Деси, в момента, в който видях "но"-то в изречението, ми беше ясно . Виж, не намирам идеята си за брилятна..... нито новаторска, нито изненадваща. Това е първия съвет, който ще прочетеш във всяка вестникарска статия за отслабване и хранителни режими. Аз се опитах просто да го изтупам от прахта и да ти го предложа в актуален за теб вариант. Обаче ти имаш "но" и знам, че ако сега ти напиша да правиш тези разходки преди работа, щом след работа си ангажирана, пак ще има "но", и ще е излишно. Дес, ти беше напълно права - просто не обичаш физическата активност във формата, каквато на мен ми харесва и смятам за полезна за здравето и за по-лесното отслабване. Така че... аз няма да настоявам повече. Ще си позволя само да отстоявам онова, в което съм на 100% убедена и то най-вече от личния ми опит - няма как да се получи качествено отслабване без активна физическа работа...... Не се вържи на идеите как "звездите" отслабвали само с диети.... Ако се "вържеш", де . Звездите ходят на масажи, на сауни и парни бани, на разните му там липосукции и т.н. род процедури, които спомагат много за редукция на излишните течности и съответно килограми.Kleo написа:Идеите ти за връщане от работа са БРИЛЯНТНИ, но ............
Лененото семе какво е, момичета? - спада към ядките или е предимно протеин? - изобщо ако го вкарам към 90-дневната диета, в кой от дните да го включа и как да го консумирам - приемам всякакви предложения, като предварително благодаря!ellis_stoyanova написа:Деска чудих се къде да ти пиша но май е най-удачно тук а ако решиш да опиташ можеш да споделиш резултати.От 3-4 месеца ям ленено семе.Смилам го и си слагам към мюслите всяка сутрин или просто когато ям мюсли.Човек задържа до 3 кг шлака из храносмилателния тракт и от там самото хранене става затлачващо.Аз не спазвам режим и честно казно ям дост тестяно но от както ям това корема ми не подут и се чувствам добре.не знам как би могла да го приложиш в 90 дневната но ако решеш опитай.стискам палци
Това напълно го разбирам и мисля, че решението ти да помогнеш на колегата ти е човешко и благородно!Kleo написа:Бих ходила повече пеш, ако колегата ми беше съгласен, но той категорично отказва, а аз не искам да го оставям да се прибира сам, предвид, че е напълно незрящ, а сме съседи, живеем в съседни блокове.
И ти го направи. Вярно в друг пост, след като ме понакова :128 малко в предишния си .... Но каквото и да е, идеята е да включиш физическа активност. Ама активна . Ако правилно съм разбрала Елисчето, тя казва същото! И ползвам момемнта да я поздравя за свалените кила!!!Kleo написа:Мога да ходя пеш в други моменти обаче, не точно на връщане от работа.