Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
deina0071

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от deina0071 »

Добро утро,тук съм-на ПОД съм,няма мърдане.Ориза е сварен,чая също и се започва :plezya se
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Фалстарт 3 бонбоба "Сезони" в моята уста. :lol:
Гонят ме и едни мисли за едни мекичета... :1069
Не е истина !
Обаче имам вече и един грейпфрут в изядения актив. :1062
Продължавам.
Имам кивита , много ги обичам. :1028
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Добро утро!
И аз не стартирам. Ще ви подкрепям морално и с прегръдки :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз съм на линия. В офиса си имам ябълки, портокал и порция сварен ориз със зелени подправки :)
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
nadetoabromova

Мнение от nadetoabromova »

:329 На линия съм до сега на едно кафе със стевия,0,500 топла вода ,един литър чай мента и мащерка,един портокал.За обед бял ориз със копър и чили .За сега добре до довечера ще видим :fan
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Привет мацки.Днес и аз съм на линия.Тези дни обаче мъжо си дойде и от това дето бях свалила,май пак си го качих на мястото... :126 ,Понеже съм и в м.ц.,та и съм подута,като балон.до момента още нищо не съм яла или пила,но отивам да си правя ориза и да си правя и чай.Защо,обаче само аз немога нещо с тая димяща вода :cry: ,пак ще се пробвам и дано този път да успея.Иначе ходя редовно на фитнес,но тези дни ще пропусна,смятам да си правя упражнения във вкъщи и от другата седмица,пак да съм в залата.
Момичета УСПЕХ на всички днес,дайде и утре всички да се похвалим с добри резултати.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Успех на голямата групичка ПОД-ващи днес :524 Аз ще съм от групата за овации и подкрепа :954 Направо ви се радвам като чета какви резултати имате за един ден.Вчера например като погледнах Чери има - 2,200 кг. за понеделник :) Аз за 4 дена на плодове бях - 2 кг. :1062 така, че мили ми мецанки дерзайте.Има смисъл и то голям :923
И аз така - ще съм в комисията за наблюдение и регистрация на ПОД-овЕ! :1062 :1062 Цвети, този мой резултат е мисля от задържана храна и течности... т.е. наистина като се изтеглих бях 72,2, но само 20 минутки след това ми се ходеше толкова много по малка нужда, че щях да слизам да бутам метрото да върви по-бързо :1062 :1062 . Да не говорим за "големите обиколки" с белия кон.... :oops: :oops: Така че мисля, че реално съм почнала на по-малко килограми. Обикновено се тегля след като съм ходила до тоалетна и т.н., но в случая изпих поне 2 големи чаши с вода, защото вечерта бяхме яли солено, чаша с прясно изцеден сок и 1 кафе....... сещаш се, че всичко това не е било реалното ми тегло и е било готово за "изхвърляне". Айде стига толкова, приключвам с въведението. :955 :955

Да се и похваля - явно добре съм се захранила вчера, защото тази сутрин си бях 70,3 кг (за инфо вчера след ПОД-а в понеделник бях 70,0 кг) и това е нещото, което най ме радва. Защото аз свалям с ПОД - това е безусловно, но мнооооого трудно задържам!!!

И минавам да окуража всички, които са се хванали да люшнат хорце на ПОД-а :mrgreen: :mrgreen: .
grigorovi написа:Добро утро! Хайде на ПОД!!!
Иско, чакам те на отчет и "ДО СТЕНАТА" - що ли ми се струва, че вече има с какво да се похвалиш :roll: :roll: :roll: :razz: ?
deina0071 написа:Добро утро,тук съм-на ПОД съм,няма мърдане.Ориза е сварен,чая също и се започва :plezya se
Уау, Дейна, ти май най-бързо се развиваш, имайки предвид и темичката ти в "ДО СТЕНАТА" - много ти се кефя! Мен си ме мързи най-неблагородно :lol: да правя втори ПОД в рамките на 1 седмица.
Cheva написа:Фалстарт 3 бонбоба "Сезони" в моята уста. :lol:
Гонят ме и едни мисли за едни мекичета... :1069
Не е истина !
Обаче имам вече и един грейпфрут в изядения актив. :1062
Продължавам.
Имам кивита , много ги обичам. :1028
Чева, просто........... респект, че въобще не се отказваш от всичко, което постигна и изгради..... Ти си страхотен пример. :326 :326
vihrogonche написа:Аз съм на линия. В офиса си имам ябълки, портокал и порция сварен ориз със зелени подправки :)
Деско, и на теб едно голямо браво. 10 дена на житене, вече шести ден захранване след житото, а сега и ПОД! Май-май, скоро ще пишем темичка за силата на ДЕТОКС-а и ПОД-а да каляват и изграждат стабилна психика и култура на живот!

Гледам, че Надето надзърта и тя в темичката :954 :954 , а ти Гери е достатъчно, че си с нас!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

мама на мария написа:Привет мацки.Днес и аз съм на линия.Тези дни обаче мъжо си дойде и от това дето бях свалила,май пак си го качих на мястото... :126 ,Понеже съм и в м.ц.,та и съм подута,като балон.до момента още нищо не съм яла или пила,но отивам да си правя ориза и да си правя и чай.Защо,обаче само аз немога нещо с тая димяща вода :cry: ,пак ще се пробвам и дано този път да успея.Иначе ходя редовно на фитнес,но тези дни ще пропусна,смятам да си правя упражнения във вкъщи и от другата седмица,пак да съм в залата.
Момичета УСПЕХ на всички днес,дайде и утре всички да се похвалим с добри резултати.
Петя, аз също бях "качила" доста покрай МЦ - оказа се имено това! Иначе димяща вода....... цък :1053 . Аз пия или по-често НЕ пия :1062 :1062 чайове! Т.е. имам ПОД-ове без чай и димяща вода - само обикновена.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Dari09

Мнение от Dari09 »

Само да се запиша и аз. Туууук съм! 2 чая, кафе и грейпфрут до тук. След малко ще хапна и част от ориза. За работата следобяд ще си взема ябълки, че ми е по-лесно. Сега съм се развихрила с едни тестове за учениците, така че до довечера!
ЛЕК,УСМИХНАТ И ЗАРЕДЕН С ДОБРО НАСТРОЕНИЕ ДЕН! :954 :954 :954 :329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:
vihrogonche написа:Аз съм на линия. В офиса си имам ябълки, портокал и порция сварен ориз със зелени подправки :)
... Деско, и на теб едно голямо браво. 10 дена на житене, вече шести ден захранване след житото, а сега и ПОД! Май-май, скоро ще пишем темичка за силата на ДЕТОКС-а и ПОД-а да каляват и изграждат стабилна психика и култура на живот!
Еееей, Чери! :329 Благодаря ти, дано :524 Сега да ви кажа за ориза, изглежда съм му сложила повечко къри и съм го подлютила :1069 Нищо, така от лютото не усещам, че е безсолен.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Хайде, момичета, не остана, макар сега да започва тежката част - домочадието да
яде, а ние само да преглъщаме. :)
Но много сме , силни сме ! :923
Чери, :224 !!!
След като прочетох тази статия , която е превод по материали от руски сайтове,
съм повече от мотивирана да правя разтоварващи дни. :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"