Охооооооо, привет от ПОД-ова Анелия!!!

Честно казано всичко за днес вървеше срещу мен и моя ПОД и за малко да си остана на тавана. Но все пак след акробатични изпълнения от страна на моя мъж и моя колега, свареният камънак, иначе наречен кафяв ориз, е при мен в офиса и все още не е бутнат! Защото изпих 1 литър сок от ябълки, моФкови и портокал, 1 литър вода, едно кафе, изядох един голям грейпфрут и глад не чувствам. Но поради факта, че ще трябва да си тръгвам след около час и половина, ще хапна - иначе рискувам да ограбя някоя сладкарница.
В интерес на истината..... разбрах защо съм имала зверски апетит миналата седмица - била съм в ПМС и даже и не се усетих

. Което е ок и всъщност искарах най-спокойния си ПМС от години насам, благодарение на факта, че не знаех че съм в такава фаза. Лошото е, че кантарев тази сутрин ми се хилеше с едни 72,2 кг

... но както са казали древните, най-добре се смее този, който се смее последен - а да видим аз утре колко кила ще му кача отгоре

.
Въпреки, че оризът ми седя цяла нощ накиснат, тази сутрин отново се свари трудно...... Ама това да му е проблема.
Освен Гери, кой още е ПОДов днес?!?! Видяхте как сме трогнали док с пожеланията си за рождения му ден -
тук?!?