Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
valrus

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от valrus »

Здравейте и от мен.Преди 1 година детоксът промени моя живот,килограми,култура на хранене,визия,душевно състояние.Благодаря му много.Сяга съм мааалко бременничка :razz: и не правя,но това не означава ,че съм го забравила.Успех момичета и ви паздравявам,вие можете и ще успеете.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... GdMT3mer8k[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Здравейте!
Пробрах се преди малко мокра и сега се наливам с топли неща: топла вода, топъл чай, топло ... каквото ми дойде :1062
Оказа се, че не съм си купила плодове, та след като се сгрея отивам да поправя тази грешка :)
Ще се наливам с чай от мента и маточина тези дни, че съм много нервна... дори невралгия имам по зъбите .... това не ми се беше случвало. Ей, така в един момент ми се оголват всички нерви по ченето и ... :1096
Дотук с оплакванията! Повече няма :954
Успех на всички днес!
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте и от мен :)
Радвам се да видя тази тема пълна с хора, които правят нещо хубаво за себе си! Пзодравявам ви всички! Аз правя детокси от началото на 2010 и се чувствам много добре. Свалих трайно около 10 кг. (е не само от детоксите де, имах разни хирургически намеси, които провокираха застояване вкъщи, което в моят случай беше равно на много разходки, а от там и 1,2 свалени килограмчета).
Аз ще карам този месец на цитруси, като ще се опитам да направя 3 дневен детокс. По стечение на обстоятелствата поселдните няколко месеца правих детокса по 2 дни. Надявам се да издържа.
Ще си пийвам и чайче от мента и зелен чай и още каквото има :)
А за английската сол наистина многократно док е коментирал и ако беше толкова вредна ние първи щяхме да научим. Има толкова много вредни неща покрай нас, но ако започнем да се вглеждаме, положението ще стане страшно...
Успех на всички и дано имате по-малко изкушения по време на тези няколко дни.

Мога с гордост да кажа, че детоксът ме научи на ВОЛЯ. Воля да не се изкушавам от всички прекрасни ястия, които са ми под носа, воля да не ям сладко, воля да продължа да правя нещо за здравето си. Пожелавам и на вас, след някой и друг месец да се похвалите със същото.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мони :826 ! Аз с моите деца едва ли ще се престраша да направя детокс, въпреки, че Коки вече ме е питал дали може да го прави с мен! :) Браво, мацка, ще имаш успехи, защото си упорита! Пиши подробно как е минало и ще го отделяме на специално място - дали ще е отделна тема или ще допълваме общата, или пък ще заковем нова специална само за детокс при деца, ще решим по-натам. :324 :324 :324

Зоритко, щастлива съм да те видя сред нас отново! Дет` се вика, дойде си на мястото :1062 :1062 :1062 :1062 !

Аз понеже казах, че няма да правя детокс и направо си го провеждам. Оризът ми още седи неизяден, а вече съм на литър и половина вода, 3 сливи от които щях да :1052 :1052 :1052 и 200 г грозде! Не чувствам въобще глад, ама хич!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
рак пустинник

Мнение от рак пустинник »

Привет и от мен :954
Тук съм отново за двудневен детокс - от утре- така установих , че ми действа най-добре !
cchery и аз откакто открих свежо изцедените сокове в магазина , не цедя в къщи :524
Този детокс смятам да го направя с круши единият ден и на цитрусов сок е деня на пълнолуДието :)
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте момичета!
До тук всичко е наред. Вече преполвих втория ден.
pepidzheneva, от моят скромен опит/това ми е четвърти детокс/, мога да ти кажа, че ансола действа по- силно, когато пиеш димяща вода. Аз пия димяща вода поне половин час след приема на ансол и то на малки глътки, защото ако я взема по рано ефекта е голям. Имай пред вид, че при нормални обстоятелства съм много трудна в :1114
Аз за себе си обмислям една идея и моля доайените да ме посъветват. Понеже последните два детокса получих болки в стомаха, мисля утре, третия ден да го направя плодово оризов и чак на четвъртия да включа варени картофи. Кажете си мнението моля! :427
lindorina , браво момиче за успешното гладуване.
Cvet , поздравления за резултата. :326 Успех по- нататък! :923
valrus, честито и лека бременност.
Лек ден! :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

