Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте!Дани,успех с ремонта,дано всичко се нареди по-скоро!Фюти,с теб сме я закършили една...нЕмам думи.Дано Юлката по-скоро се оправи..Ние сме на село с децата,аз от 3 дни съм с висока Т,подути са ми лимфите,стоях 3-4 пъти с извара,нещо не помага,сега съм с белтъци на гърлото,имам и зелен секрет в носа,започнах Меркуриус-а,Лимфомиозот имам на Перник,Боби ще го донесе като заидва насам,от сутринта и на Ивето започна да и тече гной от едното оче,както при Анджи беше миналата седмица,започнах и на нея да капем капки....колкото и положително да гледам на нещата,болестите ни връхлитат и мира не ми дават
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет и от мен мили дами!

Фюти, трябва да е успокоиш, защото и това ще премине.Аз не съм лекар и не мога да помогна със съвети какво да правите, но важното е, че имате добър лекар хомеопат, на който можете да разчитате. Стискам ти палци да се оправите скоро всички. За кашлицата е хубаво, че си взела стодал, но не знам дали би ти помогнал и доколко. Аз като имам сериозна кашлица и хрема пия геломиртол. Това ми помага и ми действа много добре. Само като информация споделям. Стискам палци и ти изпращам много положителна сила, за да минете по-бързо през тази болест. Понякога когато човек навлезе в порочен кръг много трудно се излиза, но съм съгласна, че трябва да се мисли положително, колкото и да е трудно. А аз знам колко е трудно, но все пак е възможно.

Елисче, какви са тези секрети, гной, вече и аз почвам да се дразня на това, че не ви оставят тези болести на мира. Разбирам и твоите притеснения и не знам вече какво и аз да те посъветвам. Трябва да вдигнете имунитета, за да се закрепите цялото семейство лятото и да прекъснете това постоянно боледуване. Пожелавам ви скоро наистина всичко да приключи и вие да се чувствате добре и спокойни.

Чери, не си ни досадила изобщо. Радвам се, че си намерила подходяща скоростна кутия. Дано всичко да е наред и повече да не се занимавате да търсите части за колата, които и без това се намират доста трудно. Радвам се, че Ургинова е помогнала на Коки и че той сега е добре. А за скандалите между брат и сестра - нормални са. Това е според мен нормален етап от развитието на децата, който ще отмине рано или късно.

Дани, радвам се, че съм ти била от полза. При доста майстори е така - когато работят за себе си полагат грижи и всичко е изпипано, а когато работят за някой друг - тогава хич не ги интересува какъв точно продукт ще сътворят. Ако имаш допълнителни въпроси, ще се радвам да ти помогна с каквото мога. Знам колко е тегаво и колко много нерви могат да се изхабят за тези неща, които в последствие ще се окажат много незначителни, тъй като в един или друг момент всичко ще приключи и това ще остане в миналото.

Аз уикенда си изкарах много приятно. В събота цял ден обикаляхме магазини в търсене на костюм и на сако за моята рокля, тъй като в края на месеца сме на сватба и Тони е кум и съответно трябваше да му вземем нещо официално. Та целия ден ходихме, обикаляхме и много хубава разходка си направихме. Сигурно сме изходили 10 км., накрая бях скапана. Вчера пък обиколихме 2 манастира, защото като кум, Тони трябва да бъде кръстен. Ходихме до Етрополе и ни хареса манастира, но се оказа, че тогава когато можем има празник на манастира и в крайна сметка ще има много хора и няма да могат да направят кръщене. За сметка на това пък в Правешкия манастир си запазихме час. Хубаво се поразходихме. Вечерта и вчера и в събота гледахме един сериал - Homeland. Е да ви кажа голяма краста е този сериал, в събота си легнах в 2, вчера си легнах в 2 и най-накрая свършиха 2-та сезона и сега ще мога да си легна навреме и да се наспя, което ме прави щастива :954 :954 Когато нещо ти е интересно и искаш да гледаш следваща серия и знаеш, че я имаш свалена, тогава е много трудно да не я гледаш :221 :221 Голям базик.
Тази седмица в петък ще ходим на море у Гръцко на къмпинг. За сега около Солун го дават да е хубаво около 30 градуса, надявам се да си направим хубава 5 дневна отпуска на море. След това края на месеца покрай сватбата ще ходим пак няколко дена на Боровец, където ще е сватбата де и съм доволна, защото се очертава хем почивка по малко, хем разнообразна, хем и по 2 -3 дена макс работна седмица. :1209 :1209
Желая ви хубав ден :922 :922
ellyto

Мнение от ellyto »

еййй днес в този "прекрасен" дъждовен ден, никой не желае да пише :(

Ще се виждаме ли в четвъртък?
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте момичета ! Данидза жалост си много права . Аз ти пожелавам лека работа покрай ремонта . Елито никой нищо не казва за четвъртък. Може би всички имат някакви ангажименти :1044 Елисче пожелавам ти скорошно оздравяване на всички и едно здраво лято .Аз вчера бях почивка и ходих на лекар . Първо след дъжд качула диагностицираха Юлий със скарлатина . После на мен ми казаха ,че кашлицата не се знае от какво е и да пия нещо противоалергично. Аз ще се лекувам с бабини методи. :423 :plezya se На 23 заминаваме на Море в Гърция .До тогава се надявам да сме здрави и да изкараме чудесно :954 После като се върнем ще правя изследвания на Юлий. Има задължителни след скарлатина .Та така . а у нас ситуацията е много особенна. Тези дни сестра ми се изнесе беследно. Тоест крие се от зет ми защото искала да се развежда. За мен това е новост. В смисъл ,че начина по който го право е странен, груб и ненормален. Зет ми е сициланец. Живеят у нас и имат импресарска агенция. Обстоятелствата по така създадената ситуация са много и ще е доста дълго да пиша тук ,но в случая се чуствам срамно от нея пред зет ми и огорчена от отношението и спрямо мен .Крие се като престъпник . Лощото е ,че и баща ми знае само аз не ! Той също замина за 4 дена до морето и се прави на луд което ме вбесява . Жалко ,но не си избираме родата .С тях живея и не знам какво могат да ми скроят в утрешния ден . Както й да е . Ще го преживея. Сега се оправям за работа и отивам там да се боря с идиотщини и "селтаци". На цялата работа съм и в МЦ :1062 НО денят е хубав ! Нека и вашият да е такъв! :329
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте мили дами,

Защо е тъй празно тук? Къде сте всички? Да не ви е хванал отпускарския сезон вече :roll: :roll:
В четвъртък ще се видим ли, Чери, Дани, Кюлче?

Фютиии, много неприятна ситуация е тази, в която си изпаднала със сестра ти и баща ти. Изключително неприятно е това, което сестра ти е направила без да помисли, че ти ще обереш пешкира и ще се срамиш пред зет ти. Дано скоро се разреши тази конфликтна ситуация, за да спреш и ти да се чувстваш засрамена от нейното отношение.
Дълбока ли ти е кашлицата? Ако трябва слагай компрес с извара на гърдите. Другото, което забелязвам, което на мен ми се отразява добре е като затопля 1 кг. морска сол и си я сложа в чорап и увивам да ми топли на гърлото и ми е много приятно и ме облекчава. Пробвай и с геломиртол, това също е добро средство.
Дано до морето да оздравеете и да си изкарате страхотно.

Днес се чувствам добре и се надявам никой да не ми развали настроението. Снощи една моя съседка беше бясна на една друга дама, която отказва да даде документацията за да направим ревизия на касата и дойде да ме търси, защото и аз съм в тази комисия по ревизия. Но тъпото беше, че тя беше толков абясна и ядосана, че си го изкара на мен. Кофти е някой отсреща да ти вика и да се дразни на трети човек, но пък съм доволна от себе си. В тази ситуация преди щях и аз да се напрегна и да повиша тон, защото от къде на къде някой идва и почва да ти вика :1044 :1044 :1044 Аз я слушах и вътрешно усещах как това по никакъв начин няма да ме разстрои, изнерви или напрегне и аз продължих да й говоря със спокоен тон. за което разбира се, се чувствам страшно щастлива, защото тази ситуация успях да я увладея и да не си разваля вечерта с тъпотии.
Все още не съм се преборила с болката в кръста. Правя веднъж в седмицата масажи, които сигурно добре ми се отразяват, но в крайна сметка все още ме боли кръста. Та ще го видим какъв му е случая и дали ще мине скоро или изобщо. Неприятно е, но какво да правя :1044 :1044
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, днес от 13 часа е тържеството на Бели от гимнастиката - сега сме си вкъщи и я оправям - косата й трябва да е прибрана по специален начин - на кок с мрежичка. И затова нямам хич време да пиша.

За четвъртък - аз съм на кантар. Ще изчакам да видя и останалите.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Приятно изкарване на празника Чери! Ще чакаме твоят репортаж от мястото на събитието :954 Успех на Бели!
Защо си на кантар за четвъртък?
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Успех на Бели ! :923
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Момичета имам един бърз въпрос - като ви изписват АБ на децата и не го давате, после казвате ли на доктора? До сега не ми се е налагало да обяснявам, но след 2 дни трябва да заведа Кеми за контролни изследвания и ако пак не са добри се чудя какво да кажа на докторката.
Ver

Мнение от Ver »

Ами аз казвам, какво съм направила.
Не лъжа. Лекарката вече ме познава.
Последния път изписа АБ за стрептококите на Мони, а за дадох Стрептококцинум. След 2о дни отидох за направление за контролни изследвания и й казах какво съм дала. И така :)
Успех!
Скорошно оздравяване :923
Ver

Мнение от Ver »

Цони, какво направи?
Заключено