Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте на всички!Цони,и аз винаги казвам лечението,което съм провела,защото според мен е важно с какво ще се продължи,иначе лекарката се подвежда,че Аб не е помогнал и се объркват нещата.Верка,видях една разкошна картина,в една друга темичка,браво,нямам думи...но и за пореден път се засрамих от това,че аз нямам нито хоби,не че и талант не трябва....нито правя нещо по въпроса да го открия,онова нещо,което би ме накарало да се гордея с труда си,би било моя малък свят...А при нас иначе все баналните неща,стоим си на село и си боледуваме,незнам вече въздуха ли не сменихме,храната подсилихме(което може от градината слагаме,хапваме домашно сиренце,мляко,яйчица),децата са по цял ден на двора,въпреки скапаното време,и пак все има по някоя болежка.Аз прекарах най-вероятно ангина,няколко дни бях с висока Т и болки в гърлото,докато .....при едно прокашляне не си изплюх....налепа(извинявам се).Такова нещо не бях виждала,голямо колкото джанка,направо акъл си изкарах,но след 30 мин Т започна да спада и от тогава не съм качвала,наболяваме гърлото,но пия Тонзилотрен,какви са тези болести,ума ми не го побира.Боби от днес и той е с Т и болки по цялото тяло,лекува се в нас,такова чудо не е било...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ver написа:Цони, какво направи?
Вер, в петък сме на контрола. Дано успея, че нали е последния учебен ден и ще даваме дипломи и бележници. Ако не - в понеделник.
Иначе детето беше с подути лимфни възли, без абсолютно никакви други симптоми. Заведох я на лекар и веднага ЗИНАТ. Аз, обаче, взех Лимфомиозот и за 1 ден отоците спаднаха и на третия изобщо нямаше нищо.

Елис, при ангините е точно така - махнеш ли налепа и нещата тръгват на оправяне. Ама и вие сте влезли в един омагьосан кръг :1053 . Дано да минава вече!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Пиша от телефона,затова бързам да пусна,че да не се затрие.Иначе както казах тук времето е ужасно,все вали,влажно и хладно е,но децата неискат да се привират,правят се на прасенца,готвят с кал,сутрин и вечер висят на портата да чакат кравите и овцете,голям смях пада,Ивето само им говори на нейния си език,сякаш чака да и отговорят,забавно е,само дето едни бълхи ни морят,Анджи няма местенце,на което да не са я нахапали,даже вчера и дадох малко фенистил,че стах ме хвана.Баба казва,че от кокошките ги носим,ама с какво да пръскаме незнам,в аптеката все едно ни дават и то не помага.Имаме си и щъркели точно пред къщата,милите онзи ден като валя градушката им е направила крилете на дупки целите,та и на малките,стана ми жал,ама....Черитка,чакаме да ни разкажеш за снощи.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

Сиренце написа:. Аз, обаче, взех Лимфомиозот и за 1 ден отоците спаднаха и на третия изобщо нямаше нищо.
Е, това звучи добре :524

Елис, вие се задръжте повече на село и резултата ще се появи! Стискам ви палци :923
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Верче,толкова съм се обезверила вече,че просто нямам думи....

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, момичета...... и днес не успях да сколасам да се добера дотук! Сега набързичко, че трябва да излизам.

Цони, за подути лимфни възли освен лимфомиозота, страхотен резултат дава Пирогениум 9 СН - взема се през час по 5 зрънца, а също така и Арум Трифулум 9/5 СН - може да се редуват с Пирогениума. При Коки имаха страхотен ефект тези двете. И той имаше Т и подути лимфи. Заради гадните стрептококи сега му забърках пчелно млечице в мед и продължаваме да се лекуваме, т.к. миналата седмица въпреки прекрасната кръвна картина, изследавнето за антитела срещу стрептокока отново е положително. Но ще се оправи. Бела ееееее почти, почти ок - чувам от време на време, разбирайте през 2 часа, по някое прокашляне, но и това ще мине.

