Нали си знаеш, офертата за транспорт важи, защото съм почти сигурна, че пак няма да пия, т.е. ще карамvihrogonche написа:Вече горя от нетърпение! :1211
Не, не знаех, СЪРДЕЧНО ТИ БЛАГОДАРЯ!!!danid написа:Нали си знаеш, офертата за транспорт важи, защото съм почти сигурна, че пак няма да пия, т.е. ще карамvihrogonche написа:Вече горя от нетърпение! :1211
Ако има други от Надежда да се чувстват поканени също
Аз ... май и себе си няма да доведа... излезе ми едно пътуване утре, за няколко дни... утре ще знам със сигурностdanid написа:Да не сме луди да си ги водим, като вие сте сами, може нещо чуждо да забършем
Аз нямам такава готовност, честно казано!cchery написа:Момичета, ще си разменяме ли подаръци?! И ще вземаме ли нещо на док и Юлия - не че знам дали ще дойдат?! Да го решим, че няма време! Чакам ви да се включите!![]()
Уф, стискам палци да се присъединиш към нас!Ql4e ZLAto написа:Аз ... май и себе си няма да доведа... излезе ми едно пътуване утре, за няколко дни... утре ще знам със сигурностdanid написа:Да не сме луди да си ги водим, като вие сте сами, може нещо чуждо да забършем
Да де - това се имаше предвид - нещо от по два-три-пет лева!vihrogonche написа:Аз нямам такава готовност, честно казано!cchery написа:Момичета, ще си разменяме ли подаръци?! И ще вземаме ли нещо на док и Юлия - не че знам дали ще дойдат?! Да го решим, че няма време! Чакам ви да се включите!![]()
Но нямам нищо против някакви сладурски символични подаръчета