Добро утро и от мене. Днес баба Зима направо ни направи смешни

- тук има поне 20 сантиметра сняг. Не е студено и поради това снегът по улиците вече се топи под автомобилните гуми, а което не е стопено, си го мятам на крачолите от задната страна на краката ми и така спомагам за поддържането на инфраструктурата на града. Само дето тези петна от кал, масло и киша нямат изпиране после
Тази нощ съм спала като заклана - умирах за сън. Е, по някое време простатата ми алармира, та се събудих да ходя до веценета и о

........ изненадааааа! Нечия простата ме беше изпреварила (не на Пуха, да не го обвините бедното коте) и беше ... развалила казанчето, от което в бидето вода се лееше като бистър поток пролетес

. За съжаление, трябваше да се разбудя много бързо и да отремонтирам проблема..... къде 2 часа през нощите.

Днес мисля да сътворя вътрешен ред за простатите в нашия дом, за да пресека подобни изпълнения в зародиш.
Нели написа:Момичета, благодаря!
Аз не съм отчаяна, нито съм се предала, но понякога се случват неща, които не можем да управляваме. Аз съм човек и както всички имам моменти, в които ми трябва подкрепа, а вие сте страхотни в това!
Да, Нелка, така е!!! И точно това ни отличава от всички останали - социалността, ангажираността на всеки от нас в социума, пък било и то само с положителни мисли. И в моите представи ти,
Нелка, си много силна и волева
жена. И имено тази уголемена дума е причината твоят постинг да не ме учуди, а напротив - да ме накара да те прегърна макар и виртуално, макар и отдалече и да се почувствам дори значима, защото си поискала И моята подкрепа!!! Всичко ще се оправи, защото както казва Линди: "изход винаги има". И.... чудя си се...... когато ти намериш този изход, как ли ще ни го представиш, колко ли още истина в твой стил ще прочетем и ще попием!
Нели написа:Чери, твоята Бела (без да искам пъров написах "Беля" -
много си права тук

) ме развесели, имах нужда от това! А ето това ми е идеалът за дете, което расте обичано, но не ограничавано:
bobichan написа:луда глава с ангелска усмивка.

Истината е, че аз се замислих много сериозно. Бих могла да търся отговорност за поведението на детето ми и от госпожите, но преди това ще потърся моята като родител. И каквото зависи от мен ще го направя така щото Бела да има поведение, съответсващо не само на характера й, но и на институцията, която посещава.
НО няма да направя, това, което сторих с Коки, туширайки неговата агресивност до степен, че ...... сега на 8 години е жертва на кого ли не......... и то защото с години повтарях не се бий, не се отговаряй, не обиждай, не посягай..... все ред кофти неща. Но когато са насочени срещу теб, трябва и ти да ги притежаваш, за да отсееш най-правилното и да се защитиш!!! Преди време много си мислих за това и го нарекох
"полезната доза агресия". Знам, че звучи антагонистично....... и все пак има резон.
Снощи попитах Бела вярно ли е това за банския и тя ми каза......
"О, да..... даже летях като самолет в стаята!" ...........