Отчитам сеееееее - тази сутрин бях 70,9 кг - толкова, с колкото приключих миналоседмичния детокс

. Няма да ви казвам колко бях вчера сутринта, щото ..... чак ми звучи нереално. Доволна съм, олекотена, разтоварена :lol: :lol: , неподпухнала и с доста силици. Сега остава да разбера отоците по очите от месо, от сол или от редовната дозичка алкохол :lol: вечерта ли са?!?! Така че днес ще съм на постно с червено винце - да видим утре сутринта как ще се събудя.
Диди, не помня в коя тема четох, че си направила една 5-дневна серия с главобол. И понеже знам колко е важно в такива моменти да разбереш дали и на други им се случва същото нещо, ще ти кажа, че и моят продължи доста. Сряда ме сграбчи сериозно, в четвъртък отново се обади. Петък се събудих с тежка глава, а събота се наложи пак да пия нурофен...... Едва вчера съм се събудила с нормална и неболяща глава! Аз също не мога да разбера откъде ми дойде и какво стана този детокс. А със сигурност се провокира от детокса, защото малко преди него ми свърши МЦ и не ме боля глава! А принципно е закономерност да имам главоболие точно тези дни!
bobichan написа:cchery написа: Защото тя ме "застопори" и възпря от винцето! Бобка, благодаря!
Еййй, Чери гордея се с теб!
Ама ти сама го каза преди време - като бяхме на онзи бар с възглавничките - "Че може, но няма резултати". А колко ми се пийваше една биричка тогава, но бях на жито, а ти захранваше след детокса и не искаше дори и тогава да пийнеш една биричка. Ето ви един
специален поздрав
Утре съм на ориз.
Бобка ,

. Успех в оризенето днес!
Кюлче, да ти кажа ли и моят вирус отпреди 2 седмици беше такъв - общо взето 1 ден ме държа здраво, на вторият охлаби "прегръдката" си и на третия ден вече го нямаше никакъв

.
Чева, да не прекалиш и с ябълките

!