Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
олеся

Re: Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Мнение от олеся »

За сега детокса върви повече от успешно. Но ме чака още доста сок и вода. Но докато не изпия поне 4 л. течности съм решила да не си лягам :1062
deina0071

Мнение от deina0071 »

vihrogonche-с теб съм и аз започнах днес :) Както си му е реда-ансол,фреш портокал,кафенце сутринта.След обяд 1 ябълка и сега пак кафенце и много чай през останалото време.Успех на всички и да издържим да си изкараме и 3-те дена :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Радвам се, че заформихме такава хубава голяма компания :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте!
При мен също върви по план. Изпих доста вода и фреш от мандаринки. Обаче!!! Преди ви се оплаквах, че като всема ансола и ми се подува корема. Пак така. Хем я пик с леко марна вода и нищо. Посетила съм 00 само веднъж и сего корема ми е подут, къркори ми и даже получих и киселини. Сега смятам да си направя един зелен чай- от този от аптеката. Може да не е много по правилата, но не знам какво друго да направя. Понеже не искам да се детоксвам без ансол. Утре ще я пия направо с топла вода. И заминавам на работа. :shock:
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Когато денят е работен, си изпивам ансола чак в офиса, иначе рискувам по пътя да ми се доходи зверски до 00 :oops:
Минали пъти и на мен ми действаше ансола така - с подуване на корема, с обща тежест и почти никакво изхождане заради нея.
Обаче днес съм много доволна - до момента три пъти посетих 00, и то както си подобава. Резултат не липсва: коремът е плосък и много гладен, но аз не му се давам. Преди малко изцедих един портокал и разредих фреша с вода 1:1. Изпих и един голяяяям гореееещ билков чай с лъжица пчелен мед. Излъгах глада (засега) :1062
pepa_ilkova

Мнение от pepa_ilkova »

Здравейте!
И аз съм стриктна за сега.
И имам следния въпрос-утре съм на работа , но съм учител и не мога да си позволя да ходя по всяко време до тоалетна. Искам да ви попитам как е по-добре да направя: Да пия сега анасола? или Да не пия 3-я ден анасол?
И друго прочетох в книгата на дортора, че не било хубаво да се детоксинира с грейфрут и белтъци по пълнолуние, а аз точно това правих 2 дни, с изключение до преди малко когато изядох един портокал. Кое е правилно това което е написано на първата ни страничка тук в сайта или това което е писал доктора в книгата му "Здравословно отслабване"?
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

[color=#FF4000]pepa_ilkova[/color] написа:Искам да ви попитам как е по-добре да направя: Да пия сега анасола? или Да не пия 3-я ден анасол?
И друго прочетох в книгата на дортора, че не било хубаво да се детоксинира с грейфрут и белтъци по пълнолуние, а аз точно това правих
Пепа, ансола е безсмислено да се пие вечер и ще го пропуснеш, щом се налага.А колкото до грейпфрутите и белтъците,прочети внимателно последното изречение на 29-та стр. на книгата.Да , би могло да се приеме и двуяко, но смисъла е да се прави по пълнолуние, като другите детоксикации :923
petya_d75 написа:Двата дни(вчера и днес) пия ансола към 7:30ч, но за утре ми се очертават малко служебни ангажименти и не знам ще бъде ли проблем да започна по късно с ансола или трябва да е трите дни по едно и също време, и ако може да е по-късно евентуално колко по-късно?
Има ли опция да не се пие, въпреки че ми се искаше да направя нещата както трябва..?
Петя,, аз в началото пиех ансола към 10.30ч. и то след кафето :1044 Сега започвам с него още като стана. Не виждам особена разлика :923 Но според мен , ако не можеш да го изпиеш преди обяд, го пропусни. Някои карат без него. Та каквото и да решиш- ще е както трябва :524

Аз съм супер днес :fan ......но утре следобяд ще захранвам. :222
Стискам ви палци :524 :923 :923 :923
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Утре съм с вас . ДВА дена се провалям. Пия солта ама после...... провал. Това е защото е събота и неделя и Кики напоследък в тези дни не му се прави и аз пък съм със слаб ангел и хоп :roll:
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Преди малко наруших с едно парче баница :cry:
Стана ми доста лошо от глад, започнаха да ми треперят ръцете, а съм сама вкъщи с детето и с кучето... принципно припадам, но сега не желая да шашардисвам малчо... та реших, срам не срам, изяждам това парче баница, и туйто...
Сега се чувствам добре вече. Надявам се утре и вдругиден да нямам повече прегрешения. Но пък ако съпругът ми и баба му и дядо му все още ги няма (днес заминаха при роднини в Петрич), а отново ми прилошее както одеве, пак ще хапна нещо, за да не взема да припадна. Това е от мен засега, хубава вечер на всички :940 :923
gelikas

Мнение от gelikas »

Отчитам един перфектен детокси ден! :1099 Мъжът ми яде гювече, но аз до него стоически се наливах сокче :)
Сега ще лягам да гледам тв и дано да заспя, че ми е много гладно.
Надявам се и утрешния ден да протече така.
vihrogonche не се коси, но и да не беше хапнала нямаше да ти стане лошо. Просто всичко е въпрос на нагласа. Утре пий повечко водичка и всичко ще е ОК. :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря ти за съвета и моралната подкрепа, Джеликас :923
Заключено