Хриско, ако това ще те успокои, и аз съм в същата задънена улица. Дори съм леко демотивирана за този детокс, ако гледам именно аспекта
ОТСЛАБВАНЕ!!! После, обаче, се сещам за това, че съм здрава, че болестите ме подминават, че имам енергия и че не на последно място детоксът е чудена онкопрофилактика и.... продължавам. Знам, че ти говориш и се чудиш защо бягането, което всички така възхваляват, не ти носи желаниете резултати. Е, и аз това се чудя. Но едно знам - няма да го спирам. Няма. Толкова много ползи ми носи, дори и факта, че рано сутрин слушам птичките в нашия парк, че ми прочиства главата и за тези 25 минути подреждам мислите си, правя си плановете и после буквално летя.......... Понякога наистина ми е трудно да изляза сутрин - спи ми се, мързи ме, чете ми се книжка с кафето ..... и просто не излизам. Слушам тялото си. Компенсирам на другата сутрин.
Марчитко, кво ти се е разбъркало, бе пиле?!?

На мен ми е малко световъртежно, `ма не губя кураж, че земното претегляне ще почне да ми действа както преди

........ ти за едните енергии тука.... ще се оправим, ще ги пренасочим по пътя на най-малкото съпротивление, ще ги включим в глобаната енергийна мрежа на страната - тъкмо ще изпушат маса предприятия - и ще си дойдем на мястото. Що не ни кацнете на парка тази вечер?!? Я го гледай какво е слънце изгряло и е топло? Да си поиграят дечурлигата......
Румкас, и у нас е за почистване........