Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
ellyto

Re: Моята тренировка

Мнение от ellyto »

уж нямаше да правя клекове :221 :221 обачче си пуснах тренировки 2 уж кратки, обаче толкова много клекове имаше, че на втората им теглих майните :221 :221 ама пак сигурно направих 100 баси :221 :221 ще си карам на Шон и това е...но той пък има много лицеви - което е другото ми "любимо" упражнение, от което също миналата седмица имах ужасна МТ...абе МТ да искаш...лесно се постига.. :221 :221
Деси съветвам те да пробваш за 10 минути тренировка, която да гледаш от инструктор. Така ще ти е доста по-пълноценно, от клековете и коремните преси дето правиш заедно с някакво разтягане. Има в тубата много, ако искаш ще ти пусна линк към кратки интензивни тренировки, които имат поне за мен повече смисъл. Но ако не те влече, няма лошо да си правиш и това, което ти си си решила.
cchery написа:Наскоро прочетох нещо, което беше долу-горе в този дух: странно е ако не си измиеш зъбите преди лягане, но защо тогава хората не се чувстват също така некомфортно, ако не се погрижат и за останалата част от тялото си като тренират!?!?
М да така е реално...защото навика си е навик.. хубаво е децата да виждат личен пример и да се учат от това, тогава на нашите години няма да имат този проблем със спорта
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси, точно така е, аз си харесах много РУМИ, обаче проблемът с лаптопът си стои, а таблетът ми тази сутрин беше без батерия, така че пред мен стоеше изборът - или без гимнастика, или си тренирам по моему - е, аз реших да си направя моята измислена сутрешна тренировка, пред това изобщо да не се раздвижа, преди да тръгна за работа :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ели, верно ли по 100 клека :1215 Милост нямаш към себе си :1062
И аз да си помрънкам.Цялото тяло ме боли.То не бе мускулна не бе чудо.Не, че ще спра с тренировките, но друго си е човек да сподели колко му е тежко :mrgreen:
Деси, добре започнала отново :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
ellyto

Мнение от ellyto »

cvety_rz написа:Ели, верно ли по 100 клека Милост нямаш към себе си
И днес имам леко опъване в мускулите на дупето...с тея клекове :221 :221 хубаво, че миналата седмица имах мускулна на същото място, че сега да е малко по-леко.

Аз днес реших да направя този път от една друга тренировка нещо и в началото си викам егати бъзика то нищо работа :221 :221 :221 :221 ммм да докрая бях изплезила език и цялата бях мокра...
Ето да видите част от упражннеията от тази програма...някой от тях ги правих и аз или поне се опитвах, защото ми се мести постелката и не е много ясно какво точно се получава :221
[youtube]32uK5wDQf9s[/youtube]
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Аз дадох заявка, че ще тренирам и по време на престоя в Барселона, но не ми се получи. А никак, ама никак не ми се искаше да прекъсвам..., но туй то! Все пак поне като малка утеха ми остава факта, че в момента съм със силна мускулна треска на супер странни места, дето не съм и предполагала, че мога да почувствам напрежение... Толкова много ходене не бях ходила от страшно много време! И през поне половината време с 13 допънителни килограма - т.е. Марти! Милия ми, героиски издържа, нищо че вечер заспиваше като заклан... :D Утешавам се с факта, че през изманилите дни не ми е липсвала активност. Като се прибера продължавам от където бях спряла.
Цвети, много ми хареса това, което си написала за навиците! Съгласна съм на 100%! Просто понякога на хората им отнема време да го осъзнаят!
Ели, клековете до долу ли ги правиш или както ги показва Руми примерно?
Никога не е късно за ново начало!
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет,

Как сте днес, живи ли сте :221 ?
Аз днес отново правих подобна на тази тренировка, която вчера ви пуснах - беше общо 33 минути със загрявка и разтягане, 5 кръга, всеки кръг 4 упражнения по 30 сек, като тези упражнения се повтарят 2 пъти...абе щях да пукярдисам, много ми беше трудно...егати. На 3 пъти спирах да поседна да си поема въздух, уж само 4 упражнения на кръг, обачеее....майкооо...луда работа :221 :221 малко съм като разглобена :221 Събота и неделя почивка, като ще се възползвам на макс от сауната да разпусна...

Бъни, не е нужно да се претоварваш и с тренировки. Наслаждавай се на екскурзията си, нали ходиш пеша цял ден, няма какво да го мислиш....като се прибереш продължаваш оттам където си била преди тов аи толкова. разходките и обикалянето по цял ден са си достатъчно натоварващи.
Клековете ги правя - ами някои до долу, друго така, че бедрата да са паралелни, трети просто клякам до където мога...според зависи колко клекове има в тренировката :221 :221
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

ellyto написа:Привет,
Как сте днес, живи ли сте :221 ?
А бе мърдаме, но трудно :1062 :1062 :1062 Аман от мускулна :955 :955 :955
Днес сутринта не можах да тренирам и се каня вечерта да я свърша тази работа, но определено ми е по добре, когато започна деня тонизирана с упражненията.
Бъни, я да се наслаждаваш на почивката :1058 Упражненията и Руми са си тук.Няма къде да избягат.Дет се вика после цял живот това ще правиш :221
Десинко, мила, ти какви ги свърши днес?
И Чева нещо ми се губи :roll:
Ох, Ели, направо ме заболява :1056 само като те чета с тези клекове.На мен пък са ми неприятни тези планкове.Не мога да обясна защо :1044 Не са нещо трудно
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Никакви, Цвети! :328
ellyto

Мнение от ellyto »

Деси, губиш форма като по-дълги почивки правиш...навий си волята и просто прави нещо, незвисимо дали ще са 5 минути или 10 - пак по-добре от нищо..

Аз определено препоръчвам UFC за тренировка. Миналата седмица имах мускулна и реших събота и неделя да си почина. И си починах с изключение на това, че направих клекове (може би 15 общо на брой) с лост 25 кг поне, а пък вчера с 35 кг :221 :221 и разбира се така нямаше шанс да ми мине мускулната на дупето...но днес сутринта станах и направих поредната тренировка....блузката ми беше мокра та мокра, после още сума и време пот се ля от мен, докато ми се успокои тялото, че тренировката е свършила. До сега май толкова много пот от нито една друга тренировка не се е ляла така, а не е като да не съм правила някакви труднички :221 :221 харесва ми определено. Даже реших, че трябва да ми се прибере още дупето и бедрата и ще правя за тях изолирано някакви упражнения. Едно от тях е:
[youtube]SEdqd1n0cvg[/youtube]
Само, че на 1 крак, но май не си вдигам дупето толкова нависоко, ще пробвам. И другото са клекове с пудовката.
[youtube]YMWwvSI9njY[/youtube]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да, Елито, виждам, че си права. Днес не съм правила тренировка. В цикъл съм и не се чувствам никак добре.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

При мен нищо ново.Продължавам с тренировките.С тия клекове и напади усещам утре как краката утре ще са ми трудно подвижни :lol:
Публикувай отговор