Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от Мърмори »

Получаваш 6, ама не пълно, защото позна само половината заигравка :222
tita

Мнение от tita »

Ехеее, каква хубава раздумка се е заформила тук. :)

Радвам се, че са тук старите кримки (така да се каже :plezya se ). Иначе е доста скучновато, дори и да намина за бързо през форума, като се види, че няма нови мнения и ми става някак тъпо (толкова ли на никой нищо не се е случило). Сега ви се радвам на споделените мисли. :954

mari_ko, тайничко се надявам да е минал малкия дявол покрай колата ви и всичко да се оправи без много допълнителни разходи и нерви. А относно онез мисли, дето спомена ... не е добре, че са се появили, но в някои ситуации, може би са правилните - поне са сигнал, че нещо трябва да се направи, за да се стигне до желана промяна. Стискам палци, нещата да се наредят по най-добрия начин. :940

Чери, споко ... всичко ще е ОК. То даже вече си е ОК, имайки предвид резорбираната миома ... ти си цяло чудо. :940

А аз най- накрая се реших да ставам шофьор (... Чери, не се смей ... много :955 ). Карам курса и тъкмо се чудя дали ще успея да се подготвя за теоритичния изпит само по информацията в нета, имам предвид четене на Закона за движение и решаване на онлайн листовки за 2012г. Някой ще даде ли съвет?

И за да не се чудят сега всички защо Чери се залива от смях, ще кажа че от доста години съм модератор в един голям автомобилен форум, но дори не съм и подкарвала кола до сега. :plezya se
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Тита, ти направо ме разби! :shock: :shock: Аз знаех, че ни изневеряваш в модстването, но тайно ти завиждах, защото си мислех, че си печена шофьорка, от ония дето опровергават мнението на мъжете за жените зад волана.От ония дето сами си сменят спуканите гуми, дето по звука на двигателя могат да сложат диагноза на колата. И ти завиждах, щото аз нашия хондюк даже не знам как да го запаля, камо ли да го подкарам. Един път ми се разпищя в ръцете и от тогава не смея да го пипна. Иначе поздрави за решението! Аз много,много искам ама не знам защо изобщо не ми стиска. Ама ще се преборя де!Някой слънчев ден.
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

tita написа:А относно онез мисли, дето спомена ... не е добре, че са се появили, но в някои ситуации, може би са правилните - поне са сигнал, че нещо трябва да се направи, за да се стигне до желана промяна.
О, Тита, ако имаш предвид мислите за развод :1062 , всъщност това е майтап. Такива мисли никога до сега не са ми минавали /и се надявам и в бъдеще да е така/, а през доста неща сме минали за 18 г.брак. Пък и може ли да съм толкова жестока, че да причиня на човека нещастието да сме разделени :1062
Между другото, гореспоменатият е действащ инструктор, така, че можеш да питаш за всичко, което се сетиш /тук, на ЛС, където искаш/.
tita написа:дали ще успея да се подготвя за теоритичния изпит само по информацията в нета, имам предвид четене на Закона за движение и решаване на онлайн листовки за 2012г. Някой ще даде ли съвет?
Довечера като се видя с Иван ще го разпитам по-подробно, но мисля, че ще можеш да се подготвиш.
Аз лично, като карах курса не съм ходила на часовете по теория и си взех изпита от раз, като единственото, което направих е да реша примерните листовки 3-4 пъти :1141
... Ааа :1139 и спах с инструктора :221 :221 :221
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

mari_ko написа:.. Ааа :1139 и спах с инструктора :221 :221 :221
:955 :955 :955 :1069 :1069 :955 :955

Е, те с това трябваше да започнеш!
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет привет и от мен :954 :954
Май май от много време не съм се вясвала тук :roll: :roll: Няма основателна причина, ама май май ме бе понапуснала музата за писане и за това така се получи.

Покрай мен няма много новости :221 Има старости :221 Все на същия етап си стоя с моите гинекологични проблеми, пак кисти има (макар и да са намаляли от противозачатъчните) и аз вече теглих майните - и на хомеопатията и на ограниченията с храните и на всичко...еми писна ми на капелата, да му се незнае, само дет не се въртя на носа си още....нищо не помага да се отърва от кистите. Ама квот такова, надявам се само яйчника ми да оцелее от набезите на тези кисти, щот ще ми трябва :221 :221 Вчера се срещнах с една моя позната, която не бях виждала толкова отдавна и като й разказах цялата си одисея и започнах да се смея...брей брей през какви неща съм минала и все още съм с всичкия си :1069 :1069 Голям базик, мога цяла книга да напиша по въпроса.
Оставих на заден план малко Гин. проблемите и се насалждавам на прекрасното лято. Вкъщи ни бяха на гости едни сладурчета - едно бебче на 8 м. и хлапенце на 4 г. Бяха ни 4 дена на гости и им се нарадвах много. Видях, че ми се отдава да се грижа за деца :1209 :1209 Беше хубаво да има бебе вкъщи, пък макар и за толкова кратко време. Тези 2 седмици все покрай мен приятлеки с бебета се навъртат и моят мъж вика ем белким да прихванеш и ти от тях. :955 :955 :955 Голям майтап пада. :955 :955 Ако ставаше толкова лесно и просто, ехейййй :955 :955
Уикенда ще ходим на вила някъде около Габрово и ще бъдем голяма компания. Ще се откъснем малко от Сф, ще подондуркаме едно бебче и ще си почина. Кеф на колеца ще бъде. :954 :954 Тази седмица ми беше много изморителна и трудна и чакам уикенда да си почина малко или поне се надявам да си почина малко. Та туй в общи линии покрай мен. Не бих казала, че има нещо динамично, а ми се иска. Искам да ми е интересно и да ми е различно и да не се притеснявам за здравословното си състояние.

