Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
dexter
Философска система

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от dexter »

Идвам да се пооплача малко - разбрах какво означава "старост-нерадост" :221 :221 . Боли ме коляното, най-вероятно от въртеливите движения на зумбата. По този повод ще си дам едноседмична почивка, а тъкмо започнах да се справям по-добре. Но явно ставите ми не са издържали на цялото скачане и кълчене, предполагам - от възрастта ще е....
Намерих си два бели косъма - блестят ми на главата като се погледна в огледалото!!! Ще кажете - не е голяма работа. Наистина не е, не знам какво съм си мислила - че няма да остарея ли, какво ли :lol: :lol: . Чакам, чакам белите коси, все си мислех, че ще съм подготвена, но май няма да стане :).
Шегувам се, разбира се :). Чак се учудвам на доброто си настроение тези дни, мисля, че се дължи на времето. Обичам топлите есенни дни, мисля си, че циганското лято ми е любимият сезон :).
Вие как сте, момичета? Надявам се да сте добре, в отлично разположение на духа :)!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте момичета!ние сме вече в Пк,наложи се Боби да пътува още 1-вия ден,дори не успяхме да се осъзнаем,оставиме с децата и с 2 стаи пълни с багаж,сакове и каквото се сетите още....мобилизирах се и за 2 дни почистих и оправих от-до...до голяра степен и това ми помогна да се адаптирам по-лесно,вечер е по-трудно,особено първата нощ,беше ми много тежко,но си повтарях"и това ще мине"и то взе че дойде сутринта:)много ми се иска да дойда на коледното парти и най-вероятно ще съм с Боби,но за сега немога да кажа на 100% ,знам,4е имам още няколко дни.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте!

Декс, старост-нерадост викаш :1062 :1062 . Мани ами и аз вчера си усуках лявата китка на фитбола.... и ще почивам до другия понеделник. А пък косата ми е ..... почти 1/3 бяла :???: :???: - кофти работа, но това е! И аз не искам да остарявам, не че не съм наясно с тази тенденция в развитието ми :lol: . Но и не мога да кажа, че ми е приятно..... Разбира се, здрави сме, което не е за пренебрегване!

Елисче, радвам се да те видя сред редиците. А още повече се радвам за това, че ще успеете да дойдете с Боби на коледното тържество..... мисля, че ще се получи перфектно!

И на теб много ти се струпа с отсъствието на Боби от вкъщи - точно както стана с Марчита.... Нямам идея как аз бих се чувствала в тази ситуация, но ми се струва, че ви разбирам.

Ели, трябва да ти кажа, че на мене вече ми писна от вечните диагнози на лекарите, които те наблюдават...... пък на теб какво остана! Дано не ми се обидиш, но ми се струва, че има нещо нередно в цялата тази работа. Някой бърка и това не си ти! Откъде го изписаха това възпаление?! Как пък изведнъж се сетиха, че имаш такова и че тръбите са ти най-малкия проблем?! Ами ако това възпаление е причина за проблемите с тръбите?! Егати... и аз се разстроих! :cry:

За схемите, които сама си правиш - това си е и моя практика..... макар че когато видя, че нещата не вървят,правя консултации! Моят съвет е да си направиш нова консултация с хомеопат (Угринова я препоръчах само защото имам наблюдения от нея, но има и доста други добри хомеопати в София). Непременно направи терапия за засилване на имунитета с пчелно млечице, разтворено в мед. Нали имаш възпаление да преодоляваш, а физиотерапията...... нека си върви.

Направо се изумих - добре, че аз не ходя на прегледи при твоите доктори - предполагам, че ще ме обявят за чудо на медицината понеже все още мърдам! И не само мърдам, ами и със 100 неща се занимавам. А възпаленията ще ми ги открият във всяка дупта :221 като почнат от бучащите ми и в момента уши, та до мястото, откъдето е паднал поредния ми косъм от главата...... :1140

Хайде, Ели, давай да ги позабравим тези неприятни мисли - идват празници, идват хубави дни, предстоят срещи! Мамка му, нека се веселим!

