В женския ни месец - детокс за здраве :)

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Zozo

Re: В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от Zozo »

Здравейте прекрасни момичета и сестри по съдба :lol: От доста време инкогнито чета форума и чак сега се престраших да се регистрирам. Детокси правя от около година, като съм пропускала само два месеца. Благодарна съм на вас за страхотния форум съвети и отношения, както и на доктор Михайлов за неговата всеотдайност и за това, че ни съветва да се лекуваме по възможно най-добрия начин.
Миналата година имах прекрасни резултати - не просто слязох на 6-ицата хихи, но и видях две шестици, че и надолу. След ужасната зима обаче отново съм на път да покоря 7-ицата, а това изобщо не ми харесва. Сега съм си заплюла детокс от 6 или поне от 7, но имам питанка. Понеже ме хвана кофти грип, без да се замисля, че ще детоксвам след ден от вчера пия ремантадин. Повечето от вас сигурно знаят, че той е по схема, а знам, че по време на детокс не трябва да се пият хапчета, а още повече такава стабилна "химия". Давайте съвет - какво да правя - да си детоксвам и да си го пия става ли? Въпреки че ефектът няма да е особено пречистващ...
Аз също съм на пости и се надявам детоксът сега да не ми дойде в повече, ако го направя три дни.
Отново ви благодаря на всички, че ви има - страхотен мотив сте за всеки, който ви чете!!! :954
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, все още се мъча с това главоболие :126 Имам съмнения, че е свързано и със зъба, защото и той много ме боли, но ще го преодолеем.За кръга аз си признавам ,че досега нито единпът не съм учавствала, но имам желание този път да съм на линия :954 А що се отнася за часа, когато кажете аз съм за :524
Zozo,лично аз бих детоксвала в твоето положение.Мисля, че само ще си помогнеш, но това е мое мнение :mrgreen: Ти сама как се усещаш :?:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
mironi

Мнение от mironi »

Харесва ми идеята за кръгът. Не съм участвала в такова нещо, но ми се струва много готино. Чела съм за Рейки - там има подобни идеи. И всички твърдят, че има страхотен ефект.
Чери - помниш толкова много, намираш добра дума за всеки. Благодаря за което!
Вчера станаха 4 месеца от моята операция - чувствам се добре. При нея отстраниха 6 мимои. Много мислих дали да се оперирам. И смятам, че не сбърках. Но преди това се подложих на лечение, дадено от док и миомите понамаляха - поради което минах с лапароскопия, а не с коремна операция.
Сега целта е да не станат нови възли. Да оправим хормоналния дисбаланс и съответно голямата ми мечта - да стана майка. Извинете, че ви занимавам, но казват, че когато мечтите се пишат (освен да се мечтаят) - се сбъдват по-бързо!!! :954
Иначе да се похваля, че тази зима аз антибиотици не пих - благодарение на детокса, прополиса, ехинацеята и също така прием на Осцилококцинум - по една туба всяка седмица. Преди за една зима имах поне 3 приема на антибиотик. Толкова съм щастлива. Чувствам се страхотно. Мразя ги тези химии просто.
Има ефект всичко това - подписвам и с двете ръца!!!
Така че момичета - никакво отказване. Какво по-хубаво от това да сме здрави!
Zozo

Мнение от Zozo »

cvety_rz - благодаря за съвета. Аз на практика и сега съм си почти на детокс, само дето с течностите съм назад и с всичко всъщност. Със сигурност ще детоксвам, няма да се откажа, но се чудя какъв ще е резултатът от съчетание на химия и детокс... Както и да е, ще видим :))
Девойки, успешен старт на всички, които не са започнали, а на тези, които вече действат - да продължават все така!
:954
july1307

Мнение от july1307 »

Здравейте мили момичет,

Много се радвам че Ви има. Аз съм нова във форома, но съм правила досега 5 детокса. По принцип нямам проблеми с кг аз го правя със здравословна цел защото имам проблеми с цикала и от там май и бебока липсва, но това е друга тема. Чета Ви редовно и се консолтирам със Вас дори и задочно. Този месец ще детоксвам на 7 и 8 надявам се пак да е ползотворно. Успех на всички :524
pinzi

Мнение от pinzi »

Привет! Имам въпрос. Спозвам 90 дневната, за месец имам -4,5 кг, но съчетавам и с детокса. Миналия месец направих еднодневен детокс и едва след него ми се раздвижиха килата. Този месец съм решила да направя с грейпфурти и белтъци, защото толкова много плодови дни честно вече ми идват в повече... :oops: . Та въпросът ми е, може ли да включа и помело за разнообразие вместо грейпфурт ? Нали уж са почти едно и също.... И още се чудя дали да почна от утре и да ми е 3 дневен или да го направя само на 7 и 8.
deina0071

Мнение от deina0071 »

:923 Здравейте,сладурки :954 Първия ден на детокса ми е успешен,чак тази сутрин взе да ми действа ансола с пълна сила :1062 Този път плодовете са ябълки да видим и с тях как е:)july1307 лично на мен най-добре ми действа 3 дн. детокс.Ама в крайна сметка ти си знаеш,нека по-компетентните да кажат как се съчетава с диета.Дори и ден да е пак е по-добре.Аз също бях на зелева супа и сега я прекъснах за 3 дена,после пак и така.Успех на всички стартиращи днес :524 Чери-как си?За нас с теб днес е ден-2,нека е усмихнат,лек и перфектен детокс ден :329 :923 :329
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Привет, сладурки и честит детокс от мен! Преди малко си казах "наздраве" с ансолчето и сега чакам да мине половин час и да глътна каната с димящо вода. Зо помелото и аз бях задала такъв въпрос. Миналия детокс бях единия от днити на помело. По-тежък ми е от килограм, но пък много добре ми дойде на порцийки.
Явно всички сте в моето положение-в очакване на МЦ. Няма как, поне ще се прочистим здравата. И така важната част-започвам от 79 и ще си го правя живи и здрави по учебник. Банкета ми е в петък т.е. 9март и тогава и ще захранвам. И без това предпочитам повече да танцувам, отколкото да ям или пия... Ни знам само дали мога да си позволя чоша вино. Не искам да прецакам точно пък захранването, така че моля ви, пишете.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
tita

Мнение от tita »

Д-ра беше писал в книгата си, че е ОК да се пие по чаша вино, обаче задължително червено.

И аз днес взех лъжица английска сол, но не я разтварях във вода. Реших, че както се знам, ще ми се догади и може да върна бързо солта в мивката, затова първо солта в устата, после водата. :) За сега ефект - никакъв.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

lindorina написа:
vihrogonche написа: ... А на пълнолунието, на нашия прекрасен женски ден, предлагам в 12.00 часа на обяд да си направим КРЪГ - да, онзи вълнуващ и вълшебен кръг, в който всяка от нас мисли с добро за МецаБабаФорум и неговите потребителки :940 :940 :940
Вихърче,а не желаеш ли часа на този хубав позитивен кръг да си бъде,както първоначално му - в 15.15часа?
Мисля,че в началото като че ли бяхме по-задружни относно тази идея и имахме по-вече полза.Напоследък,като че ли се разсеяхме и не вложихме както трябва енергията си...да не говорим,че много от нас,които бяха в осоновата на идеята/визирам най-вече себе си/дори пропускаха датите.
Както и да е - не налагам мнението си, аз съм за болшинството
Важното е ,че ако се приеме присърце този мислен енергиен поток,от всичките краища но страната,може наистина всеки от нас да има добър резултат и да си помогне.
Обединявайки се така,мислено хванати за ръце,или по-точно енергийните ни полета преплитайки се в най-различни красиви цветове преливащи като окраските на дъгата или Божественият изгрев,образуващи един вълшебен кръг,ние ще изчистим негативното и ще се заредим с много свежи сили,добрина и позитивизъм! ...
Линди, аз нямам голям опит в кръговете, но помня, че веднъж участвах и беше просто НЕВЕРОЯТНО усещане! :524 Нека бъде в 15.15 часа! А каква е причината за този час? :1044 Наистина съм изпуснала :oops: Нарочно те цитирах толкова дълго, защото се подписвам под всяка твоя дума горе, и наистина искам този път да си направим кръг, и да стане ползотворна и красива традиция!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
zdravez

Мнение от zdravez »

Здравейте момичета!Присъединявам се и аз към вас!Смятам да детоксвам днес и утре, а на 8-ми да захранвам(дано не бъркам само).Ще бъда на портокали и англ.сол.Тази сутрин кантара показа 74,4 кг.Лек, усмихнат и ползотворен ден! :954
Заключено