Цвети, дано това да ви е трудния момент с болестите това лято с тази шарка, да минава и заминава и да се приключва. Много неприятно е да ти се развали хладилника, разбирам те, щот и моят вкъщи прави номера, някаква вода тече и се излива постоянно в кухнята и все трябва да се внимава да не се подхлъзне някой, щот голям зор ще бъде. Дано по-скоро ви обърнат внимание и успеят да дойдат да го оправят, че е по-добре да се закрепи положението със стария отколкото нов да се купува. Хубава е селската идилия, коят осте си създали :) и на мен ми се ще да имам такава идилийка, ама за сега на този етап това няма как да се случи.

Чери, радвам се за прегледа, че всичко е наред и положението с миомата се е подобрило. По-страхотна новина от тази здраве му кажи. :329 хубави поздравчета пускаш, много си активна, много дейна, абе направо дет вика Деси, функционираш на друга честота. Страхотна си :1209 Поздравления за старанието ти да се промениш и да не повишаваш тон, това си е една голяма трудност и си постигнала голям успех до този момент щом успяваш да се владееш. :326 :326 Все така да се справяш отлично с всичко и децата да те слушат без да се налага да им се вика.

Целувам ви много всичките :329 :923 :329 :923
ellyto

Мнение от ellyto »

Мари-ко, Мари-ко голям образ си ей :923 :923
Тита, поздравления за решението, което си взела. Стискам ти палци да успееш да се подготвиш така, че да вземеш изпита от раз. Ама да ти кажа не се съмнявам в теб, защото тук сме се събрали все оправни девойки и някак си не мога да подложа на съмнение успеха. :922 :922

Големи сте сладурки всичките. Много ви се радвам.
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Благодаря ви момичета за това че не ме забравяте и съм оставила някаква следа в душите ви, след като ви липсвам - дори да е и мъничко :329 :329 :329 :922 :922 :922
Зори, много е добър фона, не се притеснявай :1209 :922
Чериии, ела да видиш тук за какво става на въпрос :1062 - знам че навсякъде е горещо, но ние сме котловина и винаги тук е много студено и много горещо, т.е.в момента сауна без пари :1062
Хей, МарииииИИ, както винаги си голям сладур - драго ми е да се засечем по едно и също време - хойде да си обещаем да е по-често :222
На всички мецанки - хубав ден и много весели емоции :329
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
tita

Мнение от tita »

Мърмори написа:Тита, ти направо ме разби! :shock: :shock: Аз знаех, че ни изневеряваш в модстването, но тайно ти завиждах, защото си мислех, че си печена шофьорка, от ония дето опровергават мнението на мъжете за жените зад волана.От ония дето сами си сменят спуканите гуми, дето по звука на двигателя могат да сложат диагноза на колата. И ти завиждах, щото аз нашия хондюк даже не знам как да го запаля, камо ли да го подкарам. Един път ми се разпищя в ръцете и от тогава не смея да го пипна. Иначе поздрави за решението! Аз много,много искам ама не знам защо изобщо не ми стиска. Ама ще се преборя де!Някой слънчев ден.
Зори, и на мен не ми стигаше смелост, да не кажа че дори имах страх и то защото си знам каква съм разсейка. Освен това преди доста години, при катастрофа загубих много скъпи за мен хора и от тогава съвсем не исках да се уча да карам кола. Регистрирах се в ауди форума, защото се бях влюбила в Q7 ( дори понякога още ме бъзикат с тази моя слабост :D ), за да чета и науча повече за този модел Ауди и изобщо за колите с идеята, че повечето информация за двигателите ще е начин да преодолея стреса си. Така в един момент потребителите там ме избраха да им бъда модератор, въпреки че повечето от тях знаеха, че не съм шофьор. А там да си модератор не е сладка работа, като тук ... Има доста агресивни писачи, случвало се е и да ме изкарват извън нерви.
Предполагам щях да си остана само пътник, ако софийските шефове не бяха започнали, така отдалеч да ме подтикват, че е необходимо да съм шофьор. Не са ме притискали или поставяли условия, но ... си беше повече от ясно.
mari_ko написа:
tita написа: Аз лично, като карах курса не съм ходила на часовете по теория и си взех изпита от раз, като единственото, което направих е да реша примерните листовки 3-4 пъти :1141
... Ааа :1139 и спах с инструктора :221 :221 :221
:955 :955 еее, смях се с глас ... Всъщност вчера беше последния час от теорията и решавахме пробно листовки. Мога да се похваля ... ами, че аз съм готова за изпита - от макс 97 точки, все се въртя около 93 - 95. Изпита е с оценка "Да" ако са мин. 87 точките, обаче аз за собствено удоволствие, искам да взема теорията с макс точки. :954 Затова ще порешавам още малко листовки онлайн и ще се отида в някоя от следващите седмици. Виж с кормуването ми е по-трудно, но надявам се бързо да премине стреса. Инструктура ми е много спокоен и с голям стаж. Прилага едни педагогически методи, които и аз съм учила в методика на обучението, което ме развеселява и разсмива, но знам че ще ме научи.

