До сега съм абсолютно стриктна.

Напоследък нямах време за форума и стана тя еднаа......
Още веднъж:Честита половин годинка на форума!

Аааааа, какви са тези баби?!? Тук няма такива!! Има само волеви жени и .... тук-таме по някое момче :lol: :lol: :lol:tillia написа:От бабите само аз ли съм?!Няма ли желаещи?
И аз се чувствам много добре. Сега си пия кафенцето. Днес водопоят е по-добре в сравнение с вчера :lol: :lol: :lol: . Глад не изпитвам, всичко друго, но не и глад........tillia написа:Днес ми е вторият ден на детоксикация. Чувствам се добре и с надежда да устоя до края.
На всички детоксикиращи - УСПЕХ!
Хаааа, е ако не тук къде другаде да пишеш? Ми я се върни на декемрийския издън (трябва да прекръстим темата и да и сложим подзаглавие "не правете като нас, да не станете за смях") Та добре дошла в клубаRoksi написа:Аз се срамувах да пиша, по причина, че почвам като кг повече отколкото почнах януари![]()
Ама истинска. Айде хубав ти ден и утре сутринта да си спомниш, че си обещала публичноmetsababa написа:За малко да ги допусна тази сутрин, но ........ вместо това излязох да тичам в парка. Будалата си е будала![]()
![]()
. Няма да се повтаря, особено утре сутринта.
![]()
Аааа, тука баби нЕма само млади душички се допускатtillia написа:От бабите само аз ли съм?!Няма ли желаещи?
Ха, Цвете, нещо съм изпуснала..... то и аз трябва да се извинявам - видях 3 пропуска дотук..... не съм споменала Валрус, Аситано и Ася....cvety_rz написа:Чери, поднасям моите извинениянаправила си страхотно клипче а аз с моето
Хрис, след РД на сладурко, да вземеш да си ми върнеш хумораlindorina написа: Хи-хи,Хриско,долавям хумора на Мари_ко....
Цвети, това са риторични въпроси, нали?cvety_rz написа:
Тази вечер някой ми се губи по тъча(Чери)......липсва от форумаи се чудя какви ли ги твори![]()
![]()
А за Мари-ко как ли се се е спънала тази вечер![]()