cvety_rz написа:Успех на голямата групичка ПОД-ващи днес

Аз ще съм от групата за овации и подкрепа

Направо ви се радвам като чета какви резултати имате за един ден.Вчера например като погледнах Чери има - 2,200 кг. за понеделник

Аз за 4 дена на плодове бях - 2 кг.

така, че мили ми мецанки дерзайте.Има смисъл и то голям

И аз така - ще съм в комисията за наблюдение и регистрация на ПОД-овЕ!
Цвети, този мой резултат е мисля от задържана храна и течности... т.е. наистина като се изтеглих бях 72,2, но само 20 минутки след това ми се ходеше толкова много по малка нужда, че щях да слизам да бутам метрото да върви по-бързо

. Да не говорим за "големите обиколки" с белия кон....

Така че мисля, че реално съм почнала на по-малко килограми. Обикновено се тегля след като съм ходила до тоалетна и т.н., но в случая изпих поне 2 големи чаши с вода, защото вечерта бяхме яли солено, чаша с прясно изцеден сок и 1 кафе....... сещаш се, че всичко това не е било реалното ми тегло и е било готово за "изхвърляне". Айде стига толкова, приключвам с въведението.
Да се и похваля - явно добре съм се захранила вчера, защото тази сутрин си бях
70,3 кг (за инфо вчера след ПОД-а в понеделник бях 70,0 кг) и това е нещото, което най ме радва. Защото аз свалям с ПОД - това е безусловно, но мнооооого трудно задържам!!!
И минавам да окуража всички, които са се хванали да люшнат хорце на ПОД-а

.
grigorovi написа:Добро утро! Хайде на ПОД!!!
Иско, чакам те на отчет и "ДО СТЕНАТА" - що ли ми се струва, че вече има с какво да се похвалиш

?
deina0071 написа:Добро утро,тук съм-на ПОД съм,няма мърдане.Ориза е сварен,чая също и се започва

Уау,
Дейна, ти май най-бързо се развиваш, имайки предвид и темичката ти в "ДО СТЕНАТА" - много ти се кефя! Мен си ме мързи най-неблагородно :lol: да правя втори ПОД в рамките на 1 седмица.
Cheva написа:Фалстарт 3 бонбоба "Сезони" в моята уста. :lol:
Гонят ме и едни мисли за едни мекичета...
Не е истина !
Обаче имам вече и един грейпфрут в изядения актив.
Продължавам.
Имам кивита , много ги обичам.

Чева, просто........... респект, че въобще не се отказваш от всичко, което постигна и изгради..... Ти си страхотен пример.
vihrogonche написа:Аз съм на линия. В офиса си имам ябълки, портокал и порция сварен ориз със зелени подправки

Деско, и на теб едно голямо браво. 10 дена на житене, вече шести ден захранване след житото, а сега и ПОД! Май-май, скоро ще пишем темичка за силата на ДЕТОКС-а и ПОД-а да каляват и изграждат стабилна психика и култура на живот!
Гледам, че
Надето надзърта и тя в темичката

, а ти
Гери е достатъчно, че си с нас!