ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Mrav4o

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от Mrav4o »

Здравейте. Пиша на бързо, без да коментирам. После или утре ще чи разкажа на дълго и широко какво става с мен.

Фю, благодаря ти.

Почерпете се за здравето на моя съпруг:

[img]http://www.segabg.com/online/IMG/2563/0271-large.jpg[/img]
[img]http://farm1.static.flickr.com/49/10726 ... 365d3b.jpg[/img]

Вер, Линди, честито и на вашите рожденници. Извинете м, че съм толкова скромна но бързам, ще излизам, макар и мъгливо няма как, дано само бебо не се разболее.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА МНОГО ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, ТОВА Е ХУБАВО БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
При нас нищо ново гледаме се с Крисчо, утре сме на преглед при УНГ че нали нещо беше закъсал с ушетата, надявм се вече всичко да е отшумяло, то като не може да си каже детето, кака днес сутринта ме изненада боляло я очето, погледнах нищо не ми се видя,промих два пъти със сребърна вода и това е! Дано няма изненади!
Чери много хубави снимки от Пловдив, гледам добре сте си изкарали, смятам че е супер готино да се разнообразяваш извън София! Поздрави на Коки и Бела много са сладки и двамата!
МАРИ ЖОЛИ не те виждам нещо :D
Весел и слънчев ден на всички
valrus

Мнение от valrus »

:923 Еееееее,Чери,така готино си представила моя роден град Пловдив.Та нали само аз съм Пловдивчанка,така и не се намери пловдивска група.Ама така драго ми стана като разглегдах снимките. :326 :923 Като имам време да се понауча и аз ще качвам снимки.Абе доста студенти е имало като чета(в Пловдив).Ама и времето ни е по-хубаво от софийското,а :423 :1062 Хайде стига,само не разбрах защо*очила,тежкарлък* :oops:
Mstar

Мнение от Mstar »

Честит Рожден Ден !
:526 :823 :1003 :1007 :526
Мила Мони да си мнооого здрава и щастлива!
Вер , честито и на теб! Много щастие и любов желая!

Линди - желая на съпругът ти много здраве и успехи!Да те слуша и целува, и прегръща и....... :329 :1104

Мравчо - и на твоят любим желая здраве и успехи!Много любов и щастие! :1108
mimoza

Мнение от mimoza »

valrus написа:Еееееее,Чери,така готино си представила моя роден град Пловдив.Та нали само аз съм Пловдивчанка,така и не се намери пловдивска група
Ее,Вал,ами мен къде ме забрави!То верно ,че не съм писала отдавна ,но все пак....И аз съм в Пловдив :329 !
mimoza

Мнение от mimoza »

Чери,само няколко думи за пребиваването ви в Пловдив,което видях от снимките-пълноценно прекарване,безгрижни игри,весели и щастливи деца,удоволетворени родители!Стопените неврони :1044 ,абе не ги видях никъде :) !Изобщо,много ви се радвам!
mimoza

Мнение от mimoza »

Ех,момичета, :224 !Здравейте на всички!
Много ми липсвате,старая се да ви чета ,но признавам си,много съм пропуснала!
Ще гледам да ви навестявам по-честичко! :923 :923 :923
Ver

Мнение от Ver »

Мимозка, радвам се да те видя виртуално при нас :)
така, пост по пост, ще ти се смени ранга скоро :222
Айде, по-честичко ни навестявай!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравейте, днес и аз пиша без да съм ви чела, но това ще бъде поправено. Влизам за малко, за да честитя едни хубави празници:
Вер, Мравчо, Линди, да са ви живи и здрави рождениците! Нека животът им бъде пълноценен всеки ден, не само днес на празника, пълен с усмивка, подадена ръка, обич и приятелство! А специално за Моника - и с малко вълшебство!
[img]http://www.animacii.net/images/stories/ ... /n1573.gif[/img]
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Хелоуууу, Меченца и МецАнки! Хей ма на, тя Черитка ме проверява отвреме навреме къде изчезвам, държи ме изкъсо под око. :221 Попрочетох тук-там какви сте ги сътворили и искам да ви кажа, че това наше местенце придобива все повече уютност и подреденост, разраства се умножаваме се все повече, атмосферата е много приятелска. Много ми е хубаво на душичката. Много си ви обичам всички :329
Утре ще попиша повече, че много ми се приспа нещо. Не съм спала от три нощи, Моника пак ми прави едни пристъпи, ужас :126 Отвикнала съм от нощното ставане, дано тая нощ да е по-спокойна. Иначе я водих при личната, каза, че гърдичките й са чисти и спокойни, само гърлото е леко зачервено и от време-навреме някой прозрачен воднист сопол се появява. Продължавам си нашето лечение пък дано да се оправя вече.
Лека нощ ви пожелавам, утре пак ще гледам да намина. :329
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро от мен, ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ, аз ще бързам да заведа Алекс на детска и после право до Вербена че са пуснали ехинацея да се заредя!
Честит рожден ден Вили бъди здраво весело и усмихнато дете, весел празник :1009 :824 :1092
Заключено