Ей, момичета...... и днес не успях да сколасам да се добера дотук! Сега набързичко, че трябва да излизам.
Цони, за подути лимфни възли освен лимфомиозота, страхотен резултат дава Пирогениум 9 СН - взема се през час по 5 зрънца, а също така и Арум Трифулум 9/5 СН - може да се редуват с Пирогениума. При Коки имаха страхотен ефект тези двете. И той имаше Т и подути лимфи. Заради гадните стрептококи сега му забърках пчелно млечице в мед и продължаваме да се лекуваме, т.к. миналата седмица въпреки прекрасната кръвна картина, изследавнето за антитела срещу стрептокока отново е положително. Но ще се оправи. Бела ееееее почти, почти ок - чувам от време на време, разбирайте през 2 часа, по някое прокашляне, но и това ще мине.
Елисче, нямам думи за вашата сага.... странно е наистина, че толкова много боледувате при положение, че сте си на село... явно си препредавате един на друг гадните вируси. Дано наистина ви е за последно вече и Боби да се оправя! Дано!
ellyto написа:Защо си на кантар за четвъртък?
Ели, за утре ще успея да дойда, но към 20,30 часа, за да съм с Бели, защото е на тренировка до 20,00 часа. Ако има и други навити, казвайте, за да може Фюти овреме да запази маса.
Иначе тържеството от вчера.... беше прекрасно! Аз се чувствах на седмото небе - зала "Раковски" е първата истинска зала с подходящото оборудване именно за художествена гимнастика! Едни големи килими и едни малки момиченца в розово върху тях

. Бели участваше и в трите съчетания, с които се представи тяхната треньорка и всъщност беше единствената с толкова участие - което не знам как да го тълкувам - може би треньорката вече й има достатъчно доверие. За мен беше много вълнуващо, макар съчетанията да изглеждат не особено сложни, а самите деца да имат какво още много да изчистват по елементите, ноооооо това е на този етап. Живи и здрави..... може би ще си я гледам Беличка от трибуните на някоя голяма залата като Армеец - не смея да си го пожелая даже, но вътрешно се надявам! Пускам и трите съчетания с участието на Бели!
Групово съчетание - Бели е най-отпред на най-близката групичка от момиченца.
[youtube]GePeYRHBXiM[/youtube]
Ансамбъл четворка - Бели е в по-близката до камерата двойка
[youtube]wRRQvmymSw0[/youtube]
Бели - индивидуално съчетание.
[youtube]BXOGUoDgnUs[/youtube]