Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
марчи
Писател на форума

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от марчи »

Е що пък да не може, бе Момчи? Само да не те хване :1111 :221
Ver

Мнение от Ver »

марчи написа:Вер, тъкмо за теб си мислих като ми казаха, че съм си разбалансирала енергиите, я дай някой съвет и на мен като си почнала. .
O, Марчи :)
Как си пиле шарено :1062
Какво да ти кажа? Колкото хора, толкова и заниманя. За всеки си има по нещо, не знам дали йогата ще ти хареса, но ако не опиташ и ти няма да знаеш :1062 Моят съвет е: ОПИТАЙ!
Много е важен учителя тук. Кой води там йогата знаеш ли?
За мен йога заниманията са прекрасен начин за разтоварване на мисълта, разтягане/раздвижване на тялото и добро начало за балансиране на жизнената енергия. Но е от огромно значение, кой какво ти показва и какво ти казва :!:
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Ами не съм се интересувала все още, понеже съм на етап обмисляне и проучване, но ще питам и ще ти кажа, може да познаваш учителя, ти продължаваш ли да ходиш? Аз смятам, че ще ми хареса, ще се науча да дишам правилно поне. Сигурно има за начинаещи като мен, а? А иначе съм добре, но точно поради тези причини не започнах житения, че както се разбъчкват и там работите, хептен щях да сдам багажа :1096
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Ver написа:
Hrisi написа:.Особено от както започнах вечерните кросчета съм качила 4кг :126 е това ако не е гадост, какво може да е.Аз тичам за да отслабвам, а то какво става?.
Това, което става е че трупаш мускулна маса :plezya se
Хриси, много зависи каква е структурата ти :)
С тичането се стягат и натоварват мускулите, ако си набита ще се стегнеш лесно, но също така е вероятно килограмите да се качат (да!), защото мускулите имат по-голяма плътност от сланинките и съответно тежат повече. Неприятно, но факт ;)
Не се ядосвай! Тичането ще ти помогне да свалиш килограми САМО, ако разходваш с него повече, отколкото приемаш. Иначе, единственото, което ще направиш е да подобриш мускулния си тонус (което не е за пренебрегване ;))
Ето няколко практически съвета, родени от 12 години тичане:
Постепено повишавай дистанцията и темпото, така че да започнеш да се потиш обилно (използвай неопрен, найлони ...). Старай се да изтичваш малко повече от възможностите си, т.е. решаваш да спреш, тогава си казваш "НЕ!" и изтичай още 300, 400м или 3-4 мин. Точно в тези последни усилия, които са над твоя моментен предел ще усмислят цялото тичане. Точно в този момент впрягаш резервите, които за съжаление се топят трудно.
Не се отчайвай! Първо ще се стегнеш, после ще започнеш да тичаш с по-голяма лекота, после ще задвижиш метаболизма си, така че ще изхвърляш по-лесно и ще видиш, че ще се получи :524
Ако нищо не става, просто си тичай за КЕФ. Не се обременявай с очаквания ;)
Чери, ако сметнеш за необходимо може да преместиш това в "Спорта", че то стана дълго и напоително :222
Вер, благодаря ти мила за изчерпателния отговор.Килограмите не ме интересуват, интересувам се как изглеждам, а на този етап хич не се харесвам.Хубаво де, правя мускулна маса, а защо "джанъм" растя на обиколки :126 ?
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Ver

Мнение от Ver »

марчи написа:... че както се разбъчкват и там работите, хептен щях да сдам багажа :1096
:221 :221
Hrisi написа:...Хубаво де, правя мускулна маса, а защо "джанъм" растя на обиколки :126 ?
Един от вероятните отговори е, че мускулуте се уголемяват, но предолагам, че той не те задоволява :222
Хриси, ти знаеш, че тези неща не стават бързо. Дай си малко време :524
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Вер, :923 Благодаря ти!Ще продължавам пък да става каквото ще.Поне знам, че бягането е здраве, а кг. да стават колкото си искат.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Hrisi написа:Ще продължавам пък да става каквото ще.Поне знам, че бягането е здраве, .
:326 Така ми харесваш, Хриси!
Ти си упорита, това си личи ;)
Нали знаеш: "Където има воля, там има и път." Успех!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хриско, ако това ще те успокои, и аз съм в същата задънена улица. Дори съм леко демотивирана за този детокс, ако гледам именно аспекта ОТСЛАБВАНЕ!!! После, обаче, се сещам за това, че съм здрава, че болестите ме подминават, че имам енергия и че не на последно място детоксът е чудена онкопрофилактика и.... продължавам. Знам, че ти говориш и се чудиш защо бягането, което всички така възхваляват, не ти носи желаниете резултати. Е, и аз това се чудя. Но едно знам - няма да го спирам. Няма. Толкова много ползи ми носи, дори и факта, че рано сутрин слушам птичките в нашия парк, че ми прочиства главата и за тези 25 минути подреждам мислите си, правя си плановете и после буквално летя.......... Понякога наистина ми е трудно да изляза сутрин - спи ми се, мързи ме, чете ми се книжка с кафето ..... и просто не излизам. Слушам тялото си. Компенсирам на другата сутрин.

