Браво за сьомгата, наистина звучи ... ммм, апетитно
Днес понеже ми е ден на варива, а и обещах да оризя, ето, че ядох от ориза с тиквичките току-що, но хапнах и малко зелена салатка. На закуска - вода, кафе и ябълка.
За вечерята още не съм мислила и честно казано се чудя какво да сготвя... аз ще си карам с ориза, то е ясно... но на Хри и на Алекс какво ли да спретна?
Колкото до тиквичката като зеленчук - не знам какво да те посъветвам, Ани. Аз по принцип обичам тиквички, както и да ги направя. Моите хора вкъщи - също. Винаги си ми стават вкусни. Може би ти самата недолюбваш вкуса им, затова ти стоят незавършени?
Правила съм ги пържени с кисело мляко и чесън, както и на фурна с ориз, понякога ги пълня като лодки със зеленчуци, кайма и ориз, друг път ги пека, оваляни в брашно, във фурната. Все са си ОК по мой вкус.