[color=#FF4000]pepa_ilkova[/color] написа:Искам да ви попитам как е по-добре да направя: Да пия сега анасола? или Да не пия 3-я ден анасол?
И друго прочетох в книгата на дортора, че не било хубаво да се детоксинира с грейфрут и белтъци по пълнолуние, а аз точно това правих
Пепа, ансола е безсмислено да се пие вечер и ще го пропуснеш, щом се налага.А колкото до грейпфрутите и белтъците,прочети внимателно последното изречение на 29-та стр. на книгата.Да , би могло да се приеме и двуяко, но смисъла е да се прави по пълнолуние, като другите детоксикации
petya_d75 написа:Двата дни(вчера и днес) пия ансола към 7:30ч, но за утре ми се очертават малко служебни ангажименти и не знам ще бъде ли проблем да започна по късно с ансола или трябва да е трите дни по едно и също време, и ако може да е по-късно евентуално колко по-късно?
Има ли опция да не се пие, въпреки че ми се искаше да направя нещата както трябва..?
Петя,, аз в началото пиех ансола към 10.30ч. и то след кафето

Сега започвам с него още като стана. Не виждам особена разлика

Но според мен , ако не можеш да го изпиеш преди обяд, го пропусни. Някои карат без него. Та каквото и да решиш- ще е както трябва
Аз съм супер днес

......но утре следобяд ще захранвам.
Стискам ви палци