Елисче, нямам думи за вашата сага.... странно е наистина, че толкова много боледувате при положение, че сте си на село... явно си препредавате един на друг гадните вируси. Дано наистина ви е за последно вече и Боби да се оправя! Дано! :524 :524
ellyto написа:Защо си на кантар за четвъртък?
Ели, за утре ще успея да дойда, но към 20,30 часа, за да съм с Бели, защото е на тренировка до 20,00 часа. Ако има и други навити, казвайте, за да може Фюти овреме да запази маса.

Иначе тържеството от вчера.... беше прекрасно! Аз се чувствах на седмото небе - зала "Раковски" е първата истинска зала с подходящото оборудване именно за художествена гимнастика! Едни големи килими и едни малки момиченца в розово върху тях :954 :954 . Бели участваше и в трите съчетания, с които се представи тяхната треньорка и всъщност беше единствената с толкова участие - което не знам как да го тълкувам - може би треньорката вече й има достатъчно доверие. За мен беше много вълнуващо, макар съчетанията да изглеждат не особено сложни, а самите деца да имат какво още много да изчистват по елементите, ноооооо това е на този етап. Живи и здрави..... може би ще си я гледам Беличка от трибуните на някоя голяма залата като Армеец - не смея да си го пожелая даже, но вътрешно се надявам! Пускам и трите съчетания с участието на Бели!

Групово съчетание - Бели е най-отпред на най-близката групичка от момиченца.

[youtube]GePeYRHBXiM[/youtube]

Ансамбъл четворка - Бели е в по-близката до камерата двойка

[youtube]wRRQvmymSw0[/youtube]

Бели - индивидуално съчетание.

[youtube]BXOGUoDgnUs[/youtube]
Последно промяна от cchery на 12 Юни 2013, 16:16, променено общо 1 път.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

За утре сме аз Дани и Чери, други желащи има ли? Много ни намален състава :( Аз няма да мога да остана до късно, тъй като трябва да събирам багаж, защото на другата сутрин ще пътуваме. Предвид, това и че Чери ще може да дойде по-късно, искате ли да го отложим за другата седмица примерно сряда или четвъртък?? Може пък да реши и някой друг да се включи в сбирката :954
Чери браво на твоята Белка. Обаче си качила 2 еднакви клипчета. Пропуснала си индивидуалното съчетание на Бела. Пожелавам ти един прекрасен ден да я гледаш от трибуните на Арена Армеец :954 :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Обаче си качила 2 еднакви клипчета. Пропуснала си индивидуалното съчетание на Бела.
Ели, благодаря - коригирах го! :954

За срещата утре - каквото вземете като решение, за мен е ок. Мога и другата сряда - Бели вече няма да има тренировка, така че ще дойдем по-рано.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз предпочитам да е другата сряда. Дани, ти ок ли си? Има ли други желаещи за сряда? Фюти ти на работа ли ще бъдеш?

Много е хубаво съчетанието на Бела, индивидуалното. Сложни неща правят, браво на детето! :954
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Да .Елито ))На работа съм другата сряда)))) става . Тамън преди отпуската ))
В работата е хаус ,.НАРОДА СЕ ПОБЪРКА! Още един напусна . тръгнал си денс просто така . У нас филм . Свеки пробутва разни номера . напрежение от всякъде . АМАН! сега се притеснявам само за Юлий . освен застраховка здравна за Гърция какво друго мога да направя ? дайте съвет моля ! Страх ме е да не повтори скарлатината . Давам клеева , пчелно млечице в мед разбъркано и енгистол. Цедя фреш от моркови и ябълки .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

cchery написа:Бели - индивидуално съчетание.
Браво на Бели :326 :326 - страхотна е, а съчетанието ми се вижда доста трудно. Много е гъвкава - браво! Само така да продължава :954 .
Заключено