[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... GdMT3mer8k[/img]
Хей, Раче, явявай се по-честичко...... с тоя приказен ник ме накара да се усмихна широко и щастливо! Значи ставаме две за мързеливата процедурарак пустинник написа:Привет и от мен![]()
Тук съм отново за двудневен детокс - от утре- така установих , че ми действа най-добре !
cchery и аз откакто открих свежо изцедените сокове в магазина , не цедя в къщи![]()
Този детокс смятам да го направя с круши единият ден и на цитрусов сок е деня на пълнолуДието
Аз чак доайенка не съм :lol: :lol: , ама си мисля, че подобен начин на захранване, едва ли ще е проблем. Би могла вечерта да си направиш и прясна салатка (евентуално).gelikas написа: Аз за себе си обмислям една идея и моля доайените да ме посъветват. Понеже последните два детокса получих болки в стомаха, мисля утре, третия ден да го направя плодово оризов и чак на четвъртия да включа варени картофи. Кажете си мнението моля!![]()
Уф, Цвети, зарязвай, ама ще има черпня за РД довечера...... не става!cvety_rz написа:Чери,яго зарязвай ориза и си карай с нас![]()
Не съм точно доайен, но смятам, че ако те боли стомаха идеята да хапнеш утре оризец е добра. Въпросът е защо те е заболял? Само на сокове ли си? Аз когато правех детокса САМО на сокове (особено цитусови), се чувствах много зле! Тогава реших да си намеря своята формула за детокс: ям плодовете и пия чай или вода, когато ми се прииска и мед (дори, ако много "огладнея" си позволявам малко ядки). Така и стомаха ми и настроението ми са на 6gelikas написа:Аз за себе си обмислям една идея и моля доайените да ме посъветват. Понеже последните два детокса получих болки в стомаха, мисля утре, третия ден да го направя плодово оризов и чак на четвъртия да включа варени картофи. Кажете си мнението моля!![]()
Не, не съм на сокове. Предишните два пъти бях на диня. Само първият път нямах проблем, а и тогава бях на диня. Не виждам логика. При захранването също се старая.Ver написа:Въпросът е защо те е заболял? Само на сокове ли си?