Личен дневник - cchery

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Ася

Re: Личен дневник - cchery

Мнение от Ася »

:923
Дано днешният ден е хубав и пълен със слънце напук на лошото време :954
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

О, да, сигурна съм, че днес те чака нещо хубаво! Мисля, че може би ще имаш изненадваща, приятна среща с човек,който отдавна не си виждала, мисля, че ще бъдеш обградена с много любов (която вече си готова да видиш) и ти ще раздадеш също толкова много любов.
Днес е мрачно и дъждовно, но нека слънчицето изгрее в душата ти :954 :954 :954 Усещаш ли топлина? Пожелавам ти много,много усмивки днес ! Прегръщам те силно и знай, че дори в 23 ч. не си сама. Имаш телефон-използвай го :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:922 :922 :922 :922 :922 :922 :922

Благодаря, че бяхте мои събеседници!!!
Мърмори написа:Имаш телефон-използвай го :222
:221 :221

Ще се опитам...... сега ще му търся упътването за използване. :1069
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, а аз си мислех, че в къща с две деца винаги е доволно шумно, но явно съм бъркала.
И на мен ми се е случвало това - мигове на абсолютна, пълна тишина.
Обожавам ги. Тогава чувам мислите си. Разтварям се широко и някак усещам всичко около и вътре в мен пределно ясно.
Имам нужда лично аз от такива моменти на тишина, усамотение и релакс.
Примерно с чаша горещ чай в едната ръка и книжка в другата. Или кафенце в едната и личния ми дневник в другата ръка. Мммм, просто великолепно, направо блажено чувство!
Отпускащо е някак. Всичко е тихо. Вероятно е нощ. Тъмно е. Домашните спят. А ти си буден, сам, открит. Уж мълчиш, а всъщност не ти е никак самотно...
Много е приятно, обичам тези тихи нощни мигове, насаме с мен самата.
Знам ли, може би дневният шум и звуци така ме изпълват и изтощават понякога, че да остана сама на тихо ми се отразява безкрайно благотворно и успокояващо на нервната система.
Елисче, разбирам какво имаш предвид. И на мен ми се случва същото.
Черита, как се чувстваш сега, скъпа? Вече е април месец. Отдавна не си минавала оттук да се разпишеш за своя свят! :922 :922 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Чери, а аз си мислех, че в къща с две деца винаги е доволно шумно, но явно съм бъркала.
Е, и в най-добрите къщи с по 2 деца се случва и двете да спят по едно и също време и да е тихо :lol: :lol: . При нас това обикновено е към 23 часа, от когато е моя постинг.....
vihrogonche написа:Черита, как се чувстваш сега, скъпа?
О, тези състояния не ме държат повече от час-два.... и даже въобще ги няма денем. Обикновено вечер, когато съм изморена и много ми се спи, ми се случва.... рядко..... Но след стабилен сън, всичко отшумява.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:922 :922 :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Случи се така, че тъкмо днес погледнах към моята си темичка в този подфорум и видях "клеймото" на датата - април..... поне е тази година :lol: . Принципно личните дневници са си за това да са ЛИЧНИ. Няма как във виртуално пространство да пиша неща, които искам да останат за мене си. Но пък виртуалното пространство е точно за това да пиша за неща, които ме касаят лично, но заслужават да бъдат споделени. За това иде реч в настоящия постинг.

Винаги съм твърдяла, че животът е за това да бъде живян!!! До последен дъх! До последна капка кръв. Заради едно макар и малко финално мигване. За онова докосване, от което пари и боли, но оставя душата и сърцето пълни и задоволени... В общи линии цялото ми ежедневие, моментите, които "обитавам" напълно и докрай са все такива. Един нескончаем низ от стремглави емоции, всяка от които трудно би могла да намери общ език с другите.... Шарено, въртящо се кълбо от живи случки и истории, които ме карат да чувствам и мисля....

Чудя се как точно нишката на съдбата ме прати във виртуалния свят. Уж съм за това, животът да се живее реално. Навън. В лудницата. В бурята. Но...... ето, вече 10 години се подвизавам из страната от нули и единици :954 и уж не им се предоверявам, но те ме опровергават често-често. Долната снимка е поредното доказателство, което трябва да обори съмненията ми.....
Vino_Bunny.png
(1.02 MiB) Свалено 608 пъти
Едно случайно влизане във форума от преди 2 седмици иииии ето - тази седмица с Момчил ще си организираме wine&cheese-вечеря, полята с испанско вино, подбрано по вкуса на една приятелка.... Момиче, с което "се срещнахме" тук, но вече споделяме общата страст по виното и далеч не само това :222 . Бъни, ще кажа съвсем кратичко, че.... ти БЛАГОДАРЯ! Наистина ме трогна.... и продължавам да мисля, че не заслужавам това. Но дълбоко уважавам твоето решение и услието, което си положила тази бутилка да стигне до мен... уважавам всеки труд, макар и най-малкия, онзи труд, който е овенчан с неподправено желание. Благодаря!!!! :922 :922 :922

Междудругото, напълно съм наясно защо точно това вино си избрала...... :1062 - отговорът е очертан в синьото кръгче на долната снимка. :221 :221
DSC00234.png
(616.54 KiB) Свалено 608 пъти

Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Чери,щастливка си,че имаш такива приятели,те ни подаряват най-скъпите подаръци,а именно широка усмивка и истинско щастие в сърцата!!!!!
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Не си представям живота без истински приятели :922
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Чери, просто не знам какво да кажа! Много ме трогна с думите си!
Аз исках единствено да ти благодая за жестовете, които направи към мен!

А това :
cchery написа: Междудругото, напълно съм наясно защо точно това вино си избрала...... :1062 - отговорът е очертан в синьото кръгче на долната снимка. :221 :221
DSC00234.png
признавам си е чиста случайност! Изобщо не съм обърнала внимание на това съвпадение! Но пък вече ми е ясно на какво се дължи прекрасния аромат и вкус на това вино! :222

:922 :922 :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Плътно и гъсто вино, с дълбок послевкус... :oops: :oops: . Не съм никакъв разбирач, просто това усетих, това й написах. Хареса ми!!!! Препоръчвам! Най-добре с моцарела..... хубаво е да има и едни чери-доматчета :1062 наблизо. Баси, всичко, свързано това вино, се върти около думата чери....... :lol: :lol:
Бъни написа:Чери, просто не знам какво да кажа! Много ме трогна с думите си!
Аз исках единствено да ти благодая за жестовете, които направи към мен!
:923 :923 :329

Публикувай отговор