Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Dari09

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от Dari09 »

vihrogonche написа:Дари, още захранвам след житния режим.
Но отсега искам да си планирам подходящо време за ПОД :)
Би ли ми помогнала, моля? Примерно отново да го направим заедно или пък по време на някоя от лунните фази?
Вихърче, нали знаеш, че съм с теб! :923 Съгласна съм за фазата на луната - нека да го направим в сряда. А и ще са минали още два дни от захранването - мисля, че ще бъде подходящо, а и е време за въвеждане на ориза.
deina0071 написа:Ами и аз се чудех за днес,ама реших в сряда да си направя ПОД-тогава е фаза.Та ако има желаещи да не съм сама :923
Отсега виждам, че няма да сме сами - Дейна, с теб сме! :524
Тук е гадно и мъгливо, но на мен ми е едно такова леко и и усмихнато, затова ви го пожелавам и на вас!
ЛЕК, УСМИХНАТ И УСПЕШЕН ДЕН, МОМИЧЕТА! :954 :954 :954 :329
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Пишете ме и мен за сряда!
nadetoabromova

Мнение от nadetoabromova »

:329 И аз съм с вас във сряда :fan .Ейййй ама така ме вдъхновявате че чакам с нетърпение подовете и детоксикациите да не казвам пък за резултатите мнооого ми е кеф :954 .Лек ден на всички :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Добре, в сряда и аз ще ПОД-вам :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Привет!
Аз съм на ПОД-а. Метнала съм се яко :mrgreen: Децата ще ме довършат преди това :1062
За сряда - ми може и тогава, защо пък не :954 Ще имам ден почивка между двата, та няма да си забавя метаболизма.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Охооооооо, привет от ПОД-ова Анелия!!! :421 :421 :421 Честно казано всичко за днес вървеше срещу мен и моя ПОД и за малко да си остана на тавана. Но все пак след акробатични изпълнения от страна на моя мъж и моя колега, свареният камънак, иначе наречен кафяв ориз, е при мен в офиса и все още не е бутнат! Защото изпих 1 литър сок от ябълки, моФкови и портокал, 1 литър вода, едно кафе, изядох един голям грейпфрут и глад не чувствам. Но поради факта, че ще трябва да си тръгвам след около час и половина, ще хапна - иначе рискувам да ограбя някоя сладкарница.

В интерес на истината..... разбрах защо съм имала зверски апетит миналата седмица - била съм в ПМС и даже и не се усетих :1062 :1062 :1062 . Което е ок и всъщност искарах най-спокойния си ПМС от години насам, благодарение на факта, че не знаех че съм в такава фаза. Лошото е, че кантарев тази сутрин ми се хилеше с едни 72,2 кг :oops: :oops: :mrgreen: ... но както са казали древните, най-добре се смее този, който се смее последен - а да видим аз утре колко кила ще му кача отгоре :221 :221 .

Въпреки, че оризът ми седя цяла нощ накиснат, тази сутрин отново се свари трудно...... Ама това да му е проблема.

Освен Гери, кой още е ПОДов днес?!?! Видяхте как сме трогнали док с пожеланията си за рождения му ден - тук?!? :326 :326
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Аз, аз, аз! До сега на 4 мънички ябълки и чаша от водата на ориза. Днес в училище нямахме ток и съм доста назад с чая. След мъничко отивам в ДГ да правим мартенички заедно с децата.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

И аз бях до сега, ама смятам да прекъсна.......дано поне не се освиня, че съм нещо не на себе си :126
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Днес убедих и майка ми да направи ПОД за първи път. Сега говорихме по телефона и каза, че се чувства много добре. От страх да не прекали си изяла само половината ориз :plezya se .

Майка ми е на 61 години, а преди две години направи масивен инфаркт, с доста сериозни последици. Дали от стреса или от лекарствата не знам, но за това време качи 25 килограма /при условие, че е изключително внимателна към това какво и колко яде/. По препоръки от книгата на Доктора, от днес започна да пие гореща вода и да прави редовно ПОД. Споделям всичко това, защото може да бъде полезно за някого. Ще пиша по-нататък как се развиват нещата.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Цони, и аз като тебе много се зарадвах, когато майка ми жити няколко дена :954
Диде, хапни си салатка, но не се натъпквай.Каквото и да е станало не си струва едно преяждане, защото нямада помогне :923 . Казва ти го една препатила глава :328 И аз сега опекох един еврейски сладкиш с ябълки и канела и така приятно ухае из цялата къща :981 Фамилията така сладко си хапва....но по това време на деня и то сладко не е за мен :1053 Дет се вика и утре е ден .... :622 :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

droidd написа:И аз бях до сега, ама смятам да прекъсна.......дано поне не се освиня, че съм нещо не на себе си :126
Диди, надявам се неприятностите вече да са зад гърба ти! :923 :923
Сиренце написа:Днес убедих и майка ми да направи ПОД за първи път. Сега говорихме по телефона и каза, че се чувства много добре. От страх да не прекали си изяла само половината ориз :plezya se .

Майка ми е на 61 години, а преди две години направи масивен инфаркт, с доста сериозни последици. Дали от стреса или от лекарствата не знам, но за това време качи 25 килограма /при условие, че е изключително внимателна към това какво и колко яде/. По препоръки от книгата на Доктора, от днес започна да пие гореща вода и да прави редовно ПОД. Споделям всичко това, защото може да бъде полезно за някого. Ще пиша по-нататък как се развиват нещата.
Цони, аз със сигурност ще следя информацията за майка ти - едно огромно браво на нея, че се е навила да действа по препоръките на док! :326 :326 :326
cvety_rz написа: И аз сега опекох един еврейски сладкиш с ябълки и канела и така приятно ухае из цялата къща :981 Фамилията така сладко си хапва....но по това време на деня и то сладко не е за мен :1053 Дет се вика и утре е ден .... :622 :1062
Цвете, сподели рецептата за този еврейски сладкиш, моля! :954 :954 Аз голям кулинар няма да стана, но обичам да пека разни неща - питки, сладкиши, пърленки......

Моят ПОД си беше стандартен - ориз, зелена салатка за вечеря и като плодове 1 грейфпрут, 1 и половина райска ябълка и ...... май това. Водата стигна и мина 2-а литра, а и да не забравяме единия литър пресен сок от морков и ябълка. Мисля, че съм на 6 просто... ама кантарев дали е на същото мнение кой го знае :1062 :1062 ?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено