Здравейте!
Декс, старост-нерадост викаш

. Мани ами и аз вчера си усуках лявата китка на фитбола.... и ще почивам до другия понеделник. А пък косата ми е ..... почти 1/3 бяла

- кофти работа, но това е! И аз не искам да остарявам, не че не съм наясно с тази тенденция в развитието ми :lol: . Но и не мога да кажа, че ми е приятно..... Разбира се, здрави сме, което не е за пренебрегване!
Елисче, радвам се да те видя сред редиците. А още повече се радвам за това, че ще успеете да дойдете с Боби на коледното тържество..... мисля, че ще се получи перфектно!
И на теб много ти се струпа с отсъствието на Боби от вкъщи - точно както стана с Марчита.... Нямам идея как аз бих се чувствала в тази ситуация, но ми се струва, че ви разбирам.
Ели, трябва да ти кажа, че на мене вече ми писна от вечните диагнози на лекарите, които те наблюдават...... пък на теб какво остана! Дано не ми се обидиш, но ми се струва, че има нещо нередно в цялата тази работа. Някой бърка и това не си ти! Откъде го изписаха това възпаление?! Как пък изведнъж се сетиха, че имаш такова и че тръбите са ти най-малкия проблем?! Ами ако това възпаление е причина за проблемите с тръбите?! Егати... и аз се разстроих!
За схемите, които сама си правиш - това си е и моя практика..... макар че когато видя, че нещата не вървят,правя консултации! Моят съвет е да си направиш нова консултация с хомеопат (Угринова я препоръчах само защото имам наблюдения от нея, но има и доста други добри хомеопати в София). Непременно направи терапия за засилване на имунитета с пчелно млечице, разтворено в мед. Нали имаш възпаление да преодоляваш, а физиотерапията...... нека си върви.
Направо се изумих - добре, че аз не ходя на прегледи при твоите доктори - предполагам, че ще ме обявят за чудо на медицината понеже все още мърдам! И не само мърдам, ами и със 100 неща се занимавам. А възпаленията ще ми ги открият във всяка дупта

като почнат от бучащите ми и в момента уши, та до мястото, откъдето е паднал поредния ми косъм от главата...... :1140
Хайде,
Ели, давай да ги позабравим тези неприятни мисли - идват празници, идват хубави дни, предстоят срещи! Мамка му, нека се веселим!
[youtube]TUgLzikXxIM[/youtube]