Да, и трите дни се приема английската сол. И е хубаво да се спазва правилото да се приема с малко вода и половин час след приема й да не се пие нищо.MortishaAdams написа:Здравейте!
Тъй като за пръв път утре ще правя детокс имам 1 въпросче:и през трите дни ли се приема англ.сол?Не ми стана ясно това и съм си купила 2 пакетчета. :lol:
Thank you,Мецанке!metsababa написа:Да, и трите дни се приема английската сол. И е хубаво да се спазва правилото да се приема с малко вода и половин час след приема й да не се пие нищо.MortishaAdams написа:Здравейте!
Тъй като за пръв път утре ще правя детокс имам 1 въпросче:и през трите дни ли се приема англ.сол?Не ми стана ясно това и съм си купила 2 пакетчета. :lol:
Еми, миличка, и при мен на третия-четвъртия месец с масло, започна да се получава същия резултат и като споделих с Доктора, той ми каза да вземам и английска сол с маслото, щом е такъв случая....така че, ако желаеш съвмести ги и ти. Успех! Не се отказвай от маслото! Наистина е доста неприятно, но след като си пийнеш 20 капки клеева преди него, не е чак толкова зле. Поне аз така правя, като целта ми е да си предпазя и стомаха, защото съм 100% с киселини като взема на гладно маслото(поне при мен е така).ЕМИ написа:Става ли нестава ли реших че за утре ще съм с анг сол, днес на масло а от утре ще съм на сол, чуствам се така подута изпих вече 3 литра чай и нищо, и миналият път така се мъчих и чак от рициновото масло имаше резултат,
само незнам , какво количество цитруси може да се приема, Исето каза че карала на ябълки, можело и чайове да се приемат, доста добре ми звучи