Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от Ql4e ZLAto »

Евентуално аз ... ако съм оживяла след срещата с наборите :1062
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
danid
Философска система

Мнение от danid »

Момичета, най-вече Ели, съвети за бои събирам - марки, от къде на прилична цена и всякакви подобни.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

Кюлче, ще те броим, няма начин да не оцелееш след срещата с наборите.

Дани, нашата боя ни я препоръчаха майсторите. Артеколор мисля, че се казват. Харесват ни боите и не бяха скъпи, но нямам спомен колко точно пари ни излезна. Някъде около 250-300 мисля, че беше макс за бяла боя 2 ръце и после още 2 ръце от цветната боя за апартамента. Не мога да кажа това скъпо ли е или не, защото не съм сравнявала с други бои.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Тази фирма я видях и е близо до нас, много благодаря, доста добра е цената в сравнение с други марки
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

На нас ни я препоръчаха, мие се. Да ти кажа на мен ми допада боята им, хубаво седи на стените. Радвам се, че съм ти дала някаква насока.
danid
Философска система

Мнение от danid »

май трябваше да се видим и стриктно да си водя записки :221

имам проблем с всички... ще убивам скоро
ellyto

Мнение от ellyto »

С кой имаш проблем, дай да помагаме :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Как сте, девушки?! :) :) Събота е, небето е парцаливо синьо, а месецът е юни - значи говорим за лятото, лятото....... :1062 :1062 . Инерцията, която съм набрала през последните месеци не ме оставя да спя повече от 7.30 часа. Но да беше само тя... да каже човек, че до седмица-две ще отшуми това състояние. Уви, имам си 2 броя радиопарати :1062 вкъщи, на които и да говоря, и да викам, и да демонстрирам, и да давам пример, и въобще да се трансформирам в най-невероятната форма на живот, влияние оказват единствено собствените им мераци и лошо "вдъхновение" рано сутрин, които трябва да бъдат задоволени с вечния скандал между брат и сестра :mrgreen: :mrgreen: ....... Абе не е за разправяне, но като знам, че има много по-лоши неща..... ЗДРАВЕ ДА Е!

Хваля се - ИМАМЕ СЪВПАДЕНИЕ! :954 :954 В какво ли :plezya se ......... ами в скоростната кутия за нашата кола, която вчера ни пратиха от Монтана :1140 :1140 - не знам дали ви досадих много или ми се смеете на акъла, но за мен се оказа невероятно предизвикателство този проблем с реното! Ееееееее, днес в 9.30 сутринта куриер на Еконт докара "бутиковата" :954 нова-стара скоростна кутия и от сервиза казаха, че имаме съвпадение с оригиналната наша! :1099 :1099 :1099 Очаква се понеделник да сглобят колата ииииии стискам палци монтанската скоростна кутия да работи, че иначе.... :1210 :1210 .

Друго какво?! Ами обичайните неща. Децата са щастливи с лятната академия от училище - за мен това беше едно доста добро предложение от страна на нашето школо. Снощи се запознахме вече с гледачката за лятото - мисля, че пак попаднахме на ЧОВЕК! Вторник е чаканото тържество-демонстрация-състезание :1062 на Бели от художествената гимнастика. Тя участва в общо 3 съчетания - 1 индивидуално и 2 ансамблови. Разбира се, художествената гимнастика, която тренират в у-ще не е онази, която познаваме от телевизията, т.к. за нея са необходими съответните зали и уреди, но поне овладяват основните елементи на съчетанията, ритмиката, позиция на тялото и т.н. Да не говорим за това, че спортът е част от живота й вече!

Ами май това е засега от мене - след малко изчезвам на пилатес - и вчера бях след двуседмично прекъсване и веднага разтегнах мускул на левия крак и въобще бях като куцо пиле... човек като прекъсне тренировка и после трябва пак да влиза във форма.

Хайде, чао засега - до другия път!

