Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
MortishaAdams

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от MortishaAdams »

Здравейте!
Тъй като за пръв път утре ще правя детокс имам 1 въпросче:и през трите дни ли се приема англ.сол?Не ми стана ясно това и съм си купила 2 пакетчета. :lol:
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

MortishaAdams написа:Здравейте!
Тъй като за пръв път утре ще правя детокс имам 1 въпросче:и през трите дни ли се приема англ.сол?Не ми стана ясно това и съм си купила 2 пакетчета. :lol:
Да, и трите дни се приема английската сол. И е хубаво да се спазва правилото да се приема с малко вода и половин час след приема й да не се пие нищо. :)
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

metsababa написа:
MortishaAdams написа:Здравейте!
Да, и трите дни се приема английската сол. И е хубаво да се спазва правилото да се приема с малко вода и половин час след приема й да не се пие нищо. :)
Thank you,Мецанке! :954
Значи правилно съм разбрала.
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Здравейте и от мен и аз съм с вас на детокса.Стартирам около 56 и малко,пък да видим после колко ще покаже кантара.Успех на всички!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Утре и аз на линия.Сутринта рано ще ходя да ме боцнат и да ми източат кръвчицата дано после да не ме хване нуждата по 00 докато чакам пред кабинета на ендокриноложката :1062 Аз ще съм на варианта с Гхее.Иначе, днес се изтеглих и кантара ме отчая.Бях толкова стриктна в спазването на 90 дневната а нищо.Тя и ендокриноложката ми вика, че при мен нещата ще станат мноооооого бавно и трудно и аз съвсем се :328 :328 :328 Но каквото мога ще правя!!!!Няма да се оставям на отчаянието, че то води до повече ядене при мен и до качване на кг и така вляза ли в този кръг :126 трудно излизам.Успех на всички детоксикиращи :1143
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

С вас съм, МецАнкиии. Карам си класиката с цитруси. За килограми въобще няма да говоря, чееее.... :126 Гони ме студ, но се наливам с чай и се обличам повечко. Да видим до къде ще я докараме. Успех на всички! :923 :329
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Успех и от мен мецанки-слабуранки :524
Аз и този месец ще правя двудневен детокс-19,20 на 21 захранване :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Защо на 19 и 20, нещо аз ли не съм разбрала. Аз почнах днес- 17, 18, 19, на 20-ти захранване.
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

ЕМИ написа:Става ли нестава ли реших че за утре ще съм с анг сол, днес на масло а от утре ще съм на сол, чуствам се така подута изпих вече 3 литра чай и нищо, и миналият път така се мъчих и чак от рициновото масло имаше резултат,
само незнам , какво количество цитруси може да се приема, Исето каза че карала на ябълки, можело и чайове да се приемат, доста добре ми звучи
Еми, миличка, и при мен на третия-четвъртия месец с масло, започна да се получава същия резултат и като споделих с Доктора, той ми каза да вземам и английска сол с маслото, щом е такъв случая....така че, ако желаеш съвмести ги и ти. Успех! Не се отказвай от маслото! Наистина е доста неприятно, но след като си пийнеш 20 капки клеева преди него, не е чак толкова зле. Поне аз така правя, като целта ми е да си предпазя и стомаха, защото съм 100% с киселини като взема на гладно маслото(поне при мен е така).

А пък аз, момичета, трети месец вече, осъзнавам, че е време за прочистване чак на края на първия ден... :oops: ...Което автоматично означава, че ми пропада прочистването. :roll: От провеждане на лечения(даже и на Нова година!), време да се огледам, нямам! Ако ще се прочиствам този месец, то определено ще е само последния ден, защото не съм се подготвила за утре, а пък и отново сме в болнични...
Е, донякъде се успокоявам с това, че през последните месеци на стрес се "стопих" и нямам почти никакви килограми да свалям. ...Но от друга страна, прочистването си е абсолютно желателно!!!
На всички ви, сладурки, желая успешно прочистване-без студ, без главоболия, без неистово желание за храна и с много добри резултати накрая! :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро.Дадох кръв и си изпих масълцето.Но добре, че Мари-Жоли е споделила за клеевата тинктура и си я взех преди маслото и ми беше добре.Ще видим утре като се увеличи дозата дали ще е мазно.След малко започвам да пия димящ чай от мента.Това е за сега от мен.Чери, благодаря че пак си се погрижала за нашето детоксово настроение с този плодов дъжд :329 , но съм малко разстроена, защото не вали и ориз ;)
Мари-Жоли, съжалявам за проблемите в къщи.Дано всичко да се оправи по бързо :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Ние сме двама в нашата къща, ей така ще е по лесно май, аз и мъж ми който е със синьо око :221 :221 :221 вчера малкия така го фрасна точно по окото с глава :lol: не мога да повярвам че го навих
Заключено