:1111 така ми минава деня днес :1062
Зори, радвам се че си с нас
Чери,яго зарязвай ориза и си карай с нас :mrgreen:
ellyto , много си права за волята.Успех за всичко, което ти предстои от тук нататък :923
Вале,след като родиш те чакаме доброволно да се присъединиш към нашата детокс групичка :1058 :1058 :1058 :222
Вер, освен да ти кажа, че ти пожелавам по бързо да приключи "зъбатовенценската история" и лек детокс след всички тези емоции :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

рак пустинник написа:Привет и от мен :954
Тук съм отново за двудневен детокс - от утре- така установих , че ми действа най-добре !
cchery и аз откакто открих свежо изцедените сокове в магазина , не цедя в къщи :524
Този детокс смятам да го направя с круши единият ден и на цитрусов сок е деня на пълнолуДието :)
Хей, Раче, явявай се по-честичко...... с тоя приказен ник ме накара да се усмихна широко и щастливо! Значи ставаме две за мързеливата процедура :1062 :1062 :1062 :923 .
gelikas написа: Аз за себе си обмислям една идея и моля доайените да ме посъветват. Понеже последните два детокса получих болки в стомаха, мисля утре, третия ден да го направя плодово оризов и чак на четвъртия да включа варени картофи. Кажете си мнението моля! :427
Аз чак доайенка не съм :lol: :lol: , ама си мисля, че подобен начин на захранване, едва ли ще е проблем. Би могла вечерта да си направиш и прясна салатка (евентуално).
cvety_rz написа:Чери,яго зарязвай ориза и си карай с нас :mrgreen:
Уф, Цвети, зарязвай, ама ще има черпня за РД довечера...... не става! :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Линди, да ти кажа честно много се впечатлих от водното ти гладуване. Евала :826 :826 Аз все си мисля, че такова няма да успея, но знам, че ако опре ножа до кокала и това ще го направя. Все пак ми се вижда много трудно и няма как да не кажа, че ти си истински герой. Ще чакам да споделиш повече за резултатите, които си постигнала, но предполагам, че ще е след известно време :)
Зори, и аз се радвам, че си тук. Липсваш ни напоследък :954
Чери, браво за детокса, знам, че ти е трудно в делнични дни да го правиш, но крачка по крачка ще навлезнеш в дербите на делнишкия детокс :lol: :lol: Ще взема и аз да проверя Промаркет за соковете, че много скъпи тези цитруси. :plezya se
Мони и аз се прекланям пред това, което правиш. Браво и на дечицата, че с такъв ентусиазъм и воля се включват в това начинание. Как приемат детокса при децата близките ти? Аз си представям, че живот и здраве когато имам деца и искам да го приложа и на тях ще уреват урталъка цялата рода. Само майка ми ще ме подкрепи. За детокса върху себе си са ок и нямат думата така или иначе, но при децата си представям реакцията от сорта на "ти луда ли сиии" и тн. Та ако споделиш как се справят с домашните и това бъде отразено също в общата или отделната тема за детокс при децата ще бъде супер.
Цвети, благодаря :940
Ver

Мнение от Ver »

gelikas написа:Аз за себе си обмислям една идея и моля доайените да ме посъветват. Понеже последните два детокса получих болки в стомаха, мисля утре, третия ден да го направя плодово оризов и чак на четвъртия да включа варени картофи. Кажете си мнението моля! :427
Не съм точно доайен, но смятам, че ако те боли стомаха идеята да хапнеш утре оризец е добра. Въпросът е защо те е заболял? Само на сокове ли си? Аз когато правех детокса САМО на сокове (особено цитусови), се чувствах много зле! Тогава реших да си намеря своята формула за детокс: ям плодовете и пия чай или вода, когато ми се прииска и мед (дори, ако много "огладнея" си позволявам малко ядки). Така и стомаха ми и настроението ми са на 6 :954 и резултатите са налице.
Универсални правила няма. Ако варираме в рамките на "позволеното" през тези дни смятам, че всеки може да намери своята формула така, че хем да свалим излишното, хем да сме по-здрави, хем да ни е приятно :) За мен последното е особено важно.
Успех с намирането на твоя начин :524
gelikas

Мнение от gelikas »

cchery, Ver, благодаря за отговорите! :923
Ver написа:Въпросът е защо те е заболял? Само на сокове ли си?
Не, не съм на сокове. Предишните два пъти бях на диня. Само първият път нямах проблем, а и тогава бях на диня. Не виждам логика. При захранването също се старая.
Идеята за ядки много ми хареса и за следвашия път ще се снабдя със сурови.
Заключено