах, това ме разсмя......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

Вчера с изненада открих, че това че карам колело и подържам формата си предимно по този начин в последния месец (доста сериозно при това), не значи, че съм подържала формата си за тичане. (Не можах май да го кажа по-ясно :1062 )
Та, направо се почувствах, все е дно съм забравила да тичам и не съм се движила от много време. За редовните си 5 км се наложи да спирам няколко пъти и усетих коленцата си така, както не ги усещам и след 60 км колоездене.
Което идва да каже, че тичането си е тичане, а МТБайка си е МТбайк :1062
Мъдро, а?! :1139
Ver

Мнение от Ver »

Плуването-релаксация и раздвижване едновременно.
Посрещаш сутрин слънцето и окъпан от лъчите му се зареждаш за идните дни, вечер го изпращаш по същия начин. А, aко луната е благосколонна и постеле пътеката си вечер, можеш да се насладиш на сребърните нишки под ръцете ти (цъвтящият планктон). В тъмната, като катран нощ, само плисъка на водата около теб показва, че плуваш. А иначе все едно си в нищото и просто СИ...
Плуването е единствания начин да летя със собственото си тяло тук на Земята.
Морето дава много, ако успееш да се потопиш в атмосферата.
Магия е.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Плуването-релаксация и раздвижване едновременно.
Посрещаш сутрин слънцето и окъпан от лъчите му се зареждаш за идните дни, вечер го изпращаш по същия начин. А, aко луната е благосколонна и постеле пътеката си вечер, можеш да се насладиш на сребърните нишки под ръцете ти (цъвтящият планктон). В тъмната, като катран нощ, само плисъка на водата около теб показва, че плуваш. А иначе все едно си в нищото и просто СИ...
Плуването е единствания начин да летя със собственото си тяло тук на Земята.
Морето дава много, ако успееш да се потопиш в атмосферата.
Магия е.
Вер, чак сега го прочитам..... много красиво е написано. :) :) Аз мога да споделя същите (или поне подобни) усещания, които обаче на мен ми дава тичането. И най-вече е вярно това:
Ver написа:Плуването е единствания начин да летя със собственото си тяло тук на Земята.
[img]http://inlinethumb43.webshots.com/46634 ... 600Q85.jpg[/img]

Тази снимка казва всичко, което аз мисля и чувствам по отношение на свободата..... безпрекословност, отдаване, волеизявление. А за мен тичането е точно това ........ :) :) :)

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Май стана почти месец , откакто се каня да слезна да тичам.
Не предполагах, че ще ми е толкова трудно. :???:
Идната седмица съм отпуск и няма да имам повече оправдания. :plezya se
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Край !

Тържествено обещавам,че утре сутрин ще слезна да тичам!

[img]http://www.funnypictures24.com/funny1/funnyanimal30.gif[/img]
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Публикувай отговор