Как сте, девушки?!

Събота е, небето е парцаливо синьо, а месецът е юни - значи говорим за лятото, лятото.......

. Инерцията, която съм набрала през последните месеци не ме оставя да спя повече от 7.30 часа. Но да беше само тя... да каже човек, че до седмица-две ще отшуми това състояние. Уви, имам си 2 броя радиопарати

вкъщи, на които и да говоря, и да викам, и да демонстрирам, и да давам пример, и въобще да се трансформирам в най-невероятната форма на живот, влияние оказват единствено собствените им мераци и лошо "вдъхновение" рано сутрин, които трябва да бъдат задоволени с вечния скандал между брат и сестра

....... Абе не е за разправяне, но като знам, че има много по-лоши неща..... ЗДРАВЕ ДА Е!
Хваля се - ИМАМЕ СЪВПАДЕНИЕ!

В какво ли

......... ами в скоростната кутия за нашата кола, която вчера ни пратиха от Монтана :1140 :1140 - не знам дали ви досадих много или ми се смеете на акъла, но за мен се оказа невероятно предизвикателство този проблем с реното! Ееееееее, днес в 9.30 сутринта куриер на Еконт докара "бутиковата"

нова-стара скоростна кутия и от сервиза казаха, че имаме съвпадение с оригиналната наша!

Очаква се понеделник да сглобят колата ииииии стискам палци монтанската скоростна кутия да работи, че иначе....

.
Друго какво?! Ами обичайните неща. Децата са щастливи с лятната академия от училище - за мен това беше едно доста добро предложение от страна на нашето школо. Снощи се запознахме вече с гледачката за лятото - мисля, че пак попаднахме на ЧОВЕК! Вторник е чаканото тържество-демонстрация-състезание

на Бели от художествената гимнастика. Тя участва в общо 3 съчетания - 1 индивидуално и 2 ансамблови. Разбира се, художествената гимнастика, която тренират в у-ще не е онази, която познаваме от телевизията, т.к. за нея са необходими съответните зали и уреди, но поне овладяват основните елементи на съчетанията, ритмиката, позиция на тялото и т.н. Да не говорим за това, че спортът е част от живота й вече!
Ами май това е засега от мене - след малко изчезвам на пилатес - и вчера бях след двуседмично прекъсване и веднага разтегнах мускул на левия крак и въобще бях като куцо пиле... човек като прекъсне тренировка и после трябва пак да влиза във форма.
Хайде, чао засега - до другия път!
Силве, приятно празнуване с наборите!
Дани, кого натръшка вчера?!

Благодаря ти за съдействието (и на Цецо - също)!