Айдееее ... много се отпеснах. :D
Хубав и успешен ден от мен! ... и дано е по-прохладен :razz:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Яяяяяяя, каква :827 сте му сторили тук?! :1062 :940 :940 Има ли кафенце и бяло сладко?!? Или фрешче и овесени ядки? :D Ако няма, ето от мен:

[img]http://www.kulinarno-joana.com/wp-conte ... 130867.jpg[/img]

[img]http://4.bp.blogspot.com/_A3oFfKDC2E4/S ... 032010.jpg[/img]

[img]http://4.bp.blogspot.com/-2JTWnqvu62Y/T ... %D0%BE.jpg[/img]

[img]http://mir-restoratora.ru/xb/vv/uploads/2011/03/49.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Айде и второ включване, че да не опорочавам така хубавите снимки :1062 :1062 .

Ели, радвам се, че намина...... аз така и предположих, че си се усукала здраво около здравословните си неволи и не ти се пише. Ама те.... хубаво би било да не си в центъра им. Оставам с впечатлени, че изрядно здрави хора просто няма...... Искаш бебенце, но получаваш друго. Искаш друго, а идва бебе..... Сигурно не може да се прави сравнение, обаче....... аз винаги си представям една кофти картина в такива моменти на усещане на липса.... представям си тежко болен човек, който знае, че губи живота си..... и живее с тази мисъл всеки ден! Е, все още ли мислиш, че имаш проблем?! Знам, че е нескопосано сравнение, но....... трбява да отскочиш от това.... да го надскочиш..... когато бебето дойде, ще имаш наистина проблеми :) :) . Аз също съм динамичен човек и много добре те разбирам, когато ми казваш, че имаш нужда да се случват разни неща, за да си "в играта". Еми пожелавам ти ги..... докато все още сте без деца, ще ти се случват безпроблемно. После ще е зора..... повярвай ми! :1062 Прегръщам те много силно и се опитай да не тъжиш.... :922 :922

Тита.... не се смях много, ама се удивих! :954 Още като ми каза, че модстваш в АУДИ форума и си те предтсавих зад волана на возило с емблема от 5 кръга :D . Сигурна съм, че ще се справиш с шофьорския изпит - ето на листовките имаш страхотни резултати. Аз под сурдинка да си призная,че регулировчика и неговите знаци си ми е бяло петно от знанието ми за движението по пътищата :lol: :lol: . А съм карала курса 94-а година и след като взех книжката през 95-а, когато станах на 18, шофирам доста....... особено през последните 10 години. Я в тази връзка, можеш ли да ми кажеш на каква годишна възраст децата имат право да се возят на предна седалка?!? И какви са условията - възраст или ръст на детето, за да ползва помощна седалка, когато се вози в кола?

Аз нямам приятели, загинали в катастрофа,но преди 4 години по доста неприятен начин научих за смъртта на една съфорумка от дира, майка на 3 деца. След като около седмица не се беше появявала (а тя беше редовна), някой пусна линк от новинарско съобщение, че "Ж.З., майка на 3 деца е загинала в тежка катастрофа на пътя, след като шофиращият мъж (нейният съпруг) е загубил управлението на возилото и го е забил в крайпътно дърво..". Шокът беше огромен...

МариКо, ти спиш с властта, а?! :1028 :1028 И после що ставали катастрофите по пътя......... ами те шофьорките само за инструкторите си мислят :955 :955 :955 . Какво стана с вашата кола?! Тежка ли е повредата?

Зорита, време е да преодолееш страха си... това - шофирането е бял кахър! Какви по-плашещи неща можеш да откриеш в ежедневието си? Не се поддавай на вменени ти кофти мисли - шофирането е за интелигенти хора, а ти си точно такава...... Не че не срещаме по пътя си и простаци, но те карат коли.... ШОФИРАНЕТО е нещо друго - то е усещането за колата..... Точно и затова съм сигурна, че Тита ще се справи от раз с нейния изпит!

Линдиииииии, знам я аз вашата котловина - Севлиевската! Винаги ми е огромно душевно наслаждение (егати и грубия израз!), когато се спускам към Севлиево откъм Ябланица...... Красиво, сгушено, прорязано от река, зелено, закътано и загадъчно. Но съм сигурна и за жегите, които стават там....

:824 :824 :824

Цвети, да ти е жив и здрав съпруга! Нека все така се обичате и от тази любов създавате още прекрасни неща (дори и деца, ако това искате :) )! Весел празник!

:824 :824 :824
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено