Айде и второ включване, че да не опорочавам така хубавите снимки

.
Ели, радвам се, че намина...... аз така и предположих, че си се усукала здраво около здравословните си неволи и не ти се пише. Ама те.... хубаво би било да не си в центъра им. Оставам с впечатлени, че изрядно здрави хора просто няма...... Искаш бебенце, но получаваш друго. Искаш друго, а идва бебе..... Сигурно не може да се прави сравнение, обаче....... аз винаги си представям една кофти картина в такива моменти на усещане на липса.... представям си тежко болен човек, който знае, че губи живота си..... и живее с тази мисъл всеки ден! Е, все още ли мислиш, че имаш проблем?! Знам, че е нескопосано сравнение, но....... трбява да отскочиш от това.... да го надскочиш..... когато бебето дойде, ще имаш наистина проблеми

. Аз също съм динамичен човек и много добре те разбирам, когато ми казваш, че имаш нужда да се случват разни неща, за да си "в играта". Еми пожелавам ти ги..... докато все още сте без деца, ще ти се случват безпроблемно. После ще е зора..... повярвай ми!

Прегръщам те много силно и се опитай да не тъжиш....
Тита.... не се смях много, ама се удивих!

Още като ми каза, че модстваш в АУДИ форума и си те предтсавих зад волана на возило с емблема от 5 кръга

. Сигурна съм, че ще се справиш с шофьорския изпит - ето на листовките имаш страхотни резултати. Аз под сурдинка да си призная,че регулировчика и неговите знаци си ми е бяло петно от знанието ми за движението по пътищата :lol: :lol: . А съм карала курса 94-а година и след като взех книжката през 95-а, когато станах на 18, шофирам доста....... особено през последните 10 години. Я в тази връзка, можеш ли да ми кажеш на каква годишна възраст децата имат право да се возят на предна седалка?!? И какви са условията - възраст или ръст на детето, за да ползва помощна седалка, когато се вози в кола?
Аз нямам приятели, загинали в катастрофа,но преди 4 години по доста неприятен начин научих за смъртта на една съфорумка от дира, майка на 3 деца. След като около седмица не се беше появявала (а тя беше редовна), някой пусна линк от новинарско съобщение, че "Ж.З., майка на 3 деца е загинала в тежка катастрофа на пътя, след като шофиращият мъж (нейният съпруг) е загубил управлението на возилото и го е забил в крайпътно дърво..". Шокът беше огромен...
МариКо, ти спиш с властта, а?!

И после що ставали катастрофите по пътя......... ами те шофьорките само за инструкторите си мислят

. Какво стана с вашата кола?! Тежка ли е повредата?
Зорита, време е да преодолееш страха си... това - шофирането е бял кахър! Какви по-плашещи неща можеш да откриеш в ежедневието си? Не се поддавай на вменени ти кофти мисли - шофирането е за интелигенти хора, а ти си точно такава...... Не че не срещаме по пътя си и простаци, но те карат коли....
ШОФИРАНЕТО е нещо друго - то е усещането за колата..... Точно и затова съм сигурна, че Тита ще се справи от раз с нейния изпит!
Линдиииииии, знам я аз вашата котловина - Севлиевската! Винаги ми е огромно душевно наслаждение (егати и грубия израз!), когато се спускам към Севлиево откъм Ябланица...... Красиво, сгушено, прорязано от река, зелено, закътано и загадъчно. Но съм сигурна и за жегите, които стават там....
Цвети, да ти е жив и здрав съпруга! Нека все така се обичате и от тази любов създавате още прекрасни неща (дори и деца, ако това искате
)! Весел празник!