ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници тук и около вас. Да са здрави и много да ви радват
Това с преписването на матурите винаги ми е било странно, но и тази година е имало такива случаи, а уж има камери и куп други мерки срещу това...
За първи път видях Мария да се притеснява, но всички се погрижиха да ги държат на нокти. В класа онзи ден е имало само 5-6 деца, другите ги спряха майките - да си починат. Нямам думи просто. Вероятно и днес ще е така, даже по-зле. И стояха като орлици там да ги чакат, а после се чудим защо сами не могат да се оправят с нищо...
Иначе като гледах скалата може и с доста висока оценка да ме изненада, само дето го плюх детето, че го мързи да учи. Дано утре е добре и да свършва вече, че и на мен ми писна. После ще мислим и за училището. Спрели сме се на НФСГ. Засега само добри неща съм чувала за него. Някой има ли прясна информация? Единственото ми притеснение е, че доста голяма е разликата в бала - събрани са в повече от 3 точки, което не ми харесва много. Ако обаче изкара много високи оценки може би ще премислим отново и езиковите гимназии, макар че предпочитам да не е в такава. Лошото е, че тя няма някакво конкретно желание и така избора става още по-труден.
Имаме ли други седмокласници тук?
А някой от Бургас? Трябва ми фирма, която да фолира и натовари няколко камиона със седалки от единия от моловете. Ако се сетите за някой там ще съм благодарна.
Нели, това е хубав подарък, аз имам албум със снимки от завършването и на гърба всеки ми е писал по нещо. Интересни неща откривам дори сега. А на децата съм направила такива тетрадки, в които пишем почти всеки рожден ден. От сега ги четат и разглеждат с интерес, а като пораснат още по-интересно ще им е предполагам. Лепим и снимки, картички и стикери, но основното са пожеланията. Виждала съм го и на сватба и много ми харесва. Истината е, че малко хора оценяват подобен род подаръци. Хубаво е, че вашите учителки са от тях. Според мен доста от учителите са подобни и биха се зарадвали на подарък с послание, но майките... знаете за какво говоря. Срещаме се всеки ден с проблема "българска майка" и последствията от него...
От много време не съм писала, но гледам да не изоставам много в четенето, тъй че ви следя изкъсо
Чери, вчера бях при Угринова. Доволна съм, даже ще заведа и Мария да се пробваме да се справим с дерматита й, който беше основната причина да се запозная с всички вас още в онзи форум.

. Как минаха вече 7 и повече години. Добре, че само помъдряваме и ставаме все по-красиви