Дани, забелязала съм, че когато говориш на важни теми, очите ти се озаряват по особен начин - зеницата се свива и синьото от тюркоаз, става лазур! Мислех си за този поглед и блясък, докато четях стиховете ти, мислех си... колко ли силен и ярък е бил и ти пожелавам каквото и да прави Мария винаги да се отразява в него!
А на нея самата желая здраве и късмет! Здраве, за да може да се радва на късмета си! И късмет, за да запази здравия си разум всред хаоса! Нека те радва с порастването си, с новите неща, които откриваш и ще откриваш в характера й, с чисто женското начало, което неминуемо вече бавно я превзема! Мария, момичето на мама, честит 12-и рожден ден!
Ели, как успя да намериш време на всекиго да драснеш по ред?! Дано да те отпусне напълно главата?! Какво стана с онзи ресторант, където имаше куизи по време на вечеря?! Ходихте ли?!
ellis_stoyanova написа:Може би проблема е в това,че в Пк нямам никакъв социален живот и това ми липсва,хората са малко по-затворени,а аз не съм такава,или поне преди не бях и точно това ми пречи да ги приема такива,каквито са....
Аз пък винаги съм твърдяла същото за Горнооряховчани ..... явно е въпрос на светоусещане и може би.... очаквания и нагласи. Не бих се учудила, ако периначани са такива, каквито ги описваш..... но лично аз в двата големи града, в които съм живяла - Пловив и София, съм видяла само обратното на еснафщината в Горна.... Ама като се замисля навремето майка ни ограничаваше с брат ми от социални контакти, та .............
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Аууууу, егати ужасяващия вятър!!
До сега бях на покрива на селскостопанската постройка, че то май такъв почти не беше останал . Цецо още е там и кове ли, кове..... Дано поспре тази нощ, че не ми се мисли какви поразии още може да направи. Тук по принцип почти няма вятър и когато са строили изобщо не са предвиждали подобни аномалии. За разлика от обичайно ветровитите райони, в Балкана си садят дърветата близо до къщите, не лепят циглите по покривите,...
Ели, аз има много какво да кажа за липсата на социални контакти . Варианта е да си намираш предизвикателства - нещо, което ти е интересно, което ще те погълне изцяло. Ние винаги сме намирали такива занимания, които са свързани с пътувания - когато Сиана беше на около 1 годинка сме обикаляли целия Централен Балкан (и от северната, и от южната страна) и правехме занятия по природозащита в училищата. Докато единия работеше, другия пазеше спящото бебе в колата .
Това беше първото предизвикателство, след това се заредиха нови и нови, но е факт, че почти във всичко сме били заедно с Цецо. Варианти, обаче, има - надявам се, че скоро и ти ще намериш своя.
Цони, дано да поспре този вятър. Аз по този повод цял ден не ща да мърдам никъде из офиса, защото не знам на вън какво ще ме завари. :lol: :lol: Може би не е като при вас, ама знае ли човек, като не съм си подавал носа от сутринта.
Чери, намира се време :lol: :lol: ко да прави човек, когато мога пиша, когато няма муза не мога и думичка да обеля, нищо че чета ли чета. Забелязвам, че когато имам повече работа, мога и повече да се включвам във форума. Невероятно но факт. :lol: :lol: Когато нямам толкова мнгоо работа, си викам айде после ще пиша, айде после, ама то после никога не идва и така понякога с дни не мога да се наканя да пиша.
Във вторник ходихме на тази кръчма и беше много забавно. Този път останахме на предпоследно място ама въпросите бяха доста трудни и не ги знаехме. Но пък се забавлявахме. Другият вторник ще ходим пак, да видим дали ще минем на по-предна позиция
А иначе главата ме отпусна. Тони сутринта ми направи масаж на едни точки, в които усещането за болка е невероятно силно и главобола взе, че се размина, но цял ден беше на полу съединител. Сега вече мога да кажа, че съединителя е отпуснат. Нооо толкова много ме изморява това главоболие, че ми трябват дни да се възстановя след него.
Дани , да ти е жива, здрава ,щастлива и с много късмет ! Весел празник!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Вал, много е неприятно наистина, когато болестите се редуват, но аз искам да те питам - ходи ли на хомеопата миналата седмица?! И ако да - какво ти каза, какво предписа?! Ти почна ли терапията?!
Черитка,ходих на хомеопат и знаеш ли какво ми каза,че нямам проблем с ПМС,а по принцип.Изписа ми куп хомеопатични,вкл даде ми тел на диетолог,защото и казах,че много съм напълняла и не се повасям.Общо взето интервюто се отнасяше до това,че съм много уморена от гледане на деца,писнало ми е от скучно ежедневие,което допълнително ме затормозява,липса на хора около мен,безпаричие,водещо до скука.........и др такива неща.Каза ми,че е хубаво да оставям бебе на баща му,да се наспивам 3 пъти в седмицата,да излизам,но нищо от тези неща не мога да сбъдна,поне засега.
1.Бебчо заспива единствено и само с мен.Вечер събуди ли се,аз го чувам и отивам при него–развален сън
2.От първото следва и второто
3.Излизаме,но контактите са ни ограничени,приятелите,които имаме нямат деца и не са с нашите интереси,все повече се отдалечаваме.
4.Баби "нямам"
Стига ,че прекалих,но ти ме помоли и предразположи за споделяне.
Вече сме си вкъщи и установих,че е много по-лесно да събереш багажа,отколкото да разопаковаш,открих топлата вода,няма що..все пак съм горда от себе си,че свърших с всичко...като изключим,че цяла вечер се боря с една твар 'миризливка',която,докато ни е нямало си е харесала абажура и неиска да се мръдне от там,въпреки моето настояване,а как само ме е гад от тези твари,бляяяяк,реших да и оставя още една нощ на разположение...Ели,смея да кажа,че малките боледуват доста рядко,тъй като не посещаваме градина,и по-добре,разбира се,но за това,че ме усещат,когато ми е нервно-спор няма,аз самата не се чувствам пълноценно,май с Валчето "страдаме"от една и съща болест-липса на почивка,соц.контакти и безпаричие,което поне при мен "засилва симптомите"на болестта...Преди имах любими занимания,тренирах модерен и класически балет,увличах се и по бокс-а,колкото и странно да ви звучи,обичах и правех всичко,което караше кръвта ми да кипи,или адреналина да подскочи.Сега обаче нито има кой да ми гледа децата,нито мога да отделя средства за такива удоволствия.Обичам и да готвя,особенно да меся разни неща,но от това ми хоби миналата година за няколко месеца качих 10кг,та и това го понамалих,абе от където и да го погледне,все кусур ще му намеря,та си викам за сега да се задоволя само с гледане на децата,пък и ей го на',скоро идва лятото,все ще се намери какво да се прави...ОХ,спирам до тук,че къде на шега,къде с притаен дъх писах,писах,ръката ми се схвана,а и е време да поспим...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
ВАЛ , Елис ще пораснат децат и това ще отмине само да е здраве. Хубав ден !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]