Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Мнение от cchery »

lindorina написа:Чери,намерих едно поздравче за теб от мен!
" onclick="window.open(this.href);return false;
:329 :329 Благодаря, Линдуша..... Ех....... какви романтични временца, а?!?! Що блус изтанцувахме под съпровода на оркестър :221 :221 Металика :923 :923 .

Тия двете циганки верно се бяха напушили......... :1069 :1069 :1069 :1069
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

asiatano написа:Здравейте момичета.Много сте изписали,а аз нямям време да чета.Оле не ми се започва при мен много шарено .Нещо пак ме заля вълна от гадости.От петък мъжо е официално безработен :328 :328 фирмата в която е от 12 години фалира и сега си търси работа.Горкичкият не си намира място.И в нас е като на бойното поле нерви караници и не ми се прибира ,нямам желание за нищо дори и на компа да сядам,но се надявам в скоро време да си намери нещо,че да се успокоят нещата иначе :126 ще изпуша.Извинявам се че ви товаря с мои промблеми ама така като си кажа при вас и ми олеква .За сега това ,като ми дойде музата ще пиша пак.
Аси, каква е професията на мъжа ти?!?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
emi-1

Re: Я нещо смешно да ви пусна

Мнение от emi-1 »

cchery написа: Грък, сърбин и румънец хванали златна рибка.

- Искам в България да изригне вулкан - казал гъркът.
- Искам в България да стане наводнение - казал сърбинът.
- Искам в България да стане земетресение - казал румънецът.

- Готово! - казала рибката ....

Гледат насред Солун изригнал вулкан, Белград - под вода, а Букурещ - изравнен със земята

- ЗЛАТНА РИБКЕ, КАКВО НАПРАВИ ?!!!!

- ОЛЕЕ! ГЛЕДАЛА СЪМ СТАРАТА КАРТА!!!

:123 :123 :123
Много ми хареса :923
За Коки нямам думи...С какво умиление и любопитство този сладур пипа тези гадинки :221
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Не знам защо така се получава, напоследък влизам тук само за да се оплаквам, сега ще в и разкажа защо ми е кофти настроението! Сеестра ми ще подписва брак на 16-ти април, само с кумувете и! Така поне каза, не ми се вярва ама както и да е, съответно вечерта ще празнуват на кръчма! На 19-ти април племенника ми има рожден ден, и понеже на тях все не им е удобно прлез седмицата да се виждаме, иската да празнуваме на великден някой от почивните дни, там както се пада! Обаче Роската тогава едвам успял да си вземе почивни дни за да си отидем на село/ всъщност честно казано и аз предпочитам да сме там/ там хората са някак весели, другото което е, свекърва ми там гледа децата за да можем ние да поизлезнем да се видим с приятели, нещо което тук никога не става! И сега, какво се получава, викам и на сестра ми ние ще дойдем да поздравим племенника нао 19, а тя ами той ще си почерпи приятели в клуба по карате, викам ще дойдем друг ден,а тя е нали се сещаш ако трябва с всички роднини да го празнувам поотделно къде ще му излезне края :126 :126 :126 много ме е яд, на всичкото отгоре иска на 8-9 да си прави моминско парти, мъж ми обаче се е уговорил да си правят парапета на село с майстор, аз естествено бих останала, но няма кой да гледа децата! Ужасно ми е гадно, защото винаги трябва все по нейната свирка да се ходи, все знае да се сърди и цупи никога не се е съобразявала с мен! Все едно аз нямам семейство! Ама че ситуация
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Исе,Чери,чакаме отзиви и снимки за представянето на малките сладурани.
Еми,не се ядосвай,вие с мъжа ти и децата сте най-важни и прави каквото ти решиш,а не постоянно да се съобразяваш с другите,нищо че става въпрос за сестра ти.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Здравейте!Влизам само да ви покажа какво намерих току що:

Задължителна допълнителна закуска с пресен плод всеки ден и пълнозърнести продукти в менюто поне 4 пъти седмично - това са част от
изискванията за здравословно хранене в детските градини. Новите критерии се въвеждат със специална наредба на МЗ.Това е първият нормативен акт за здравословно хранене на децата на възраст от 3 до 7 години. Така препоръките придобиват задължителен характер за детските градини и социалните домове и нарушителите ще може да бъдат санкционирани.

Наредбата за здрравословно хранене на децата още не е публикувана, предстои да бъде одобрена от ръководството на здравното министерство и да бъде обсъдена публично. Но макар препоръките на специалистите все още да не са задължителни, повечето столични детски градини вече ги спазват. Днес заварихме децата от 55-та детска градина "Веселина" да похапват един напъно здравословен обяд. Той е осигурен за всичките 10 групи, в които има 315 деца.

Продукти от всички хранителни групи трябва да присъстват в ежедневното
детско меню.

За храна според бюджетите на детските заведения се пада по около 2 лв. на ден за дете. Директорите търсят дофинансиране по различни програми, за да разнообразят менюто.

Нели Кацарска - директор на 55-то ОДЗ-София: - Нашата детска градина е на делегиран бюджет, от няколко месеца ние си позволихме сами да увеличим оклада си на децата, тъй като преценихме, че имаме тази възможност, но съм убедена, че на този етап с този оклад много детски градини ще бъдат много затруднени. В момента всеки ден на децата се дават плодове - ябълки, банани, киви. Мина сезонът на мандарините и портокалите и очакваме вече най-вкусните - череши, ягоди, които децата най-много обичат.

Според новата наредба все по-рядко на децата ще се дават сладкиши и
други продукти с рафинирана захае, защото с тях достатъчно се
злоупотребява вкъщи. Ще се набляга на млякото и млечните продукти, като поне 2 пъти седмично те трябва да са с намалена масленост.

Доц.д-р.Стефка Петрова -директор на НЦООЗ: - Ежедневно трябва да се предлагат - знаете, че това е основна група, която доставя лесно усвоим
калций за децата, много нужен за техния адекватен растеж. Забранени са млечни продукти с растителни мазнини, както и пърженето като технология на готвене. Не трябва месото да е видими тлъстини, птичето месо трябва да е без кожа, колбасите като основна храна не се допускат и месни полуфабрикати, които да са с високо съдържание на мазнини и сол.

Балансираното меню в детските градини трябва да предпази от недохранване децата от социално слаби семейства, както и от затлъстяване деца, които преяждат в къщи.

Всички препоръки за здравословното хранене на децата можете да намерите на сайта на Националния център за опазване на общественото здраве. БНТ ще подължи да ви информира за изискванията на Наредбата на Здравното министерство за храненето в детските градини и социалните домове за деца.

Автор: Талка Симеонова

Копнах статията,защото линка не се отваряше. :126
Утре ще пиша повече. :524
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утрооо!Кафе?
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd23 ... fee_10.jpg[/img]
Марианче-живи сме в Хасковско,леко ни затресе. Еми даже не е и усетила :1062 Сега се смея,ама като ми збуча онзи ден и ми се разлюля монитора... :shock: Все съм усещала земетресения,ама това беше най.Дано няма повече!!!
ЕМИ,не се коси.Сестра е,но ти имаш твое семейство,с което трябва най-напред да се съобразиш.Аз отскоро живея при приятеля ми и явно майка ми поради несвикване на моменти прекалява-ела за това,ела за онова,купи ми еди какво си и мини през нас....Битовизми разни,но все трябва да се съобразявам с другите.Идва ми вповече,но гледам да не и нервнича,че тя се сърди,плаче...майка,кво да се прави....Може би с времето ще си дойдат нещата по местата...
Исе,Чери,нареждам се и аз в отбора на чакащите фото и видео.
За поетесата Вики-поклооон и :1115
Чери,а в градината,която работя родителите почти нямат ангажимент към костюми,прически...Идват и гледат.Но това че ви правят съпричастни ми харесва.Ще се постарая и аз да си го извоювам пред шефа ;)
Мортиша,дано менюто стане балансирано и здравословно.Аз малко не вярвам...
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:923 :1116 :1115 :1125 :1116 :1115 :1145 :227 :225 :228 Хубав ден !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте момичета,
Хубав ден и от мен...
Бубе,към колко часа усети труса?Предполагам,че си го усетила вечерта,когато е било най-близко до нас.Мен много ме е страх от люлеенето на земята и наистина много се радвам,че не съм усетила :221 .Дано да няма повече...
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Сутринта бе Еми,в 10:30 във вторник.Пиех си кафето....и много бързо се разбудих.В Хасково може би не се е усетило толкова-аз май не съм споменавала- всъщност живея в Узунджово.То си е като квартал на Хасково,ама си е Узунджово :1062 Инак и мен ме е страх от все що е природно бедствие...
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте и от мен момичета!
Ние сме добре ,ходим на градинка,работа.
Хареса ми статията за храненето в градинките.Удобрявам,дано стане!
Фюти,чудесен пост,айде иаз да го продължа. :1078 :1075 :1078 :939 :1128 :932
Заключено