Марчитко, кво ти се е разбъркало, бе пиле?!? :D :D На мен ми е малко световъртежно, `ма не губя кураж, че земното претегляне ще почне да ми действа както преди :1062 :1062 ........ ти за едните енергии тука.... ще се оправим, ще ги пренасочим по пътя на най-малкото съпротивление, ще ги включим в глобаната енергийна мрежа на страната - тъкмо ще изпушат маса предприятия - и ще си дойдем на мястото. Що не ни кацнете на парка тази вечер?!? Я го гледай какво е слънце изгряло и е топло? Да си поиграят дечурлигата......

Румкас, и у нас е за почистване........ :oops: :oops: :razz:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Просто знам, истинските ми приятелки са именно ТУК.Прегръщам ви.
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Ееее, Чериии, късно ти виждам поста. Когато си го пуснала аз вече съм била излязла. Пък и мойте чавета днеска цял ден не са спали и ходиха на екскурзия до Драгалевския манастир и ги водиха на изложба на динозаври в реални размери, та са капнали милите. Тази вечер рано ще се ляга, че и мен не ме оставя тоя главобол, наливам тука фрешове, чайове, ама за малко ми отмине и после пак ме боли. Нищо, де, то времето тепърва трябва вече да се стопля, та ще дойдем, няма да ви се размине току-така :221

Вееер, не ми се :1069 :1069 :221 , че тя и мойта не е лесна.
Хриси, поздравления за постоянството, не може да няма резултат. С постоянство винаги се постигат резултати, макар и не веднага. Много ти се кефя, че отказа цигарите, да знаеш. От това по-добро за здравето си да направиш, здраве му кажи. :326 :923
И на Чери много й се радвам за тичането, що и аз не мога някак си да се организирам, не че нямам условия, ама пустия ми мързел....
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Привет, скъпи момичета!
Много се радвам да видя стари познайници като Аси, Исето, Хриси, Нели(ако има други, които отдавна не са се вясвали като мен, да ме извинят, че не съм ги видяла), редом с всички останали прекрасни момичета, които съпреживяват добро и лошо тук! :923 :923 :923 Няма да ви споменавам поименно, момичета, тъй като сте много вече, но ви поздравявам всички от сърце. :1078 Надявам се, че сте добре всички тук(просто нямам време да чета назад, за което съжалявам!) и ви желая успешно прочистване този месец. :1057
Лично аз мога да се похваля, че днес съм издържала геройски до момента, но ще призная, че правя прочистване по особен начин - по метода на Лидия Ковачева(реших да пробвам, защото нейната последователка д-р Вергиния Георгиева ме впечатли наскоро по тв-то). Ще си го правя 3-те дни, които са минимума по нейния тертип. Много са сходни нещата, с това, което ние правим тук и затова не смятам, че ще се чувствам по-различно и че резултатите ми ще са различни от друг път. Може би дните по този начин ще са ми малко за добро изчистване от токсините, но това тепърва ще го преценя.
Моля да ми простите това, че ще се опитам да ви запозная с нещо, което няма връзка с темата, точно тук, но мисля, че въпросът е належащ за разглежадане, а в момента може би това е мястото, където ще ви намеря почти всички. Става дума за Директива на Европейския съюз, с която се цели да се ограничат свободните достъп и ползуване на билкови лекарствени продукти. Ето, направо ви пускам препратка, към място, където, ако желаете може да подпишете петиция срещу тази директива, която ще влезе в сила след края на април т.г.: http://www.gaia-health.com/articles301/ ... rian.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е от мен засега. Ще се включа отново според възможностите, но мислено съм с вас тук. :923
Заключено