Силве, приятно празнуване с наборите! :954

Дани, кого натръшка вчера?! :1062 :1062 Благодаря ти за съдействието (и на Цецо - също)! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ето ме и мен . При мен няма пилатес и скандали )) СКЛРЛАТИНА! ето това има Юлий . Белят се ръцете , червено гърло , език на пъпки :1044 В понеделник сме при личната , мисля да пусна гърлен секрет на мен и Кики да видим дали сме чисти и така . Никаква детска за сега и само се моля да мине .Сестра ми се изнесе от нас в безизвестност,. Остави зет ми с пръст в уста .,и нас с Кики също :1215 АЗ кашлям клато луда ,сега пак суха кашлица :1044 вече се отчайвам
Взех си СТОДАЛ.........НЕ ЗНАМ

:328
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

futarela написа:........ Никаква детска за сега и само се моля да мине.
Фюти, дай да се разберем нещо - СКАРЛАТИНАТА не е животозастрашаваща болест! Какво значи това "моля се да мине!"!!! Естествено, че ще мине..... аз какво да кажа?! Трябваше вече вкъщи на олтар да съм го обърнала, ако го карах с молитви да мине! Вдигай високо главата, избий всяка черна мисъл и промисъл, гледай на детето си като на здраво, наблюдавай промените за хубаво и у него, и след 3 ден няма и да помните какво е било!

Да, вярно, че миналата седмица и аз бях сащисана, когато Коки даде положителна проба за наличие на стрептококи, нооооооо мисля, че донякъде имам основание за това - все пак борбата ни е печално известна, а и аз го карах със самочувствие, че сме ги победили. Уви, заблудила съм се! Но ти нямаш право така да се отчайваш! Кръгът може и да е порочен и да не виждаш нито начало, нито край, но някои неща са извън обхвата на собственото ни съзнание. И това ще мине, и ще се питаме защо сме били такива. Първото разболяване на Коки беше през далечния юни 2006 г.!!!! Тогава той беше само на 3 годинки и половина!!! Ако е нещо фатално тази скарлатина, как е преживял следващите 7 години!!!!! Да, и мен ме е страх да не развие ревматизъм. Да, и аз се плаша от придобит порок на сърцето или бъбречни поражения, но...... моят страх не го лекува. Напротив - разболява мене, а аз съм му нужна. За да търся решения и да стигам до точните хора като Угринова, примерно! За 6 часа в рамките на 1 следобед, след правилно изписана хомеопатична терапия, тя вдигна Коки на крак и кръвната му картина направи драматична промяна точно за 10 дена. От възпаление с левкоцити на горна граница - 10.6 (при макс. стойнос 11) и СУЕ 28 при макс. 20, тази седмица всичко е в норма, дори и хемоглобинът се е вдигнал!

Фюти, всичко ще е наред! Не приемай така фатално тази диагноза.... това е СКАРЛАТИНА не......... няма да цитирам други заболявания, за които наистина би могла да се чудиш какво ще правите!

Тук съм, и на телефона и въобще насреща съм, когато имаш нужда да говориш! С П О К О Й Н О!!! Не сте сами с този проблем и решение има! :922 :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Фюти,

И аз пиша телеграфно, но ти си царица на стила да знаеш :329. Всичко ще е наред, с теб сме.

Чери, не тръшках никой, Ели ми помогна с доста неща, в събота започнахме обиколка на магазини и сега съм много по-спокойна. Защо ли се чудя, този проблем го знаем всички, просто ново доказателство. Повечето хора работят различно за себе си и за друг - това е един от големите ни проблеми в БГ. Затова се налага да разбираме от всичко. Аз си бях наела специалист и мислех, че ще си пея и ремонта ще върви, но няма да се получи и ще трябва да си правя пак сама всичко - от боята до метлата :221. Няма да ви досаждам с конкретика и не съм се отказала още да посрещна рожденния си ден в новата къща, но май шансовете не са особено големи... Времето ще покаже

Ели, благодаря за всичко :922
Заключено