[youtube]TUgLzikXxIM[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Децата спят,манджата е във фурната и сега му е времето за мечешки раздумки.от снощи ми е надута лявата сливица,едвам преглъщам,днес ме и втресе,дали не съм пипнала някой грип?само дано децата не ги хване...взех мерки разбира се,а от днес започнах да им давам и пчелен прашец с кисело млекце,на Ивето само по лъжичка,но не вярвам да има проблем,нали трябва да засилим малко имунитета,миналата година с него Анджи въобще не е боледувала,дано и тази успеем да спасим положението.лелее,а за днешната мразовита сутрин дури нямам:)сякаш ми миришдшд на сняг...време му е,си мисля.ЧЕРИТКЕ,да ти кажа,че понякога и аз се чудя от къде ми идва този хъс,но с времето се убедих,че човек се приспособява към обстоятелствата,понякога по-бързо,друг път с цената на много усилия.а относно партито-не бързай да се радваш,с работата на Боби е толкова сложно,че чак нямам смелост да се запиша в списъка:(много ми се идва,от толкова време се каня за тези срещи и все няма как да се организирам,знаеш,че няма кой да гледа децата
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
tita

Мнение от tita »

ellis, ето една рецепта за домашен илач за възпалено гърло, на която попаднах днес. Не съм я изпитала, но ... при първа възможност, т.е. при първи болки в гърлото :D ще го забъркам.

ellyto

Мнение от ellyto »

Хеолууу,

Елисче, оправяй се по-бързо. Нали знаеш за компреса с извара?? За гърло аз използвам спрей с прополис и невен и тонзилотрен, пресичам всичко от раз.
Черитке, права си за това, че идват празници и трябва да се веселим. Така и мисля да направя, разбира се. Установих, че напоследък не съм много социално активна и не общувам с много хора, сигурно е разбираемо, но вече имам нужда да се върна малко към себе си, за това съм предприела мерки. Упражнения за подобряване на вътрешното състояние, което ще подейства и на всичко останало.
А що се отнася до лекарите, кой знае може и наистина да има възпаление, въпреки че и аз нямам обяснение, как един вижда едно, друг друго, а пък трети трето....абе въобще и изобщо луда работа, ама това е то, хорото си е хоро и ще си го играя докато накрая стане моето малко чудо :954
За консултация с хомеопат - да си призная честно от толкова прочетено и научено, не изпитвам нужда да ходя на хомеопат, който я ще разбере я няма да разбере какъв е моя случай и с един път няма да стане цялата тази работа, а пък и това си е свързано с пари, в крайна сметка и то никак не са малко. Целта ми е да се съсредоточа върху себе си и да потренирам малко мозъка ми, че всичко е наред и каквото не е ще се подреди и това е, няма хъката мъката...
Вчера проведох и един разговор с шефа, в който той ме разпита за нещата покрай мен и разбира се ме подкрепи, да продължавам напред ида се боря и че каквото и да се налага, да не се притеснявам (сиреч ако трябва да отсъствам от работа или нещо друго). Което ме радва винаги когато го чуя, защото това е много важно, защото малко са работодателите, които разбират своите служители и ги подкрепят в начинанията им. Та като цяло май вчерашния ден беше емоционален, но и хубав, защото получих много силна подкрепа от всички, но не от тази състрадателната подкрепа...Мотивирам се да съм щастлива от всичко, което ми се случва, независимо какво е то.
Забравих да кажа, че вчера след прочетеното за това какво се прави за възпаления, аз реших, че тъй като кръста не ми мина от физиотерапия и масажи, мога да приложа изварения компрес. И хоп от една вечер чувствам подобрени, разбира се не ми е минал, но ще го правя няколко вечери подред да видим дали ще има резултат. После това ще го приложа и отпред. Мегдан за изява бол :plezya se

Целувки от мен на всички
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

ТИТКА,ЕЛИ-огромно благодаря за съветите,още утре ще си купя спрейчето,а и сиропчето ще си запиша,жалко,че до скоро имах джинджифил и мождшд още сега да го забъркам,още веднъж-хиляди благодарности,толкова е хубаво някой да се погрижи за теб:-*

Епиктет
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

МИли ми МЕцанки не е ли време за нова тема ? :1216http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=6&t=1006#p27163" onclick="window.open(this.href);return false;
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено