Привет и от мен мили дами!
Фюти, трябва да е успокоиш, защото и това ще премине.Аз не съм лекар и не мога да помогна със съвети какво да правите, но важното е, че имате добър лекар хомеопат, на който можете да разчитате. Стискам ти палци да се оправите скоро всички. За кашлицата е хубаво, че си взела стодал, но не знам дали би ти помогнал и доколко. Аз като имам сериозна кашлица и хрема пия геломиртол. Това ми помага и ми действа много добре. Само като информация споделям. Стискам палци и ти изпращам много положителна сила, за да минете по-бързо през тази болест. Понякога когато човек навлезе в порочен кръг много трудно се излиза, но съм съгласна, че трябва да се мисли положително, колкото и да е трудно. А аз знам колко е трудно, но все пак е възможно.
Елисче, какви са тези секрети, гной, вече и аз почвам да се дразня на това, че не ви оставят тези болести на мира. Разбирам и твоите притеснения и не знам вече какво и аз да те посъветвам. Трябва да вдигнете имунитета, за да се закрепите цялото семейство лятото и да прекъснете това постоянно боледуване. Пожелавам ви скоро наистина всичко да приключи и вие да се чувствате добре и спокойни.
Чери, не си ни досадила изобщо. Радвам се, че си намерила подходяща скоростна кутия. Дано всичко да е наред и повече да не се занимавате да търсите части за колата, които и без това се намират доста трудно. Радвам се, че Ургинова е помогнала на Коки и че той сега е добре. А за скандалите между брат и сестра - нормални са. Това е според мен нормален етап от развитието на децата, който ще отмине рано или късно.
Дани, радвам се, че съм ти била от полза. При доста майстори е така - когато работят за себе си полагат грижи и всичко е изпипано, а когато работят за някой друг - тогава хич не ги интересува какъв точно продукт ще сътворят. Ако имаш допълнителни въпроси, ще се радвам да ти помогна с каквото мога. Знам колко е тегаво и колко много нерви могат да се изхабят за тези неща, които в последствие ще се окажат много незначителни, тъй като в един или друг момент всичко ще приключи и това ще остане в миналото.
Аз уикенда си изкарах много приятно. В събота цял ден обикаляхме магазини в търсене на костюм и на сако за моята рокля, тъй като в края на месеца сме на сватба и Тони е кум и съответно трябваше да му вземем нещо официално. Та целия ден ходихме, обикаляхме и много хубава разходка си направихме. Сигурно сме изходили 10 км., накрая бях скапана. Вчера пък обиколихме 2 манастира, защото като кум, Тони трябва да бъде кръстен. Ходихме до Етрополе и ни хареса манастира, но се оказа, че тогава когато можем има празник на манастира и в крайна сметка ще има много хора и няма да могат да направят кръщене. За сметка на това пък в Правешкия манастир си запазихме час. Хубаво се поразходихме. Вечерта и вчера и в събота гледахме един сериал - Homeland. Е да ви кажа голяма краста е този сериал, в събота си легнах в 2, вчера си легнах в 2 и най-накрая свършиха 2-та сезона и сега ще мога да си легна навреме и да се наспя, което ме прави щастива

Когато нещо ти е интересно и искаш да гледаш следваща серия и знаеш, че я имаш свалена, тогава е много трудно да не я гледаш

Голям базик.
Тази седмица в петък ще ходим на море у Гръцко на къмпинг. За сега около Солун го дават да е хубаво около 30 градуса, надявам се да си направим хубава 5 дневна отпуска на море. След това края на месеца покрай сватбата ще ходим пак няколко дена на Боровец, където ще е сватбата де и съм доволна, защото се очертава хем почивка по малко, хем разнообразна, хем и по 2 -3 дена макс работна седмица.
Желая ви хубав ден